Topptipset Tips Fredag 14/8

Publicerad på 13 Aug 2020 - 23:04

Tipsexperten

Tipsexperten

13 Aug 2020 - 23:04

Det är minst sagt spridda skurar på fredagens Topptips. Den andra omgången från Belgien ska synas, det är premiärdags i Kroatien, singelkamper från både Italien, Norge och Irland sponsrar med bidrag från såväl första- som andraligan. Höjdpunkten? Atombomben i Portugal! Vi kör!


Spelstopp: 18.44.

TOPPTIPSET TIPS 14/8


1. Barcelona - Bayern München 2
Vilken fajt som stundar på Estádio da Luz! Den polske doktorn, den Ballon d’Or-rånade målmaskinen Robert Lewandowski har haft en strålande säsong med sitt Bayern München och tillsammans med övriga kumpaner har Bayern fullständigt kört över allt motstånd under 2020. Hansi Flicks väloljade lokomotiv ställs nu mot Barcelona i kvartsfinalen av Champions League, ett möte där BM ska hållas som favoriter. Hos katalanerna finns dock en herre som prenumererat på utmärkelsen som många världsstjärnor drömmer om att lägga vantarna på en enda gång i livet. Messi är i toppslag och då går det inte att räkna bort Barca. Gaffel!
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


2. Mouscron - Mechelen 2
På tal om målmaskiner och världsstjärnor rycks vi oavkortat vidare till Gustav Engvalls Mechelen i Belgien. Svensken har haft en sanslöst skadedrabbad karriär och från läktarhåll fick Engvall se sina kompisar nå delad ära i mötet med Anderlecht. Samma utfall nådde Mouscron i deras premiärmöte med Royal Antwerp. Ett gott dagsverk från båda fredagens kombattanter således, men i grunden är det besökarna som ska hållas som snäppet bättre i det här mötet. X2 är ett lås som fungerar i alla väder. 
Casumo/11/">Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


3. Varazdin - Gorica 2
När vi ändå är inne och snurrar på svenskspåret är det dags att rikta blickarna mot Kroatien. Jiloan Hamads Gorica tar sig till Andelko Herjavec i Varazdin för premiär i Prva HNL. Jille och company hade en okej säsong under fjolåret och placerade sig till slut strax utanför topp 5. Om gästerna ska slå sig in i toppen är mötet med Varazdin en match där det ska bli poäng. Värdarna klarade sig till slut kvar med nöd och näppe, men i detta möte blir det max en pinne för Humlorna. Låset till höger är taget.
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


4. Dundalk - Waterford X
På den irländska östkusten stundar något av ett returmöte mellan Dundalk och Waterford. De båda aktörerna drabbade även samman i tisdagens cupfajt, där The Lilywhites efter vissa problem avgick med en 1-0-seger. Kan Waterford svara för en liknande insats här ska de ha goda möjligheter att lugga värdföreningen på poäng. Dundalk har inte inlett Premier Division övertygande med deras mått mätt och här ska samtliga tecken med tidigt. The Blues reser sig efter cupsmällen!
Casumo/11/">Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


5. Cork City - Sligo Rovers 2
I samma cup, FAI Cup, hade Cork City stora problem med att ta sig förbi Longford. Town, hemmahörande i andradivisionen, tog drabbningen hela vägen till förlängning, men väl där drog Cork det längsta strået. Det innebär att värdarna har betydligt kortare vila i benen än Sligo Rovers inför fredagsaftonen. The Bit o’ Red kommer stärkta efter dubbla viktorior mot Derry City och Shelbourne och när tvåan ser ut att hamna i trakter omkring 40 procent är det en fin spik att luta sig emot. 
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


6. Perugia - Pescara X
I Italien stundar det avgörande mötet om vilka som stannar kvar i Serie B till nästa säsong. Pescara är herrskapet i förarsätet då Delfinerna vann det första mötet med 2-1, men det ska sägas att det inte är någon Ferrari som gästerna ska liknas vid. Det är å andra sidan inte heller Perugia, men klart är i alla fall att värdföreningen måste ösa på framåt. Det lär öppna upp luckor i det redan sårbara försvaret och det här mötet är ovisst så det bara förslår. Måla tvärs över. 
Casumo/11/">Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


7. Lilleström - Ull/Kisa 1
Den norska andraligan är näst på tur i den saliga blandningen där Lilleström målas upp till enorm favorit. DG, den gamla örebroaren, med kumpaner har inte direkt njutit av sommaren, men kanske kan triumfen mot KFUM Oslo senast väcka liv i fjolårets Eliteseriengäng. Grundkapaciteten hos Kanariefåglarna är hög i grunden och Ullensaker/Kisa måste svara för något alldeles extra för att ha en chans här. U/K har två raka nederlag i ryggsäcken inför detta möte och så länge inte ettan drar iväg till enorma höjder är den helt gjuten. 
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


8. Bray Wanderers - U.C.D 1
Vi tar oss tillbaka till Irland igen men den här gången är det i First Division vi avslutar. U.C.D, Irlands svar på Hallands Nation, var uppe och härjade i finrummet i fjol men det blev föga förvånande bara en ettårig sejour i Premier Division. Nu ska Akademikerna åka till Carlisle Grounds och försöka ta poäng. Bray Wanderers agerar värdar och på den egna arenan har hemmalaget inte förlorat på över ett år. Det gör de inte nu heller, 1X avrundar Irland och även hela kupongen!
Casumo/11/">Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


Kupongens kassaskåp!


Lilleström
Lilleström håller kvalitet nog för att spela i Eliteserien och sköter värdarna sina kort rätt här blir matchen mot Ull/Kisa en ensidig historia.


Varningens finger!


Waterford
Waterford stod för en stark insats i cupen mot Dundalk och streckningen i seriekampen de båda lagen emellan lockar till helgardering. Waterford fixar fredagsmyset!


144 rader
1. Barcelona - B.München 12
2. Mouscron - Mechelen x2
3. Varazdin - Gorica x2
4. Dundalk - Waterford 1x2
5. Cork City - Sligo Rovers 2
6. Perugia - Pescara 1x2
7. Lilleström - Ull/Kisa 1
8. Bray Wanderers - U.C.D 1x


Topptipset tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto