Topptipset Tips Måndag 21/9

Publicerad på 20 Sep 2020 - 22:41

Tipsexperten

Tipsexperten

20 Sep 2020 - 22:41

Måndagens Topptips är ett spännande sådant av flera anledningar. 250 000 kronor extra finns i potten och bland annat ska Man City och Varberg ses med goda segerchanser. Potentiella skrällchanser hittas i Milano och Uppsala. Nu är det hög tid att trampa plattan i mattan och håva hem åtta friska!


Spelstopp: 18:59

TOPPTIPSET TIPS 21/9


1. Wolverhampton - Manchester City 2
Det är dags för Manchester City att göra entré i Premier League-säsongen. The Citizens har vilat ända sedan uttåget ur Champions League mot Lyon och räkna därmed med att Peps mannar kommer vara ruskigt spelsugna. Sterling, Jesus och Mahrez lär starta på topp och det är ingen vågad gissning att den trion kan springa åttor runt Wolverhamptons försvar. Detta sedan Boly, Coady och Saïss alla startat såväl seriepremiären som veckans cupmatch mot Stoke. Det lär ha satt sina spår i benen trots att säsongen är i sin linda och tvåan till runt 60 procent är därmed en mycket fin spik!
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


2. Aston Villa - Sheffield United 2
Aston Villa var på vippen att åka ur Premier League i fjol. Dean Smith fick dock ordning på försvaret i grevens tid och för att undvika samma scenario i år har Ollie Watkins och Bertrand Traoré hämtats in. Tanken är att nyförvärven ska kunna ge Jack Grealish avlastning i offensiv riktning, men det lär också ta tid för Smith att skola in sina nya spelare. Sheffield United har nytt på målvaktsposten i form av Aaron Ramsdale, men i övrigt förfogar Chris Wilder över i princip samma manskap som under fjolåret. Då gjorde de rödvita braksuccé och även om det kanske inte blir samma tabellplacering i år ska gästerna ses med goda poängmöjligheter här. Värdet till höger lockar till lås.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


3. Milan - Bologna X
Serie A sparkade igång i helgen och under måndagen är det dags för ytterligare två gäng att starta upp. Milan med Zlatan i spetsen spås enligt många knipa en Champions League-plats, en målsättning svenska folket verkar köpa rakt av. Det är nämligen ett helt sanslöst stort förtroende som Rossoneri får här. Bologna var inte alls oävna i fjol och lyckas Sinisa Mihajlovic utveckla Riccardo Orsolini och Musa Barrow ytterligare har gästerna en duo av toppkvalitet att förlita sig till. Inför en premiär finns många frågetecken och här är det superläge att försöka fälla Ibra och gänget. Måla tvärs över!
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


4. Elfsborg - Häcken 1
Över till Allsvenskan där ruskigt viktiga poäng står på spel i toppstriden. Elfsborg och Häcken står båda på 34 poäng inför den här kampen och den eventuella vinnaren ger sig själv goda chanser att haka på serieledarna Malmö. Boråsarna har visat sig vara ruggigt svårslagna på den egna plastmattan vilket raden 6-3-1 vittnar om. Här har Thelin och gänget dessutom revansch att utkräva. Häcken slog nämligen värdarna på Hisingen med 6-0 (!), siffror som dock spelar mindre roll nu. På resande fot har Alms mannar inte alls presterat som ett topplag och skulle de få med sig en poäng härifrån ska de vara nöjda. Låset till vänster är att föredra.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


5. Mjällby - Örebro 1
Örebro har visat gott gry den senaste tiden. Två raka vinster mot Norrköping och Malmö följdes upp med en pinne borta mot Östersund senast. Gemensamt för de prestationerna är att de kommit på konstgräs. På riktigt gräs trivs gästerna inte alls lika bra och den senaste matchen på det underlaget torskades mot Varberg. Nu väntar ånyo en naturmatch när resan går till Listerlandet. Mjällby kommer från en meriterande pinne borta mot Elfsborg senast. Sabovic räddade poäng då och även om han inte finns med här (avstängd) ska värdarna hållas som klara favoriter. 1X är att betrakta som ett starkt lås.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


6. Sirius - Falkenberg X
Falkenberg väckte liv i sin säsong när de slog tillbaka ett formstarkt Varberg med 2-0. I den fajten visade Hasse Eklunds mannar upp en imponerande effektivitet och på den vägen måste det fortsätta om kontraktet ska kunna räddas ännu en gång. Sirius har å sin sida imponerat under i stort sett hela säsongen, men med endast en poäng på de två senaste kan Uppsalagänget vara på väg mot en formdipp. Trots det är ettan uppe och snuddar vid 70 procent och då är det läge att dra öronen åt sig. Helgardera och jobba in högersidan!
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


7. Varberg - Helsingborg 1
På något märkligt sätt vägrar Helsingborg att vika ner sig i bottenstriden. Resan till huvudstaden resulterade i poängplock mot Hammarby och det var extra starkt gjort då skåningarna låg under två gånger. Nu stundar en ny resa för seriens sämsta bortalag när bussen stannar till på Påskbergsvallen. Här väntar Varberg som i gengäld är ett av seriens främsta värdgäng. Nykomlingarna har tagit 17 av sina totalt 26 poäng på egen matta och de grönsvarta vann dessutom det vändande mötet med 3-0. Jocke Perssons mannar vinner igen, etta!
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


8. GAIS - Västerås X
Kupongen avrundas på Gamla Ullevi där GAIS välkomnar Västerås. Båda aktörerna står på samma poäng (19) inför det här mötet och således behövs ingen grundlig förklaring av matchens vikt. De gästande gurkorna har underpresterat grovt genom i stort sett hela säsongen och faktum är att VSK nu är snubblande nära återkvalet. Det är också GAIS vars stora akilleshäl har varit att de haft svårt att vinna matcher. Trots det väljer svenska folket att värdera göteborgarna som klara favoriter. Med värdet till höger är det givet att titta åt den sidan då västeråsarna i grund och botten håller en något högre nivå. Stek ettan!
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


Kupongens kassaskåp


Man City
Det ska bli ruskigt spännande att se Manchester City spela fotboll igen. Guardiolas manskap är i sina stunder världens kanske bästa lag och kommer de upp i nivå här får Wolves en brutalt jobbig afton.


Varningens finger!


Falkenberg
Falkenberg andas morgonluft efter segern mot Varberg. Samtidigt går det åt andra hållet för Sirius som haft problem mot slutet. Det anser inte svenska folket och då är vi snabba med att ta betalt för högersidans värde!


144 rader
1. Wolves - Man City 2
2. Aston Villa - Sheff U x2
3. Milan - Bologna 1x2
4. Elfsborg - Häcken 1x
5. Mjällby - Örebro 1x
6. Sirius - Falkenberg 1x2
7. Varberg - Helsingborg 1
8. GAIS - Västerås x2


Topptipset tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto