Topptipset Tips & Förslag 4/10

Publicerad på 4 Okt 2019 - 02:06

Tipsexperten

Tipsexperten

4 Okt 2019 - 02:06

Fredagens Topptipskuponger brukar alltid vara fina att titta in på. Det är inget undantag denna vecka. Championship, La Liga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1, Jupiler League, den danska Superligan och norska Eliteserien står på agenda där vi rör oss brett över Europa. Spikarna är klara, skrällarna lurar i vassen. Här har ni analysen, mot åtta friska rätt! 

Spela på Topptipset - klicka här!


Spelstopp: 18.59


1. Birmingham - Middlesbrough X
Vi inleder kupongen med en väldigt oviss batalj från West Midlands. Middlesbrough hade en tung transfersommar då tränaren Tony Pulis och spelare som Downing, Obi Mikel, Braithwaite och Flint lämnade klubben. Under Jonathan Woodgates ledning har Boro sett svaga ut och bara lyckats vinna två av tio omgångar. Birmingham inledde serien oväntat bra men har nu förlorat tre raka matcher. 0-1 senast mot Wigan var en rejäl missräkning. Svenske Kerim Mrabti har fått en hel del speltid för Blånäsorna och kan säkert starta även här. Får det vågskålen att tippa över till vänster? Tveksamt, alla tecken behövs. 
Nordicbet/11/"> Nordicbet-odds 1X2: 2.50 - 3.05 - 3.10
Nordicbet/11/"> Nordicbet: 100% startbonus upp till 1000 kr!


2. Real Betis - Eibar 1
I Andalusien ska ett ojämnt Real Betis försöka repa mod efter 1-5-smällen mot Villarreal förra helgen. Det ska dock sägas att det då var en jämn match där siffrorna stack iväg mot slutet. Nyförvärvet Nabil Fekir har varit skadad, men är tillbaka i träning och kanske kan delta här. Skulle de grönvita få tillbaka Fekir hade det givit en rejäl boost, även om här finns andra stjärnor som Loren och Iglesias i offensiven. Eibar har visat framfötterna på sistone med två raka segrar. Bägge dessa togs dock på hemmagräs och på resande fot är inte baskerna lika starka. Ettan är trolig, men då den streckas hårt kompletteras den med krysset.
Nordicbet/11/"> Nordicbet-odds 1X2: 2.00 - 3.65 - 3.65
Nordicbet/11/"> Nordicbet: 100% startbonus upp till 1000 kr!


3. Brescia - Sassuolo 1
Brescia har varit en pigg nykomlingen i Serie A och visat framfötterna i en rad matcher där framför allt offensiven stuckit ut. Nu har också nyförvärvet Mario Balotelli gjort sitt första mål. Ihop med Serie B:s skyttekung från i fjol, Alfredo Donnarumma, har vi ett anfallspar som kan hålla de flesta försvar i arbete. Tyvärr håller inte defensiven samma klass vilket gör att Brescia ändå får koncentrera sig på att lösa kontraktet denna säsong. Sassuolo har gett uttrycket ”blandar och ger” ett ansikte. Laget varierar höga toppar med låga extremt låga dalar för tillfället. Här lär vi ha en målrik tillställning att se fram emot där det kan smälla åt båda håll. Den klassiska gubben (etta tvåa) passar därför utmärkt! 
Nordicbet/11/"> Nordicbet-odds 1X2: 2.40 - 3.35 - 2.95
Nordicbet/11/"> Nordicbet: 100% startbonus upp till 1000 kr!


4. Hertha Berlin - Fortuna Düsseldorf X
Efter en katastrofal inledning på säsongen kunde Hertha Berlin plocka hem sin andra raka seger förra helgen när Köln besegrades med 4-0. Det ska dock sägas att huvudstadslaget hade god hjälp av en utvisning på motståndargänget. Vinsten innan dess var en knapp sådan mot Paderborn och det var knappast ett imponerande spel Hertha bjöd på där. Düsseldorf har inte vunnit sedan premiären men i senaste 1-2-förlusten mot Freiburg var de väl så bra som sina motståndare. Här ska Fortuna inte alls vara chanslösa. Med värdet klockrent till höger blir en helgardering valet.
Nordicbet/11/"> Nordicbet-odds 1X2: 1.86 - 3.80 - 4.05
Nordicbet/11/"> Nordicbet: 100% startbonus upp till 1000 kr!


5. Amiens - Marseille 1
I Frankrike söker Marseille efter formen. Närmast kommer de från tre raka kryss. Offensiven ser väldigt trubbig ut när Thauvin är skadad, och dessutom är Payet avstängd nu. Då kan det bli ännu en svår kamp för Villas-Boas gäng när de ska ta sig an “Enhörningarna”. Amiens, som kallas för just det, saknar alltjämt Saman Ghoddos och agerar ganska ojämnt. Hemma på Stade de la Licorne har de dock redan tagit poäng av Lyon denna säsong så kvalitén är det inget fel på. Marseille målas upp som solklara favoriter av svenska folket som mest går på namn och tabell. Läge då att skippa tvåan helt och hållet och istället spela 1X som dryper av värde.
Nordicbet/11/"> Nordicbet-odds 1X2: 3.10 - 3.25 - 2.36
Nordicbet/11/"> Nordicbet: 100% startbonus upp till 1000 kr!


6. Charleroi - Anderlecht 1
Vincent Kompany har inte fått någon vidare start på sin sejour som spelande tränare i Anderlecht. Spelar gör mittbacken inte alls då han är skadad, och som tränare skulle han nog behöva en del tips från sin tidigare coach Guardiola. Anderlecht ligger nämligen i botten av tabellen med sex mål och lika många poäng efter nio omgångar. Charleroi har inte alls lika tunga förväntningar på sig men har ändå plockat dubbelt så många poäng som gästerna. Tunga lag som Antwerp och Genk har båda fått lämna Stade du Pays de Charleroi poänglösa. Japanen Ryota Morioka, som tryckt in fem baljor på de sju senaste kamperna, avgör detta. Ettan spikas! 
Nordicbet/11/"> Nordicbet-odds 1X2: 2.40 - 3.50 - 2.70
Nordicbet/11/"> Nordicbet: 100% startbonus upp till 1000 kr!


7. Nordsjälland - Lyngby 1
Över till Danmark där det ska skilja en del på Right to Dream Park. Nordsjälland gör det helt okej på det stora hela, men det är inget snack om att de trivs bäst på konstgräset hemma. Fem kamper som arrangör har gett 13 poäng. Med spelare som ghaneserna Atanga och Donyoh i truppen kommer det skapas chanser även under fredagen. Lyngby är betydligt anonymare. Visst tar de sina poäng hemma, men på resande fot har gästerna förlorat fyra av fem matcher denna säsong. Det blir inte enklare nu. Ettan lär streckas ganska hårt men håller den sig runt 70-strecket är det en vettig spik.
Nordicbet/11/"> Nordicbet-odds 1X2: 1.48 - 4.75 - 5.90
Nordicbet/11/"> Nordicbet: 100% startbonus upp till 1000 kr!


8. Mjöndalen - Strömsgodset 1
Vi avslutar med ett derby i Norge. Det skiljer bara cirka en mil mellan dessa två klubbar som båda befinner sig bredvid Drammenselva, något som fått vitsiga supportrar att benämna matchen “Elv Clasico”. Nu är det dessutom en otroligt viktig match för båda lagen som slåss i botten av tabellen. Inför denna tillställning står Mjöndalen på 21 poäng och ligger med det på negativ kvalplats. Strömsgodset har bara en pinne mer. Gästerna visar hyfsad form men har samtidigt bara vunnit en enda match på bortaplan denna säsong. Samtidigt har Mjöndalen tagit poäng i sju av elva fajter på Consto Arena. Med det i åtanke ska 1X vara tillräckligt.
Nordicbet/11/"> Nordicbet-odds 1X2: 2.40 - 3.45 - 2.95
Nordicbet/11/"> Nordicbet: 100% startbonus upp till 1000 kr!


Kupongens kassaskåp!


Nordsjälland
Hemma på konstgräset på Right to Dream Park är Nordsjälland sylvassa och har nästan skopat rent i ligan. Nykomlingen Lyngby räcker inte till här. Säker spik! 


Varningens finger!


Amiens
Marseille ser inte alls bra ut för stunden där stjärnan Thauvien saknas enormt. På hemmaplan ska Amiens ha riktigt bra poängchans till alldeles för låg procent! 


144 rader
1. Birmingham - Middlesbrough 1x2
2. Real Betis - Eibar 1x
3. Brescia - Sassuolo 12
4. Hertha Berlin - Fortuna D. 1x2
5. Amiens - Marseille 1x
6. Charleroi - Anderlecht 1
7. Nordsjälland - Lyngby 1
8. Mjöndalen - Strömsgodset 1x

Spela på Topptipset - klicka här!


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto