Topptipset Tips Måndag 7/9

Publicerad på 6 Sep 2020 - 23:26

Tipsexperten

Tipsexperten

6 Sep 2020 - 23:26

Nations League-tåget tuffar på och under måndagen hittar inte mindre än sju bidrag från den tävlingsformen in på Topptipset. Skottland och Bosnien ser ut att bli två nyckelgäng för utdelningens skull. Sista fajten är en kamp från Premier Division på Irland. Nu kör vi!


Spelstopp: 20:44

TOPPTIPSET TIPS 7/9


1. Nederländerna - Italien 1
Veckostarten sker med kupongens höjdpunkt. Två av utmanarna till guldet i EM 2021 drabbar samman i Amsterdam när Nederländerna välkomnar Italien till Johan Cruijff Arena. Båda lagen ägde mycket boll i sina torsdagsmatcher mot Polen respektive Bosnien och lär således inte ha ödslat alltför mycket energi inför den här bataljen. Värdarna har en ruggigt stark centrallinje i Cillessen, van Dijk, Wijnaldum och Depay och även om Italien också har ett bra lag på pappret lär de få det tufft i huvudstaden. Holland slog bland andra England här med 3-1 i förra Nations League och ska hållas som favoriter. Ettan är trolig.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


2. Nordirland - Norge X
Ett ovisst möte stundar i Belfast mellan Nordirland och Norge. Lasse Lagerbäck har enorm spets i truppen med offensiva lirare som Haaland, King och Ödegaard men dessvärre missar den sistnämnde den här samlingen på grund av skada. Ett tungt tapp givetvis men både Haaland och King är mer än kapabla att avgöra matcher på egen hand. Nordirland ska dock inte underskattas på egen mark. Här tappade bland andra Nederländerna poäng i november och den hårt betrodda tvåan gör sig därmed bäst garderad, helst hela vägen.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


3. Tjeckien - Skottland 2
Det fiaskoartade EM-kvalet var en tung smäll för Skottland. Erkänt starka namn som Robertson, McTominay, Tierney och Forrest finns att tillgå, men utanför kiltlandet har inte skottarna lyckats komma upp i någon vidare nivå i modern nutid. Tjeckien har däremot fått ihop det bra och har spets i både Soucek och Schick. Frågetecken råder dock för duon här eftersom de missade kampen mot Slovakien efter att ha varit i nära kontakt med en person som varit drabbad av Covid19. Ytterligare spelare riskerar även att hamna i karantän och det är högst oklart vilket lag värdarna kan ställa på benen. Då ska skottarna ses med goda möjligheter att bättra på sitt resande. Värdet till höger måste med, lämna ettan utanför.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


4. Österrike - Rumänien X
Vi fortsätter i Österrike där värdnationen ska ta sig an Rumänien. Alaba, Arnautovic och Laimer är inte uttagna i Franco Fodas trupp den här gången, men laget är ändå starkt med spetsar i bland andra målfarlige backen Hinteregger och snidaren Sabitzer på mittfältet. Rumänien har ingen guldupplaga att luta sig emot men gästerna är trots det inte helt oävna. Tatarusanu är en stabil sista utpost och framför honom håller Vlad Chiriches ihop backlinjen. Hagi och Puscas kan definitivt näta när de har sina dagar och här bli favoritskapet till vänster för stort. Alla tecken!
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


5. Bosnien - Polen 1
Mycket svårare motstånd än vad de här båda nationerna ställdes emot under torsdagen går knappast att få. Bosnien fick jaga mycket boll mot Italien och Polen fick göra detsamma mot Nederländerna. Gästerna är ett par nivåer sämre utan Lewandowski och världens kanske just nu bästa anfallare missar även den här kampen. Trots det målas tvåan på ganska hårt och det känns inte helt rätt. Värdarna är starka på egen mark och här är värdet till vänster så pass lockande att tvåan gott kan lämnas utanför leken.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


6. Israel - Slovakien 1
Israel stod på förhand inför en tuff uppgift i Glasgow. På hemmaplan erkänt svårspelade Skottland väntade, men israelerna bjöd på riktigt starkt motstånd. Munas Dabbur och Eran Zahavi oroade ständigt kiltarnas backlinje och det var också den duon som låg bakom kvitteringsmålet. Dabbur jobbade fram bollen till Zahavi som på sedvanligt manér inte behövde många tillslag innan bollen for upp i nättaket. Bra chans till nya mål ska värdarna ses med när Slovakien gästar. Skriniar och company fick stryk mot ett frånvarodrabbat Tjeckien med 0-2 och slovakerna ser inte särskilt bra ut för stunden. Värdet på ettan ser ut att bli fint och här behövs det inte tänkas två gånger innan spikpistolen ljuder.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


7. Albanien - Litauen 1
Sist ut från Nations League är en drabbning i Tirana. Albanien reste till Belarus i fredags och kom hem med en relativt enkel trepoängare. Detta sedan vitryssarna bjudit på svagt motstånd och mer eller mindre skänkt bort segern. Här förväntas Albanien återigen vinna då Litauen kommer på besök. Gästerna hör till Europas sämre fotbollsnationer och fredagens kamp mot Kazakstan slutade med 0-2 i baken. Den här resan blir tuff, men det ska nämnas att Albanien trivs som bäst när de får dra hem laget och ligga på omställningar. Här väntar raka motsatsen till matchbild och då kan ett möjligt genidrag vara att låta krysset ackompanjera den hårt streckade ettan. 
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


8. Sligo Rovers - Finn Harps 1
Som nämns i ingressen hämtas kupongens sista tårtbit från irländska Premier Division. Finn Harps har på grund av endast två segrar så här långt blivit indragna i bottenstriden och det skulle förvåna oerhört om det inte blir strid i botten under återstoden av säsongen för gästerna. Sligo Rovers blandar och ger en hel del men segern här hemma mot Dundalk i förra omgången var ett styrkebesked. Kommer värdarna upp i samma nivå här blir det seger. Krysset agerar fullständig uppbackning.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


Kupongens kassaskåp


Israel
Slovakien är inte att känna igen och framtiden ser allt annat än ljus ut. Israel är ett habilt landslag med spets i anfallsduon Dabbur/Zahavi. De kan mycket väl bli tungan på vågen i den här kampen också. Värdet på favoritettan är mumsigt!


Varningens finger!


Skottland
Svenska folket verkar inte alls uppdaterade i matchen mellan Tjeckien och Skottland. Värdarna har en drös coronafrågetecken i truppen och skottarna, som är oddsfavoriter, ska därmed ses med goda chanser. Högersidan är obligatorisk!


144 rader
1. Nederländerna - Italien 1
2. Nordirland - Norge 1x2
3. Tjeckien - Skottland x2
4. Österrike - Rumänien 1x2
5. Bosnien - Polen 1x
6. Israel - Slovakien 1
7. Albanien - Litauen 1x
8. Sligo Rovers - Finn Harps 1x


Topptipset tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto