Topptipset Tips Fredag 4/9

Publicerad på 3 Sep 2020 - 21:20

Tipsexperten

Tipsexperten

3 Sep 2020 - 21:20

Det börjar närma sig helg och innan det är dags att gå på ledighet ska fredagens Topptips avhandlas. Nations League dominerar bongen med sju drabbningar och sedan träder irländska Premier Division in och gör lappen fullständig med ett möte från den undre halvan. Siktet är som brukligt inställt på åtta rätt!


Spelstopp: 20:44

TOPPTIPSET TIPS 4/9

1. Nederländerna - Polen X
Ett gäng som blir sanslöst hårt betrodda är Holland. De Ligt och Blind missar dock fajten och vad gäller den sistnämnde hoppas vi givetvis på ett stillsamt tillfrisknande. Dessutom har hyllade förbundskaptenen Ronald Koeman lämnat för Barcelona, så det råder knappast full harmoni i detta Holland. Polen är ett slagkraftigt landslag och löste utan större problem sin biljett till EM. Lewandowski missar den här kampen men det ger å andra sidan möjligheten för Piatek och Milik att glänsa. Ettan måste och åter måste garderas, helst hela vägen.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


2. Italien - Bosnien X
Vidare till Florens där ett möte mellan två nationer som snart kan varandra utan och innan väntar. Italien och Bosnien stötte nämligen på varandra i EM-kvalet med italiensk vinst som utfall i båda mötena. Gli Azzurri vädrar morgonluft igen efter Sveriges hjärthugg inför det förra VM-slutspelet och till den här samlingen har Mancini plockat ut 37 (!) spelare. Oavsett vilka som startar här så ska Italien hållas klart högst, men Bosnien med Dzeko i spetsen är inte oävna. Här åker åter alla tecken med.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


3. Norge - Österrike 2
Norge har offensivt sett ett riktigt spännande lag på gång. Ödegaard, King och Haaland är inga namn man skojar bort direkt men den sistnämnde har så här långt inte riktigt fått chansen och vad gäller den förstnämnde går han skadad. Det ska bli spännande att se om Lagerbäck trots det vågar frångå sitt defensiva spelsätt här. Vid nästa landslagsuppehåll är det dags för ett livsviktigt playoff och känner vi Lasse Lava rätt håller han fast vid sina principer. Österrike spelar helt utan press och även om Alaba saknas ska inte gästerna räknas bort. Det är på förhand ett vidöppet möte och när då Ödegaard inte finns med lockar högersidan mest.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


4. Skottland - Israel 1
Glasgow härnäst där Skottland fått ta nya tag efter det misslyckade EM-kvalet. Trots välkända namn som Robertson, McTominay och Fleck i truppen lyckades inte skottarna alls hota Ryssland på andraplatsen och då ska vi inte tala om hur långt ifrån Belgien de var. Nu gäller det att repa mod och första hindret på vägen heter Israel. De båda nationerna möttes även i Nations Leagues senaste vända, då med varsin seger som utgång. Värdarna ska ses med störst möjligheter till en trea i detta möte, men med publikens frånvaro i åtanke plockas krysset också med.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


5. Rumänien - Nordirland 2
Rumänien är numera ett landslag i mängden och det lär dröja länge innan Hagi och gänget syns till i ett mästerskap igen. Trots att det är den svagaste rumänska upplagan på flera år streckas de på för glatta livet när Nordirland kommer på besök. Gästerna går efter mantrat “jobba hårt och håll nollan” och mot de svala värdarna ska de definitivt kunna hålla tätt. Det är heller ingen omöjlighet att antingen Evans eller Cathcart skallar in en boll här och då allt värde ligger till höger är X2 ett utmärkt lås.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


6. Slovakien - Tjeckien 2
Vi fortsätter till Bratislava där det stundar ett derby! Tjeckien är tillbaka på tronen som storebror i mötet mot Slovakien och där lär de stanna ett tag. Gästerna har toppar i bland andra Schick och Soucek och dessutom har tjeckerna vunnit de två senaste inbördes mötena. Slovakien har kända namn i både Hamsik och Skriniar, men den förstnämnda är inte på samma höga nivå längre och Skriniar har fått skralt med speltid i Contes Inter. Det luktar en tredje rak inbördes seger för Tjeckien här, spika tvåan.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


7. Vitryssland - Albanien X
Kupongens kanske målsnålaste möte på förhand är det i Minsk. Framför allt Vitryssland har varit bleka offensivt den senaste tiden och värdarna har faktiskt bara gjort fler än ett mål vid ett av de senaste tio tillfällena. Ett dystert facit såklart, men även om Albanien är något bättre rent målmässigt ska det också sägas att grabbarna från Balkan inte är som bäst på resande fot. Det här mötet stinker oavgjort lång väg och krysset är därför ett lockande spikval.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


8. Waterford - St. Patrick’s X2
Avslutningen sker som nämnts i ingressen på Irland. Det är dags för ett möte på Premier Divisions undre halva när Waterford välkomnar St. Patrick’s Athletic till Regional Sports Centre. Gästerna ska dock kunna lyfta i tabellen och kommer de upp i samma nivå här som i poängplocken mot Shamrock och Dundalk är mycket vunnet. Svenska folket verkar stirra sig blinda på de senaste inbördes mötena där Waterford har förkrossande statistik. Men då var då och här är värdet till höger det enda som är väsentligt. X2.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


Kupongens kassaskåp


Tjeckien
Slovakien står och faller med Marek Hamsik, tilltänkta affischnamnet Skriniar har inte haft en av sina bättre säsonger. Tjeckien ser mer spännande ut och ska här ses med goda möjligheter att slå slovakerna för tredje gången gillt!


Varningens finger!


Nordirland
Rumänien är inte ett aktat land i fotbollsvärlden längre och favoritskapet på ettan smakar direkt illa. Nordirland är ett sammansvetsat gäng som ska hållas som troliga poängtagare i Bukarest. Varför inte alla tre?


144 rader
1. Nederländerna - Polen 1x2
2. Italien - Bosnien 1x2
3. Norge - Österrike x2
4. Skottland - Israel 1x
5. Rumänien - Nordirland x2
6. Slovakien - Tjeckien 2
7. Vitryssland - Albanien x
8. Waterford - St. Patrick’s x2


Topptipset tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto