Topptipset Tips Fredag 28/8

Publicerad på 28 Aug 2020 - 01:13

Tipsexperten

Tipsexperten

28 Aug 2020 - 01:13

Fredagens Topptips är kommet och vi inleder med Lyons premiär mot Dijon. Belgien, Polen och Nederländerna finns också representerade under fredagen. Lördagen bjuder på två allsvenska fajter och sedan går vi i mål med Superettan där bland annat en seriefinal ska synas. Häng med!


Spelstopp: 20:29

TOPPTIPSET TIPS 28/8


1. Lyon - Dijon X
Lyon förtjänar en hedersmedalj för bravaderna i Champions League. Att avfärda storheter som Juventus och Manchester City bär givetvis respekt med sig, men tyvärr för OL räckte det inte hela vägen. Nu är det tillbaka till Ligue 1 som gäller för Rudi Garcias gäng. Dijon står för motståndet och gästerna har faktiskt trivts väldigt bra i just bortamötena med Lyon under senare tid. Fem poäng på tre möten vittnar om senapsgängets kapacitet och med tanke på hur vänstervriden streckningen ser ut att bli är alla tecken obligatoriska.
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


2. Oostende - Anderlecht X
Anderlecht har en enorm bit kvar till fornstora dagar. De belgiska mesta mästarna slutade på en för dem förnedrande mittenplacering i fjol och nu är det upp till Kompany och company att försöka vända på skutan under den här säsongen. De inledande kryssen mot Mouscron och Mechelen skvallrar dock om fortsatt mörker hos gästerna och här väntar en ganska obehaglig resa. Motståndet står nämligen Oostende för, ett lag från den nedre halvan som dock besegrade RSC i båda mötena föregående säsong. Det verkar svenska folket blunda för, men vi tar omgående betalt för värdet till vänster och målar i samtliga tecken.
Casumo/11/">Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


3. Stal Mielec - Górnik Zabrze 2
Efter premiäromgången i Ekstraklasa är det Górnik Zabrze som återfinns högst upp i tabellen. The Miners besegrade nykomlingen Podbeskidzie med 4-2 efter att spanjoren Jesús Jiménez stått för ett hattrick. Han blir ett hot även här när en annan nyligen uppflyttad opponent står på andra sidan. Stal Mielec vann andradivisionen i fjol och hoppas nu kunna etablera sig i finrummet. Värdarna lär dock få en tuff resa och klarar de en poäng här ska de vara nöjda. X2.
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


4. Cambuur - NEC Nijmegen 1
Det stundar premiär i Eerste Divisie och ett gäng som verkligen gått och väntat på att få starta upp igen är Cambuur. Värdarna ledde andraligan innan coronaviruset satte stopp och när det holländska förbundet valde att annullera säsongen blev det ramaskri. Nu ska Cambuur gå upp på riktigt, men en lurig motståndare väntar redan i den första omgången. NEC Nijmegen hör till ligans bättre lag och faktum är att gästerna trivts ganska bra mot fredagens kombattant i modern nutid. Fyra av de fem senaste inbördes har slutat med NEC-poäng och när ettan ser ut att överstreckas välkomnas krysset in i värmen.
Casumo/11/">Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


5. Östersund - Falkenberg 2
Vidare till Sverige och lördagen där alltså Allsvenskan inleder med två kamper. Östersund mår riktigt bra för stunden och kommer till spel med tre raka segrar. Det ska dock nämnas att ÖFK trots en man mer hade stora problem i den andra halvleken mot Elfsborg. Bättre skärpa från boråsarna där hade inneburit en annan formrad för Falkarna inför detta möte. Svenska folket litar blint på en fjärde raka, men Falkenberg kommer inte att ge bort något gratis. Hasse Eklunds manskap viker aldrig ner sig och i en match som bör streckas väldigt jämnt sticker supervärdet till höger ut. Chansa bort ettan och gå för fin utdelning!
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


6. Varberg - Sirius 2
Sirius fortsätter att gå riktigt starkt och med tre raka vinster är Uppsalagänget uppe och kämpar om Europaplatserna. Klass finns i överflöd i lirare som Vecchia, Björnström och Andersson, framför allt den förstnämnde har snart spelat till sig ett lukrativt utlandskontrakt. Varberg har förstärkt med bland andra Robin Book som lånas tillbaka efter en motig start på äventyret i Örebro. Han blir ett välkommet tillskott för Jocke Persson och gänget men här är känslan att BoIS får det tufft ändå. Stannar tvåan runt 40 procent kan den gott stå på egna ben.
Casumo/11/">Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


7. Dalkurd - Västerås 1
Västerås gör ingen glad i gurkstaden och det som lovade gott inför säsongen har nu svängt över till att bli kamp om nytt kontrakt i Superettan. Gästerna har blivit av med finurlige anfallaren Ahmed Awad som gått till Östersund och det kommer säkerligen att smitta av sig på plan. Utan honom blir det jobbigt att åka till Uppsala. Dalkurd stod för en fin prestation mot Brage men fick till slut ge sig med 1-2. Kan DFF komma upp i samma nivå här är mycket vunnet och värdarna har en potentiell matchvinnare i Kerfala Cissoko. Han kan definitivt bli tungan på vågen här. 1X!
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


8. Degerfors - Halmstad 1
Sist ut är seriefinalen mellan Degerfors och Halmstad! HBK var storfavoriter inför säsongen men efter halva serien avverkad kommer hallänningarna hit som underdog. Degerfors har nämligen kört över det mesta i deras väg och toppar Superettan med den imponerande raden 9-4-1. Bertilsson, Edvardsen och Dahlström spelar alla på en nivå som just nu håller allsvensk klass och här får Mugge Haglund och hans bollklubb vända hem tomhänta!
Casumo/11/">Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


Kupongens kassaskåp


Degerfors
Det skriker Allsvenskan lång väg om Degerfors. Samtliga nyckelspelare har levererat och mot HBK kommer bruksklubben bara ösa på. Halmstad får ta upp toppstriden nästa vecka efter det här nederlaget.


Varningens finger!


Oostende
Anderlecht är inte alls samma maktfaktor längre, något som svenska folket dock fortfarande verkar tro. Oostende vann båda mötena mot RSC förra säsongen och kan definitivt göra det igen!


144 rader
1. Lyon - Dijon 1x2
2. Oostende - Anderlecht 1x2
3. Stal Mielec - Górnik Zabrze x2
4. Cambuur - NEC Nijmegen 1x
5. Östersund - Falkenberg x2
6. Varberg - Sirius 2
7. Dalkurd - Västerås 1x
8. Degerfors - Halmstad 1


Topptipset tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto