Stryktipset Tips Lördag 30/10

Publicerad på 28 Okt 2021 - 18:02

Tipsexperten

Tipsexperten

28 Okt 2021 - 18:02

16 friska jackpotmiljoner förgyller lördagens Stryktips. Liverpool, Manchester United och Chelsea ska alla upp i ringen och vi väljer att spika två av de stora drakarna. Den tredje helgarderas och där ska vi verkligen försöka jobba in hög utdelning. The Championship bjuder som vanligt på det mesta och nu sätter vi fart mot fullträffen!


Spelstopp: 15:59



1. Liverpool - Brighton 1

Om Liverpool mår bra för dagen? Jovars. 5-0 i The North West Derby var en styrkedemonstration utan dess like och bäst av alla var Mohamed Salah som smällde in ett hattrick. Egyptiern spelar som i trans för stunden och när trumpinnarna varvar igång är det väldigt få försvarare som hinner med i svängarna. Firmino, Jota och Mané är heller inga dåliga kompanjoner i de främre leden. Brighton får fullt sjå med att hantera Klopps offensiva armada och hur mycker beröm Potter och hans grabbar än förtjänar är det här en övermäktig uppgift. Ettan är klar som korvspad.


2. Tottenham - Manchester United 2

Från två lag som mår bra för dagen till två aktörer med rakt motsatt välbefinnande. Tottenham har misslyckats med att imponera i samtliga tillställningar sedan säsongen drog igång och Nuno sitter allt annat än säkert på Spurs tränarbänk. Son är den enda spelaren som visar godkänd form. Manchester United kan heller inte skryta med formen efter hemska 0-5 i nacken mot Liverpool, men Ole Gunnar Solskjaer förfogar över betydligt fler matchvinnare än vad Nuno gör. Varane sägs dessutom vara redo för spel vilket boostar gästerna ytterligare. Tvåan får fullt förtroende.


3. Newcastle - Chelsea X

Chelseas 7-0-seger mot Norwich manifesterade den enorma skillnaden mellan toppen och botten av Premier League. När nu de blåklädda beger sig till Englands norra delar ska den segern inte vägas in överhuvudtaget. Det som däremot ska hållas i minnet är att gästerna dras med mängder av skador. Vill det sig illa kan Lukaku, Werner, Kanté, Christensen och Azpilicueta alla missa detta möte, något som omgående borde innebära att det ringer i garderings-klockan. Newcastle såg något förbättrade ut mot Crystal Palace och spås här få en passande matchbild framför sig. Med rådande förutsättningar går det inte att spika en övervärderad tvåa. Alla tecken och skrälljobb är rätt väg att gå.


4. Watford - Southampton 2

Claudio Ranieri inledde sitt äventyr i Watford med att torska med 0-5 mot Liverpool för att sedan slå tillbaka Everton med 5-2. Tvära kast råder således om nykomlingarna och det kommer säkerligen att fortsätta så under säsongens gång. Fjolårets framgångsrika försvar i The Championship håller inte på denna nivå, något som Southampton bör kunna utnyttja. Helgonen får tillbaka viktige Ward-Prowse från avstängning och kan han servera lirare som Broja, Redmond och Armstrong på topp ska de rödvita kunna utmanövrera ett i grunden sämre Watford. Tvåan tornar upp sig som en fin och trolig värdespik.


5. Burnley - Brentford 2

Burnley är fortfarande utan seger i Premier League och i veckan åkte The Clarets också ur Ligacupen efter 0-1 mot Tottenham. Sean Dyche behöver omgående spräcka vinstnollan om det inte ska bli en becksvart säsong för hans adepter. Vi tror dock inte att den spricker här. Brentford har spelat som ett lag hemmahörandes på den övre halvan och med rättvis utdelning hade The Bees också parkerat in i samma skikt av tabellen. Så har dock inte blivit fallet, men kommer gästerna upp i ansenlig nivå på Turf Moor ligger tre poäng i luften. Tvåan lär bli något övervärderad, men det anser vi är befogat. Spik.


6. Bristol City - Barnsley 2

Bristol City har haft förtvivlat svårt att vinna hemma på Ashton Gate och snart närmar sig värdarna ett helt år utan seger på egen mark. Det är givetvis ett uselt facit som påverkar Nigel Pearson och company inför varje strid på egen matta. Sett till tabellen är Barnsley en lämplig uppgift, men med tanke på hur The Robins ser ut kombinerat med ettans hårda streckning väljer vi att blicka österut. Barnsley har inte fått med sig det de varit förtjänta av, men här finns chans för retroaktiv utdelning. Värdet i öst är allt av intresse. X2 spelas.


7. Derby - Blackburn 1

Tolv minuspoäng är tufft för vilket lag som helst att hantera, men Wayne Rooney och dennes Derby har hanterat det förvånansvärt bra. Raden 3-8-3 motsvarar en placering på den nedre halvan och fortsätter The Rams på samma stabila nivå grejar de kontraktet utan större problem. Det kommer även Blackburn att göra, men det är inte på grund av de blåvitas prestationer på resande tass. En seger på sju försök är för dåligt och här känner vi oss bekväma med att lämna tvåan därhän. 1X torde räcka lång väg.


8. Huddersfield - Millwall 2

Millwall fortsätter att imponera. Och imponera. Och imponera. Fyra segrar på de fem senaste skojas inte bort i första taget och defensivt har Lejonen få övermän i den engelska andraligan. Gary Rowetts mannar är absolut kapabla att utmana om en playoff-plats i vår. Det lär Huddersfield troligtvis inte göra, främst på grund av värdarnas fula förmåga att ständigt blanda och ge. Carlos Corberáns passningsorienterade filosofi är beundransvärd, men den leder också till väl många onödiga chanser åt fel håll. Det tror vi att ett välorganiserat Millwall kan utnyttja under lördagen. Tvåan är en mycket fräck spik till fint värde.


9. Hull - Coventry X

Väldigt oviss historia från MKM Stadium där vi inte avser att snåla med tecken. Hull har bitvis gjort det bra i egenskap av nykomlingar, men spelmässigt motsvarar Tigrarna inte en placering ovanför den undre halvan. På det egna gräset finns dock en trygghet som Coventry inte tar bort hur som helst. I takt med att Viktor Gyökeres formkurva dalat har gästerna gjort detsamma och på resande tass är Coventry inte i närheten av lika slagkraftiga som i egen borg. Alla tecken rekommenderas så tidigt det bara går.


10. Middlesbrough - Birmingham 2

Både Middlesbrough och Birmingham har sina respektive defensiver som signum. Tipparna anser att Boro förtjänar drygt 65 procent av förtroendet efter fyra segrar på de fem senaste. Om vi håller med? Icke sa Nicke. Motståndet har varit passande men mot ett Birmingham på uppgång lutar vi åt att springandet tar slut. Troy Deeney hjälpte till att sänka Swansea senast och hittar anfallaren in i gammal god målform kan han på egen hand sänka Middlesbrough. Allt värde finns till höger och då är ettan enkel att lämna utanför leken.


11. Preston - Luton 1

Preston har återfunnit stabiliteten hemma på Deepdale där The Lilywhites bara förlorat en av sju tillställningar så här långt. Patrick Bauer är en stor anledning till varför och då den tyske mittbacken vilades i veckan mot Liverpool kommer han med friska ben till fighten mot Luton. Hattmakarna har varit ett av The Championships stora utropstecken så här långt, men under lördagen får de finna sig i att slå ur visst underläge. Med smygvärde i västerled är det högläge att inleda därifrån. Avslag på tvåan.


12. Sheffield United - Blackpool 1

Sheffield United spåddes vara med i kampen om en direktplats till Premier League, men efter en rad varierande insatser återfinns The Blades först i mitten av tabellen. Robin Olsen har haft svårt att övertyga mellan stolparna och innen de rödvita hittar in på rätt väg drar vi oss för att singla ettan till över 60 procent. Blackpool är i inne i ett fint stim för tillfället och nykomlingarna har med besked visat att de hör hemma i The Championship. Tre segrar på de fyra senaste är imponerande och här ska The Seasiders inte uteslutas helt. Ettan först, krysset sedan.


13. Swansea - Peterborough X

Swansea har spelmässigt lyft sig mot slutet, men bara fyra vinster på 14 försök vittnar om att det fortfarande finns mer att jobba på för walesarna. Torsken mot Brimingham var ett kvitto på detta och här går knappast Svanarna så säkra som tipparna tycks tro. Peterborough är ett riktigt rövargäng som med trion Dembélé/Szmodics/Clarke-Harris besitter offensiv spets för att kunna fälla samtliga lag i den här serien. Det har inte svenska folket koll på vilket får oss att dofta miljondrag i Wales. Alla tecken och injobb av högersidan är rätt väg att gå.


Kupongens kassaskåp

Liverpool

Rolig är inte ettan, men med det spel som Liverpool visar upp för dagen har Brighton inte en suck på Anfield. Hamra in Klopps mannar.


Varningens finger!

Birmingham

Birmingham är bättre än vad både tabell och streck vittnar om. Middlesbrough är notoriskt ojämna och med en massakrerad etta blir valet enkelt. X2!



144 rader
1. Liverpool - Brighton 1
2. Tottenham - Man United 2
3. Newcastle - Chelsea x2
4. Watford - Southampton 2
5. Burnley - Brentford 2
6. Bristol City - Barnsley x2
7. Derby - Blackburn 1x
8. Huddersfield - Millwall 2
9. Hull - Coventry 1x2
10. Mboro - Birmingham x2
11. Preston - Luton 1
12. Sheffield U - Blackpool 1
13. Swansea - Peterborough 1x2


864 rader
1. Liverpool - Brighton 1
2. Tottenham - Man United 2
3. Newcastle - Chelsea 1x2
4. Watford - Southampton 2
5. Burnley - Brentford 2
6. Bristol City - Barnsley x2
7. Derby - Blackburn 1x
8. Huddersfield - Millwall 2
9. Hull - Coventry 1x2
10. Mboro - Birmingham x2
11. Preston - Luton 1x
12. Sheffield U - Blackpool 1x
13. Swansea - Peterborough 1x2


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto