Topptipset 20/8

Publicerad på 19 Aug 2020 - 21:56

Tipsexperten

Tipsexperten

19 Aug 2020 - 21:56

Torsdagens Topptips fortsätter på turneringstemat och inleder med den sprakande Europa League-finalen mellan Sevilla och Inter. Utslagsmatcher hämtas från Italien och Spanien och därefter avrundas kalaset med ligafajter från Belgien, Irland och Tjeckien. Mindre system och större radinsats rekommenderas på denna förmodade skrällfria kupong!


Spelstopp: 21:14

TOPPTIPSET TIPS 20/8


1. Sevilla - Inter 2
Vi inleder i Tyskland där Europa League ska avgöras på RheinEnergieStadion i Köln. Sevilla har inte förlorat en enda gång i sommar och trots att andalusierna var rejält tillbakatryckta i semin mot Manchester United får det sägas vara en styrka att ändå vinna. Här lär det dock bli tufft återigen då Inter ser ut att ha tajmat formtoppen väl. Contes mannar körde över Shakhtar Donetsk med 5-0 och ukrainarna hade inte någonting att säga till om. Om Sevilla inte lyfter sig betänkligt jämfört med insatsen i semifinalen blir det här en ensidig historia. X2 är vi i hamn med.
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


2. Elche - Girona X
Finaldags även i Spanien där Segunda Divisións tabellsexa går i klinch med femman om vilka som tar det sista steget upp till finrummet nästa säsong. Elche inleder dubbelmötet på hemmagräs och värdarna lyckades via en stor skopa flyt ta sig förbi Zaragoza i semifinalen. Bland annat brände Zaragoza en straff och här måste Elche upp i nivå för att stå emot Girona. Gästerna förlorade båda de inbördes mötena i grundserien, men med skyttekungen Cristhian Stuani på topp går ingen motståndare säker. Uruguayanen är alldeles för bra för Girona egentligen och kommer att bli livsviktig även här. Han kan dock inte göra allt själv och i detta ovissa möte bör samtliga tecken plockas med.
Casumo/11/">Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


3. Spezia - Frosinone 1
Vi tar oss till Italien för den sista av utslagsmatcher. Spezia har chans att skriva in sig i historieböckerna på Alberto Picco under torsdagen. Värdarna har aldrig någonsin varit uppe i Serie A och härjat, men efter det första mötets seger med 1-0 mot Frosinone är förutsättningarna onekligen goda för De små örnarna. Frossarna knep den sista playoff-platsen med minsta möjliga marginal och det här ser också ut att bli en övermäktig uppgift för Marcus Rohdén och hans kumpaner. Gästerna torskade den förra trippen till den här borgen och 1X är ett starkt lås!
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


4. Marseille - St. Etienne LOTTAS
Kupongens tilltänkta franska ligapremiär är uppskjuten och kommer således att lottas. Värt att notera är att fördelningen ser ut enligt följande: 9-4-3. Varje lott är värd 6,25 procentenheter och var noga med att syna spelvärdet när det nalkas deadline.
Casumo/11/">Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


5. Kortrijk - AS Eupen 1
Vi förflyttar oss till Guldensporenstadions strålkastarljus i Belgien där Jupiler Leagues tredje omgång är i antågande. AS Eupen inledde med en pinne mot OH Leuven men i den förra omgångens batalj med Club Brügge blev det storstryk med 0-4. Gästerna tillhörde bottenskiktet i fjol och det ska mycket till för att samma visa inte ska upprepa sig även den här säsongen. Kortrijk är ett bättre lag i grunden och det visade de inte minst i den senaste matchen mot topplaget Gent. 2-1-segern på bortagräs var imponerande och här ska ettan hållas som trolig. Krysset kan följa med som handhållning.
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


6. Derry City - Cork City 1
“Derby della City” på Irland när Cork ska mäta krafter med Derry på Brandywell Stadium. The Red and White Army, som värdarna kallas, hade en succésäsong under fjolåret som innebar en fjärdeplats. Den här säsongen har hittills inte riktigt motsvarat förväntningarna, men det finns gott om tid att lyfta i tabellen. Gästerna är inne i mörka tider på flera fronter och är inte alls vad de en gång varit. Rebel Army har endast nätat i två av åtta ligafajter och här blir det inte fler. Ettan är en riktigt fin spik upp till 65 procent!
Casumo/11/">Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


7. Shamrock Rovers - Shelbourne 1
Trots att säsongen bara är åtta omgångar ung ser det ut att bli Shamrock Rovers som är klar favorit till titeln. Värdföreningen är fyra poäng före Bohemians på andraplatsen och värsta utmanaren Dundalk är ännu längre efter. 7-1-0 talar sitt tydliga språk och det här är säsongens tuffaste test som stundar för Shelbourne. Gästerna är nykomlingar i serien, men den nuvarande placeringen i mittens rike är en positiv överraskning. Står Shels för en fullfjädrad försvarsinsats här kan en poäng ordnas och när det är ont om skrällägen överlag på bongen är lyxkrysset välkommet.
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


8. Viktoria Plzen - SFC Opava 1
Det lär bli en kamp in till spelstopp om vilka av Shamrock och Viktoria Plzen som blir den största favoriten, men oavsett vilket är ettan i kupongens sista fajt helt gjuten. Plzen förlorade ligatiteln till Slavia men den här säsongen är det dags för revansch. Ett gäng som Sparta Prag slutade hela 16 (!) poäng efter värdarna i fjol, en stark fingervisning om hur överlägsna Slavia Prag och VP är. SFC Opava gjorde minst antal mål av samtliga i fjol och det var ren tur för gästerna att förbundet beslutade att inget av lagen i finrummet skulle åka ur. Degradering kan mycket väl bli verklighet den här säsongen. Bombetta.
Casumo/11/">Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


Kupongens kassaskåp


Viktoria Plzen
Viktoria Plzen och Slavia Prag är överlägsna i Tjeckien och SFC Opava kommer inte att ha någonting att säga till om på Stadion Mesta Plzen. Ettan är gjuten i betong. 


Varningens finger!


Shelbourne
Det är ett långskott, men på en kupong utan särskilt stora skrällmöjligheter är krysset i David (Shelbourne) mot Goliat (Shamrock) ett nervkittlande tecken att jobba in.


144 rader
1. Sevilla - Inter x2
2. Elche - Girona 1x2
3. Spezia - Frosinone 1x
4. Marseille - St. Etienne 1x2
5. Kortrijk - AS Eupen 1x
6. Derry City - Cork City 1
7. Shamrock - Shelbourne 1x
8. Viktoria Plzen - Opava 1


Topptipset tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto