Tipsexperten

Topptipset ons 27/3

27 Mars 2019 - 00:25

Svenska Spel har kämpat med näbbar och klor för att få ihop ett Topptips under onsdagen. Utbudet är nämligen inte speciellt brett. Här hittas fyra kvartsfinaler från damernas Champions League men också engelska National League och chilenska Primera División. Gemensam nämnare är att mängder med understreckade favoriter hittas. Därmed kan det vara läge att inte använda alltför stor systemstorlek utan istället vrida upp radinsatsen.


Spelstopp: 18.14


1. Wolfsburg D - Lyon D X
Returmöte med en semifinalplats i potten. Wolfsburg har vunnit Champions League två gånger de senaste sex säsongerna medan Lyon ståtar med fem titlar sett till de åtta senaste. Fransyskorna är också trippla regerande mästare. Här ska alltså en av dessa giganter sållas bort. Det är knapp fördel Lyon efter att de vann med 2-1 på hemmaplan förra veckan. Nilla Fischer tryckte dock in en ytterst viktig reducering för tyskorna i den andra halvleken som gör att 1-0 räcker här. Dessa lag känner varandra väl och det brukar alltid vara jämna bataljer. Måla tvärsöver!
1X2-odds från bet365: 2.50 - 3.60 - 2.37
bet365-bonus: Upp till 1000 kr i spelkrediter 


2. PSG D - Chelsea D 1
Nästa stora franska lag är Kosovare Asllanis gamla klubb, PSG. Parisarna är dock illa ute efter att ha förlorat mot Chelsea med 0-2 i London. Den skotska supertalangen Erin Cuthbert satte ett mycket viktigt mål för engelskorna i slutet där. Minst sagt tufft utgångsläge för PSG, med Emma Berglund och Hanna Glas i laget, men på Stade Jean Bouin ska en vändning inte ses som omöjlig. Fransyskorna var i final i förfjol och är i grunden ett bättre lag än Chelsea. Här erbjuds det supervärde på hemmalaget. Tacka, ta emot och spika ettan!
1X2-odds från bet365: 1.66 - 3.80 - 4.33
bet365-bonus: Upp till 1000 kr i spelkrediter 


3. LSK Kvinner D - Barcelona D 2
Det kommer inte finnas något nordiskt inslag när vi går vidare in i semifinalspelet, det kan konstateras redan innan returmötena. Barcelona vann nämligen med klara 3-0 hemma mot LSK Kvinner efter fullständig dominans. Engelskan Toni Duggan stod för två mål där och är ett av flera hot offensivt för spanjorskorna. Utöver henne finns bland annat Lieke Martens och Mariona Caldentey. Norskorna håller inte samma nivå även om de är överlägsna i den inhemska ligan. Det mesta talar för tvåan men med tanke på att storlaget från Katalonien har 3-0 att gå på är det inte fel att smyga in krysset.
bet365-bonus: Upp till 1000 kr i spelkrediter


4. Bayern München D - Slavia Prag D 1
Fridolina Rolfö blev målskytt i den tjeckiska huvudstaden men det räckte bara till 1-1 för den tyska storklubben. Det var en missräkning men inget som bekymrar, detta ska bara vara en transportsträcka för Bayern. Slavia Prag har inte alls samma resurser även om de gjort det klart över förväntan så här långt. I åttondelen slog faktiskt tjeckiskorna ut Rosengård. Mot ett starkt Bayern med världsstjärnor som Melanie Leupolz och Sara Däbritz tar sagan slut. Ettan ska normalt sitta.
1X2-odds från bet365: 1.03 - 15.00 - 26.00
bet365-bonus: Upp till 1000 kr i spelkrediter 


5. St. Johnstone - St. Mirren 2
Vi rör oss över till de brittiska öarna och skotska Premiership. St. Mirren gästar McDiarmid Park och är i stort poängbehov. Gästerna är jumbo men har bara en pinne upp till kvalplats. Formen får ändå sägas vara skaplig med poäng i tre av de fyra senaste matcherna. Värre är det för St. Johnstone som enbart spelat in en poäng på de sju senaste. Målskyttet har låst sig och sedan det stod klart att det inte blir någon topp 6-placering har spelet gått totalt i stå. Här streckas ändå hemmalaget upp över 50 procent. Ska någon skräll hittas på denna favoritbetonade kupong är det troligen på St. Mirren i detta “Änglamöte” i Perth.
1X2-odds från bet365: 1.83 - 3.40 - 4.50
bet365-bonus: Upp till 1000 kr i spelkrediter 


6. Harrogate - Salford 1
England härnäst och National League där två topplag brakar samman på CNG Stadium. Båda lagen återfinns på playoff-plats där faktiskt inte speciellt många poäng skiljer upp till förstaplatsen som leder direkt till League Two. Salford är nykomlingar men visar ingen som helst pardon. 13 poäng på de fem senaste och fem raka nollor är ett minst sagt imponerande facit. Här övervärderas dock The Ammies. Harrogate är starka på hemmaplan och har en farlig anfallsduo i Jack Muldoon, 14 mål, och Mark Beck, tio strutar. De bör kunna luckra upp gästernas starka defensiv. Till rådande procent är Harrogate en bra spik. Krysset är dock inte fel.
1X2-odds från bet365: 2.25 - 3.50 - 3.00
bet365-bonus: Upp till 1000 kr i spelkrediter
bet365 livestreamar matchen 


7. Palestino - Audax 1
För ovanlighetens skull hittas chilensk fotboll på Topptipset. Där har säsongen nyligen startat och vi går in i den sjätte omgången. Här har vi ett derby från huvudstaden Santiago att se fram emot när Palestino välkomnar Audax till Estadio Municipal de la Cisterna. Båda dessa lag tillhörde de nedre regionerna i fjol och ser på pappret relativt jämbördiga ut. Hemmaplan är dock alltid en tydlig faktor i Sydamerika och här ska det inte vara något undantag trots derby. Palestino har också inlett med två triumfer inför sina fans. Här får Audax det svettigt och måste nöja sig med max en pinne.
1X2-odds från bet365: 1.61 - 4.00 - 5.00
bet365-bonus: Upp till 1000 kr i spelkrediter
bet365 livestreamar matchen 


8. Cruzeiro - Deportivo Lara 1
Sydamerikas Champions League, Copa Libertadores, är sist ut med en nattmacka. Den andra omgången av gruppspelet är det som gäller här och brasilianska Cruzeiro är stora favoriter till att plocka hem denna grupp. De inledde också med en stark 1-0 seger borta mot Huracán. Deportivo Lara är ett av de bättre lagen från Venezuela men upp till toppklubbarna i Brasilien är det en bra bit. I Belo Horizonte ska det vara tydlig klasskillnad. Detta bör Cruzeiro vinna utan större bekymmer. Faktum är att ettan är spelbar en bra bit över 80 procent, en siffra tecknet just nu inte är i närheten av. En magisk spik således!
1X2-odds från bet365: 1.14 - 7.50 - 7.00
bet365-bonus: Upp till 1000 kr i spelkrediter

Kupongens kassaskåp!

 
Cruzeiro
Brasilianska lag vinner så gott som alltid på hemmaplan i Copa Libertadores. Venezuelanska Deportivo Lara ska naturligtvis inte ha något som helst att hämta i Belo Horizonte. Delikat värde på ettan i match 8!  

Varningens finger!


St. Mirren
The Buddies har extremt mycket att spela för och visar skaplig form. St. Johnstone går däremot uselt för stunden och ligger i ingenmansland i Premiership. Fint läge för St. Mirren att få med sig något från McDiarmid Park.


144 rader
1. Wolfsburg D - Lyon D 1x2
2. PSG D - Chelsea D 1
3. LSK D - Barcelona D x2
4. Bayern M. D - Sl. Prag D 1x
5. St. Johnst. - St. Mirren 1x2
6. Harrogate - Salford 1x
7. Palestino - Audax 1x
8. Cruzeiro - Deportivo Lara 1

Spela på Topptipset – klicka här!


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Djurgården - AFC Eskilstuna
Fotboll - Allsvenskan - BLGM
2.60 / 3.3
19:00  Elfsborg - Östersund
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp +0,5
1.89
19:00  Helsingborg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp 0
1.80
21:00  Wolverhampton – Man Utd
Fotboll - Premier League - BLGM
1.90
  Rekatochklart Poolspel Insats
19:00  Topptipset mån 19/8 144 kr

Livestreaming