Topptipset Tips Måndag 14/9

Publicerad på 13 Sep 2020 - 23:47

Tipsexperten

Tipsexperten

13 Sep 2020 - 23:47

En ny vecka står på glänt och måndagens Topptips välkomnas varmt in genom ytterdörren. Premier League och Allsvenskan bidrar med totalt fem fajter och sedan hittas singelbidrag från Danmark, Belgien och Turkiet. Vägen till fullträffen är krattad och vi börjar vandringen omgående!


Spelstopp: 18:59

TOPPTIPSET TIPS 14/9


1. Brighton - Chelsea X
Vi inleder på AMEX Stadium där kupongens kanske mest spännande lag på förhand ska mäta krafter med Brighton. Chelsea har varit otroligt aktiva på transfermarknaden där de blåa plockat in Werner, Havertz, Silva, Sarr, Ziyech och Chilwell. Den aktiviteten är nästan på tv-spelsnivå och det ska bli ruskigt spännande att se om Frank Lampard får ihop stjärngänget vad det lider. Det lär dock ta lite tid och här ställs Chelsea inför en lurig premiär. Brighton fick inte full utdelning för deras genomgående fina spel i fjol och för att spetsa värdarna ytterligare har bland andra Veltman och Lallana hämtats in medan Ben White är åter från lånesejouren i Leeds. Det här känns väldigt ovisst på förhand och den hårt ansatta tvåan kräver uppbackning, helst hela vägen.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


2. Sheffield United - Wolverhampton 2
Sheffield United hörde till säsongens största överraskningar i fjol. Chris Wilders mannar presterade en vägvinnande fotboll och bakåt såg det väldigt stabilt ut överlag. Nu har dock lovande Dean Henderson försvunnit men The Blades agerade snabbt och ersatte honom med Aaron Ramsdale. Kan han bidra med samma stabilitet som Henderson är mycket vunnet, men här väntar tufft motstånd i form av Wolverhampton. Vargarna gick långt i Europa League och med Jiménez, Traoré och Podence ständigt på språng där uppe kommer de orangea att vara att räkna med även i år. Gästerna är något starkare än de rödvita och X2 är därmed ett vettigt lås.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


3. Häcken - Sirius 1
Vidare till Svedala och Allsvenskan där Häcken ska ta upp jakten på Malmö FF i toppen. Getingarna har varit ruskigt starka på Hisingen där raden 6-2-1 på nio kamper talar sitt tydliga språk. Efter den oväntade torsken hemma mot Kalmar har också Alms mannar skärpt till sig och står nu noterade för fyra raka segrar. Det blir alltså en tuff uppgift för Kenka Rydströms Sirius. Studenterna visar också god form, men nederlaget mot Varberg senast var ett steg tillbaka. Häcken ska ses som klara favoriter, men den hårda streckningen lockar inte direkt till spik. Gardera med rensartvåan!
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


4. Kalmar FF - IFK Norrköping 2
Norrköping såg ut att gå mot ett trendbrott när de ledde med 2-0 mot Östersund i den senaste omgången. Hjärnspökena ville dock annat och efter att Falkarna kommit ikapp till 2-2 kunde Jensa Gustafsson konstatera ännu en vinstfri fajt till samlingen. En trepoängare på de nio senaste omgångarna vittnar väl om vilket håll mungiporna pekar åt hos Peking. Kamraterna tar sig under måndagen till Kalmar för att försöka skjuta smålänningarna ännu längre ner i klaveret. KFF kommer från två raka kryss mot Hammarby och Helsingborg, men enpoängare är inte direkt något Nanne och gänget föredrar just nu. Här blir det max ytterligare en sådan, X2.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


5. Östersund - Örebro 1
Få hade på förhand trott att Amir Azrafshan och Pero Kapcevic skulle vända upp och ner på Östersunds mörka säsong, men duon har onekligen gjort succé så här långt. 13 intagna poäng av 15 senaste möjliga skvallrar om att kontraktet kommer att ordnas utan några som helst problem. Örebro kommer från två rejäla skalper i form av segrar mot Norrköping och Malmö men det ska också nämnas att närkingarna haft rejäl flyt i de kamperna. Fortsätter försvaret att se lika skakigt ut kommer trenden att vända förr snarare än senare. Stannar ettan runt 40 procent kan den gott lämnas ensam.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


6. Aarhus - Vejle 1
Det vankas premiär i Danmark när AGF Aarhus tar emot nykomlingen Vejle. David Nielsens gäng har redan smygstartat säsongen med en 5-2-viktoria i Europa League-kvalet mot finska Honka, en seger som kom först i slutminuterna. Det lär bli tuffare emot nu och då är inte den benhårda streckningen på ettan något att luta sig emot. Vejle har defensiv stabilitet i mittbackarna Ojala och Milosevic, den före detta AIK:aren, och framåt kan svenskbekantingen Diego Montiel visa sig vara ett smart nyförvärv. Här kan gästerna definitivt skrälla och således bör det inte sparas på lädret.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


7. Beerschot - Genk 2
Genk har haft en tuff start på sitt belgiska ligaäventyr. De blåvita är i grunden ett topplag men med 1-2-1 på fyra fajter är verkligheten den att KRC parkerar in långt ner på den undre halvan. Det är dock bara en tidsfråga innan Benjamin Nygren och gänget lyfter i tabellen. Beerschot har inlett desto bättre och segern mot Club Brügge var av imponerande slag. Senast blev det dock ett rejält bakslag, 0-3 i baken mot Standard Liége, en förlust som tyder på ojämnheten hos värdarna. Tvåan gillas, men när formen talar emot Genk bör ändå ettan finnas med tidigt.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


8. Hatayspor - Istanbul Basaksehir 2
Kalaset avrundas i Turkiet där de regerande mästarna Istanbul Basaksehir ska ta sig an nykomlingen Hatayspor på bortagräs. Istanbul har rejäl klass i lirare som Visca, Kahveci samt Gulbrandsen och uppbackade av Erdogan kommer gästerna att göra upp om ligaguldet även den här säsongen. Det kommer inte Hatayspor att göra. Nykomlingen har aldrig tidigare befunnit sig i finrummet och här inleder de med ett nederlag.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport

 
Kupongens kassaskåp


Istanbul Basaksehir
Istanbul vann ligan i fjol och även den här säsongen kommer bortalaget att finnas med i det absoluta toppskiktet. Erdogans älsklingslag har en trupp som Hatayspor inte kan mäta sig med och det här blir en ensidig historia.


Varningens finger!


Vejle
Vejle har hämtat in bland andra Alexander Milosevic och mittbacken kommer att förstärka nykomlingens försvar rejält. Att de ska kunna hålla nollan och kanske till och med peta in en vinstboll mot Aarhus ska inte ses som någon omöjlighet.


144 rader
1. Brighton - Chelsea 1x2
2. Sheffield U - Wolves x2
3. Häcken - Sirius 12
4. Kalmar - Norrköping x2
5. Östersund - Örebro 1
6. Aarhus - Vejle 1x2
7. Beerschot - Genk 12
8. Hatayspor - Basaksehir 2


Topptipset tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto