Topptipset Tips MÃ¥ndag 31/8

Publicerad på 31 Aug 2020 - 00:15

Tipsexperten

Tipsexperten

31 Aug 2020 - 00:15

Vi inleder den nya veckan med ett Topptips av lite anonymare slag. Måndagen ståtar med fajter från Superettan, Eerste Divisie, First Division och FAI Cup. Därefter tar tisdagen vid med mexikansk ligaboll innan vi avrundar äventyret i Veikkausliiga. Här följer en komplett analys mot fullträffen!


Spelstopp: 18:44

TOPPTIPSET TIPS 31/8


1. Norrby - Örgryte 2
Vi inleder i Knalleland där det börjar gå trögt för Norrby. Boråsarna verkar helt ha glömt bort hur man vinner fotbollsmatcher och vi får faktiskt gå tillbaka så långt som till slutet på juli för att hitta den senaste trepoängaren för Dardan Rexhepi och company. Tufft lär det bli även under måndagen när Örgryte kommer på besök. Idrottssällskapet är obesegrade under samma period och har bland annat slagit gäng som Jönköping och Trelleborg på vägen. På främmande mark är dock ÖIS inte lika slagkraftiga som hemma i Götet, men då formraden verkligen talar för gästerna känns X2 som en vettig väg att välja.
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


2. De Graafschap - Den Bosch 1
Eerste Divisie smygstartade i helgen och nu är det dags för bland andra De Graafschap att ta upp kampen med Cambuur. Det var nämligen de två nämnda herrskapen som toppade andraligan innan pandemin slog till och förbundet valde att avbryta allt seriespel, ett beslut som inte föll i god jord. Läget är dock som det är och nu är det upp till värdarna om det ska bli uppflyttning eller inte. Ralf Seuntjens, intern skytteligavinnare i fjol, är kvar och med den långe anfallaren i trim blir De Graafschap återigen att räkna med. En liten varningsflagga hissas dock för Den Bosch. Gästerna lär precis som i fjol höra till mittenskiktet, mot måndagens opponenter har de trivts bra i modern tid. Den lågt streckade tvåan är ett intressant komplement till ettan.
Casumo/11/">Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


3. Longford - Wexford 1
Irländsk fotboll är aldrig fel och vi börjar äventyret i whiskyland med benknäckarligan First Division. Häromveckan tvingade Longford Premier Division-gänget Cork City till förlängning i FAI Cup, men fick där ge sig i det absoluta slutskedet. Bara tre dagar senare lades Galway United på rygg i ligan, men därefter har det gått sämre. Klara nederlag mot Cabinteely FC och Cobh Ramblers väcker frågetecken om värdarna verkligen har vad som krävs för att ta steget upp. Wexford Youths är en motståndare som De Town egentligen inte ska ha problem med, men i takt med att ettan streckas på är tvåan ett mysigt rensartecken på City Calling Stadium.
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


4. Shamrock Rovers - Cork City X
FAI Cup avlöser First Division med två kamper. Först ut är notoriskt starka Shamrock Rovers, som dock kommer från en oerhört mörk period ur deras synvinkel. Två raka 0-0-resultat i ligan mot beskedliga gäng som St. Patrick’s och Shelbourne följdes upp med en riktig holmgång mot finska FC Ilves i kvalet till Europa League. 2-2 visade resultattavlan efter 90 minuter och när inte heller förlängning kunde skilja de båda gängen åt väntade således straffar. Efter smått osannolika 12-11 (!) kunde till slut irländarna avancera, men det lär ha tagit på krafterna. Cork City har gått kallt i ligan och har sina egna bekymmer, men med mer vila i benen och en vilja att fälla en rejäl drake i cupen ska inte gästerna ses som chanslösa här. Högersidan rensar magiskt och alla tecken är därmed tidiga!
Casumo/11/">Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


5. Bohemians - Cabinteely 1
Dalymount Park är sista arena till rakning innan vi går över till tisdagen. Bohemians stod för en imponerande insats i Europa League-kvalet mot Vidi från Ungern, men fick till slut ge sig efter straffsparksläggning. Nu gäller det att snabbt ladda om för cupfajt mot Cabinteely från andraligan. Gästerna toppar First Division två poäng före Drogheda och lär definitivt ha störst fokus på att försöka ta sig upp till finrummet. På Irland skiljer det mycket i ren kvalitet mellan de olika divisionerna och även om Bohemians har mindre vila i benen är ettan en given spik.
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


6. León - Atlas 1
Över till tisdagen där den mexikanska ligan inleder. Mötet mellan León och Atlas blir något för alla nattsuddare att bita i då den sparkar igång under de tidiga småtimmarna. Club León har inlett positivt med endast en torsk på de inledande sex fajterna och har spets i bland andra gamle Arsenalgubben Joel Campbell. Costaricanen är än så länge mållös, men med speed och finurlighet i överflöd kan han sysselsätta ett helt försvar på egen hand. Atlas har haft det desto kämpigare och kommer faktiskt hit i egenskap av tabelljumbo. Segern senast mot Queretaro var säsongens första trepoängare, men här lär det bli tufft. Ettan ska ses som klart trolig och är en bra spik hela vägen upp till 65 procent.
Casumo/11/">Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


7. Haka - FC Ilves 1
Veikkausliiga tar oss i mål med två fajter och vi tar oss till Valkeakoski för den första bataljen. FC Haka, ledda av den gamla legendaren Teemu Tainio, såg ut att gå mot en riktigt mörk augusti, men efter seger mot HIFK och oavgjort senast mot FC Lahti har nu värdarna ryckt upp sig i de nedre regionerna. Här ska Tainios grabbar ånyo ses med goda poängchanser trots att det är FC Ilves som kommer på besök. Gästerna kommer från en holmgång i veckans Europa League-kval mot Shamrock och har hittills torskat över hälften av resorna i finrummet. Här blir det max en pinne, uteslut tvåan!
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


8. FC Honka - HIFK X
Kupongen avrundas på Hagalunds Idrottspark, eller Tapiolan Urheilupuisto som den också kallas, där FC Honka välkomnar HIFK. Värdföreningen lyckades inte störa danska Aarhus tillräckligt i torsdagens Europa League-kval och fick till slut ge sig med 2-5 efter att danskarna forcerat starkt i matchens sista minuter. Slitna ben lär därmed finnas hos de gulsvarta när HIFK gästar. Besökarna har tre raka förluster i ryggsäcken, men glappet upp till Mästerskapsrundan är minimalt och således kommer HIFK sälja sig dyrt här. Syna det västliga favoritskapet omgående och ta med alla tecken.
Casumo/11/">Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


Kupongens kassaskåp


Bohemians
Bohemians är en stormakt på Irland och när nu Cabinteely från andraligan kommer på besök är klasskillnad att vänta. Värdarna stämmer i bäcken direkt! Banketta.


Varningens finger!


Cork City
Cork har inte haft en munter säsongsinledning, men ett ypperligt läge att vända på trenden kommer här. Shamrock har gått kallt på slutet och kommer dessutom extra slitna här då de var i farten i torsdags. Cork fixar mumsig utdelning!


144 rader
1. Norrby - Örgryte x2
2. De Graafs. - Den Bosch 12
3. Longford - Wexford 12
4. Shamrock - Cork City 1x2
5. Bohemians - Cabinteely 1
6. León - Atlas 1
7. Haka - FC Ilves 1x
8. FC Honka - HIFK 1x2


Topptipset tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto