Stryktipset Tips Söndag 26/12

Publicerad på 24 Dec 2021 - 11:08

Tipsexperten

Tipsexperten

24 Dec 2021 - 11:08

Så var det dags för traditionella “Boxing Day” att gå av stapeln och det firas med en jackpot som landar på hisnande 26 miljoner kronor! Hög utdelning är således att förvänta sig för den som lyckas pricka 13 rätt på denna svårtippade kupong. Vi har vår analys finslipad och klar, häng med!

TV: Veckans bästa drag på Stryktipset!


Spelstopp: 15:59


1. Brighton - Brentford X

Ett intrikat möte mellan tabellgrannar stundar på AmEx Stadium. Varken Brighton eller Brentford har visat sig från sin bästa sida de senaste månaderna. Värdskapet har i synnerhet haft det tungt och gått segerlösa från de senaste elva omgångarna i ligan. Brentford kom undan med blotta förskräckelsen mot nykomlingen Watford senast då The Bees vände ett 1-0-underläge till seger. Gästerna har dock inte hållit samma höga nivå som under säsongsupptakten. Vi helgarderar!


2. Aston Villa - Chelsea 2

Aston Villa har imponerat under Steven Gerrards korta vistelse hos Birmingham-klubben. Förlusterna mot Manchester City och Liverpool var marginella medan övriga fem tillställningar har samtliga slutat med seger. Chelsea besitter tveklöst ett högre kunnande men Thomas Tuchels manskap befinner sig i en formsvacka och har varit hårt drabbade av corona. Romelu Lukaku och Callum Hudson-Odoi är tillbaka i träning men duons tillgänglighet är fortsatt oklar. Tvåan inleder alltjämt till fin procent men bör inte lämnas allena.


3. Manchester City - Leicester 1

Manchester City är i sanslös form för närvarande och följde upp 7-0-viktorian mot Leeds genom att bortabesegra Newcastle med 4-0. Det var The Citizens åttonde raka seger i ligaspelet. Leicester är ett motstånd som Pep Guardiola har haft en del bekymmer med under sin tid i England men Rävarna har inte varit att känna igen denna säsong. Det ska även noteras att Brendan Rodgers ställde upp med en stark startelva i cupmötet mot Liverpool under onsdagen vilket kan visa sig kostsamt här. Bergetta!


4. Norwich - Arsenal 2

Norwich fortsätter ha problem med målproduktionen även under Dean Smith. Blott ett mål har Kanariefåglarna producerat från de senaste fem omgångarna och detta var mot ett Newcastle med tio man på planen. Klart underkänt även nykomlingarnas mått mätt. Arsenal bjuder i sin tur på riktigt fin fotboll för stunden där Gabriel Martinelli i synnerhet har varit fenomenal. Till rimlig streckning ser vi ingen anledning till att göra bataljen på Carrow Road till en kostsam historia - tvåan singlas.


5. Tottenham - Crystal Palace X

Tottenham har ännu inte förlorat i ligaspelet under nya tränaren Antonio Conte. Att italienaren har fått ordning på defensiven kommer inte som någon större överraskning vilket har spelat en nyckelroll i arrangörernas uppåtgående form. Med det sagt finns det fortsatt gott om utrymme för förbättring och det kommer krävas tid innan Contes manskap når upp till önskad nivå. Crystal Palace hade det tufft under november månad men har i övrigt gjort det riktigt bra denna säsong. The Eagles har kapaciteten att få med sig såväl en som tre poäng från Tottenham Hotspur Stadium och till rådande streckning prioriterar vi X2.

 
6. West Ham - Southampton 1

West Ham har varit ligans stora utropstecken under hösten. Formen har däremot varit nedåtgående där The Hammers endast har vunnit en av de senaste sex matcherna i ligaspelet. Trots det är förtroendet fortsatt skyhögt på David Moyes manskap. Southampton får visserligen klara sig utan viktiga Che Adams och möjligtvis även Adam Armstrong. Defensiven och fasta situationer kommer istället vara vad Ralph Hassenhüttl prioriterar för att nå ett positivt resultat. 1X torde räcka.


7. Burnley - Everton LOTTAS
Uppskjuten match. Istället avgörs detta via lottning där fördelningen är 35-30-35. Vi rekommenderar att avvakta närmare spelstopp och prioritera vart än spelvärdet landar.


8. Huddersfield - Blackpool 2

Huddersfield har haft fruktansvärt svårt att få något större momentum under hösten. Arrangörerna håller en jämn nivå men har å andra sidan ingen högre höjd. Vi har således svårt att köpa det klara favoritskap som arrangörerna tilldelas. Blackpool har i sin tur visat sig fullt kapabla till att utmana även ligans främsta klubbar på sin dag. Formen är visserligen inte den bästa men förhoppningsvis släppte ett och annat hjärnspöke i och med 3-1-viktorian mot Peterborough senast. Tvåan prioriteras till riktigt fint värde.


9. Hull - Blackburn 2

Blackburn är tveklöst ligans formstarkaste lag. Rovers följde upp den tunga skalpen mot Bournemouth med en övertygande 4-0-viktoria hemma mot Birmingham senast vilket var gästernas femte raka seger. Ben Brereton har varit fenomenal hela säsongen och därtill ser Tony Mowbrays manskap oerhört trygga i sitt försvarsspel för stunden. Hull har visserligen presterat på en klart högre nivå under de senaste två månaderna med George Honeyman och Keane Lewis-Potter i gott slag. Tvåan är alltjämt en given utgång men visst går det att plocka fram garderingspennan om plånboken tillåter.


10. Luton - Bristol City LOTTAS! 

Uppskjuten match. Istället avgörs detta via lottning där fördelningen är 53-26-21. Vi rekommenderar att avvakta närmare spelstopp och prioritera vart än spelvärdet landar..


11. Middlesbrough - Nottingham X

Det är två formstarka klubbar som drabbar samman på Riverside Stadium. Nottingham har imponerat stort på oss under nya tränaren Steve Cooper. Gästerna har byggt upp en nio matcher lång förlustfri svit inför detta möte. Middlesbrough är i sin tur oerhört solida bakåt och kommer närmast från en riktigt fin skalp hemma mot Bournemouth. Noterbart är att arrangörerna inte har förlorat något av de senaste fem inbördes men å andra sidan höll gästerna inte alls samma nivå då som nu. Vi tror på en målsnål tillställning och utgår från mitten.


12. Millwall - Swansea LOTTAS!

Uppskjuten match. Istället avgörs detta via lottning där fördelningen är 41-27-32. Vi rekommenderar att avvakta närmare spelstopp och prioritera vart än spelvärdet landar.


13. Preston - Sheffield United LOTTAS!

Uppskjuten match. Istället avgörs detta via lottning där fördelningen är 32-28-40. Ovan nämnda rekommendation gäller även här.



Kupongens kassaskåp


Manchester City

Manchester City håller en ruskigt hög nivå för tillfället och är då extremt svårslagna. Leicester har i sin tur inte alls övertygat under hösten där defensiven varit riktigt ostabil. Det håller inte måttet här.


Varningens finger!


Blackpool

Huddersfield håller inte en tillräckligt hög nivå för att det ska finnas fog till rådande streckning. Blackpool har blandat och gett under hösten men visat sig fullt kapabla till att störa även ligans topplag. En tvåa som understiger 20 procent är riktigt fin!

144 rader
1. Brighton - Brentford 1x2
2. Aston Villa - Chelsea 2
3. Man City - Leicester 1
4. Norwich - Arsenal 2
5. Tottenham - Crystal P x2
6. West Ham - Southamp. 1x
7. Burnley - Everton 1x
8. Huddersf. - Blackpool 2
9. Hull - Blackburn 2
10. Luton - Bristol City 1
11. Mboro - Nottingham 1x2
12. Millwall - Swansea 2
13. Preston - Sheffield U 12


864 rader
1. Brighton - Brentford 1x2
2. Aston Villa - Chelsea x2
3. Man City - Leicester 1
4. Norwich - Arsenal 2
5. Tottenham - Crystal P 1x2
6. West Ham - Southamp. 1x
7. Burnley - Everton 1x
8. Huddersf. - Blackpool 12
9. Hull - Blackburn 2
10. Luton - Bristol City 1
11. Mboro - Nottingham 1x2
12. Millwall - Swansea 2
13. Preston - Sheffield U 12


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto