Topptipset Tips Fredag 21/8

Publicerad på 20 Aug 2020 - 21:06

Tipsexperten

Tipsexperten

20 Aug 2020 - 21:06

Fredagens Topptips är ett starkt favoritbetonat sådant och därmed rekommenderas ett mindre system med högre radinsats. Europa League ståtar med final och Champions League bidrar med två kvartsfinaler. Ligabollen hämtas från Frankrike, Irland, Belgien och Polen och nu kör vi mot åttlingen!


Spelstopp: 17:59

TOPPTIPSET TIPS 21/8


1. Sevilla - Inter 2
Vi inleder i Tyskland där Europa League ska avgöras på RheinEnergieStadion i Köln. Sevilla har inte förlorat en enda gång i sommar och trots att andalusierna var rejält tillbakatryckta i semin mot Manchester United får det sägas vara en styrka att ändå vinna. Här lär det dock bli tufft återigen då Inter ser ut att ha tajmat formtoppen väl. Contes mannar körde över Shakhtar Donetsk med 5-0 och ukrainarna hade inte någonting att säga till om. Om Sevilla inte lyfter sig betänkligt jämfört med insatsen i semifinalen blir det här en ensidig historia. X2 är vi i hamn med.
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


2. Bordeaux - Nantes 1
Den franska fanfaren ljuder när det nu är dags för premiär i Ligue 1! Föregående säsong blåstes av på grund av coronaviruset och nu är det bland annat dags för Bordeaux att visa att de är betydligt bättre än den undre halvan. Värdarna har en trupp som bör kunna kriga om Europaplatser, men förra säsongen kom de inte alls upp i nivå. Mot Nantes ska dock Les Girondins hållas som ganska klara favoriter. Gästerna är ett gäng som inte kommer hamna högt upp, men å andra sidan är Kanariefåglarna också för bra för att åka ur. 1X är ett starkt lås!
Casumo/11/">Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


3. Derry City - Cork City 1
“Derby della City” på Irland när Cork ska mäta krafter med Derry på Brandywell Stadium. The Red and White Army, som värdarna kallas, hade en succésäsong under fjolåret som innebar en fjärdeplats. Den här säsongen har hittills inte riktigt motsvarat förväntningarna, men det finns gott om tid att lyfta i tabellen. Gästerna är inne i mörka tider på flera fronter och är inte alls vad de en gång varit. Rebel Army har endast nätat i två av åtta ligafajter och här blir det inte fler. Ettan är en riktigt fin spik upp till 65 procent!
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


4. Shamrock Rovers - Shelbourne 1
Trots att säsongen bara är åtta omgångar ung ser det ut att bli Shamrock Rovers som är klar favorit till titeln. Värdföreningen är fyra poäng före Bohemians på andraplatsen och värsta utmanaren Dundalk är ännu längre efter. 7-1-0 talar sitt tydliga språk och det här är säsongens tuffaste test som stundar för Shelbourne. Gästerna är nykomlingar i serien, men den nuvarande placeringen i mittens rike är en positiv överraskning. Står Shels för en fullfjädrad försvarsinsats här kan en rejäl knall vara på plats och med ont om skrällmöjligheter i övrigt blir valet att måla hela vägen.
Casumo/11/">Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


5. Kortrijk - AS Eupen 1
Vi förflyttar oss till Guldensporenstadions strålkastarljus i Belgien där Jupiler Leagues tredje omgång är i antågande. AS Eupen inledde med en pinne mot OH Leuven men i den förra omgångens batalj med Club Brügge blev det storstryk med 0-4. Gästerna tillhörde bottenskiktet i fjol och det ska mycket till för att samma visa inte ska upprepa sig även den här säsongen. Kortrijk är ett bättre lag i grunden och det visade de inte minst i den senaste matchen mot topplaget Gent. 2-1-segern på bortagräs var imponerande och här ska ettan hållas som trolig. Krysset kan följa med som handhållning. 
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


6. Zaglebie Lubin - Lech Poznan X
Fanfaren ljuder igen, men denna gång från Polen. Lech Poznan, kanske mest kända för “Poznan-dansen”, hade en med deras mått mätt medelmåttig säsong i fjol i och med grundseriens fjärdeplats. I Mästerskapsrundan visade dock LP vad de är kapabla till och avancerade till en respektabel andraplats. Den ger Europa League-spel i Polen och nästa vecka är det dags att försöka slå sig in i gruppspelet. Det medför såklart att visst fokus redan kan finnas på den fajten, något Zaglebie Lubin hoppas kunna dra nytta av här. Värdarna klarade sig kvar i fjol och när de har sin dag kan The Coppers stå för riktigt starka insatser. Här går vi för favoritfall och målar tvärs över.
Casumo/11/">Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


7. Atlético Madrid - FC Barcelona 2
Damernas Champions League härnäst och för den ovetande avgörs hela slutspelet med enkelmöten i Spanien. Det är just två spanska gäng som gör upp i den första kvartsfinalen. San Mamés är skådeplatsen för bataljen mellan Atlético Madrid och Barcelona, således drar inget av gängen någon nytta av hemmaplansfördel. Barca är dock den klart starkare aktören av de två, något som återspeglas i de senaste fyra inbördes mötena. 3-1-0 lyder den raden och här ska katalanerna ses med goda möjligheter att gå vidare. X2 räcker!
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


8. Glasgow City - Wolfsburg 2
Kupongens mest ojämna möte på förhand är det mellan Glasgow City och Wolfsburg. Skotskorna har krigat på bra och ska ha en eloge för att ha tagit sig hit, men här tar det roliga slut. Wolfsburg är hästlängder bättre och med spelare som Hansen och Harder i laget kommer det här att bli en utklassningsseger. Tvåan är lika given som oddsen antyder och här ska det inte slösas med några lyxgarderingar. Wolfsburg spikas upp till 100 procent. 
Casumo/11/">Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


Kupongens kassaskåp


Wolfsburg
Franz Jäger-folket står med avund och tittar på säkerhetstvåan i mötet mellan Glasgow och Wolfsburg. 


Varningens finger!


Shelbourne
Det är ett långskott, men på en kupong utan särskilt stora skrällmöjligheter är skrällen i David (Shelbourne) mot Goliat (Shamrock) en nervkittlande kupongrensare att jobba in.


144 rader
1. Sevilla - Inter x2
2. Bordeaux - Nantes 1x
3. Derry City - Cork City 1
4. Shamrock - Shelbourne 1x2
5. Kortrijk - AS Eupen 1x
6. Zag.Lubin - Lech Poznan 1x2
7. Atlético Madrid - Barcelona x2
8. Glasgow City - Wolfsburg 2


Topptipset tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto