Topptipset Tips Onsdag 2/9

Publicerad på 1 Sep 2020 - 22:50

Tipsexperten

Tipsexperten

1 Sep 2020 - 22:50

Onsdagens Topptips är sprängfyllt med blågula bidrag! Norrettan och Söderettan bjuder på fyra bidrag vardera och det är sannerligen inte varje dag vi får möjligheten att sätta tänderna i en fullständig Svea-karamell. Vi åker direkt!


Spelstopp: 18:59

TOPPTIPSET TIPS 2/9


1. IF Sylvia - Vasalund 2
Det smäller omgående i den första kampen där det vankas seriefinal i Norrköping. Sylvia, hemmahörande i staden, visar gott gry med fyra raka utan förlust, men det tuffaste testet på hela säsongen väntar nu i form av Vasalund. Gästerna är ett målglatt gäng med 13 inspelade poäng på de senaste 15 möjliga. På de fem kamperna har Vasalund även tryckt in 15 (!) mål och statistiken talar därmed starkt för besökarna. Tvåan ser dock ut att få lite väl mycket fötter och då är den lågt streckade ettan ett fullgott komplement.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


2. Brommapojkarna - IFK Berga 1
Det är toppen mot botten som gäller i nästa möte och det är mycket troligt att det är åtminstone en av aktörerna som får sitt öde bestämt under onsdagskvällen på Grimsta IP. IFK Berga har inte räckt till hittills i Division 1 och med endast fyra inspelade poäng är det inte svårt att förstå varför Kenka Rydströms gamla klubb ligger toksist. BP är desto bättre och har dessutom ruggig kvalitet och rutin från högre sammanhang i truppen. Sandberg-Magnusson, Helg, Haglund och Arvidsson hade alla tagit plats i Allsvenskan och den här ettan är gjuten i betong!
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


3. IFK Luleå - IK Frej 2
Hammarby 2.0, eller IK Frej som de också kallas, åkte ur Superettan i fjol. Hjalmar Ekdal var ett av namnen som då försvann till Sirius och hans frånvaro har märkts i de bakre leden. Täbyklubben har så här långt förlorat förlorat hälften av alla fajter, men bra chans till att studsa in på poänggivande väg ska trots allt ges gästerna här. IFK Luleå är nämligen på väg rakt ner i källaren med formen som sköld och värdarna är nu uppe i tre raka fajter utan både mål och seger. Värdet ser ut att hamna till höger och X2 är därmed att föredra.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


4. Sandviken - Gefle X
Vi fortsätter med ett rungande “Derby della Per Olsson”! Skutkärssonen basar över Sandviken sedan 2017, men framför allt är den gamle anfallaren känd för sina totalt över 15 år i olika ledarroller i Gefle IF. Både Sandviken och Gefle kommer här från starka perioder och vinnaren i detta möte tar rygg på topplagen i serien. Helt lätt är det dock inte att sortera ut en klar vinnare, även om Sandviken streckas upp till klara favoriter. Gefle lär sälja sig dyrt och ska absolut inte räknas bort här. Alla tecken!
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


5. Utsikten - Landskrona 2
Vidare till Söderettan där ett toppmöte inleder äventyret! Utsikten, med bland andra ex-allsvenske och före detta bolivianske landslagsmannen Martin Smedberg-Dalence i truppen, tar emot Landskrona och göteborgarna gör det i egenskap av tabelltvåa. Endast en torsk från värdarna så här långt imponerar förstås, men det lär bli tufft mot Landskrona. BoIS har rejäl klass i bland andra anfallaren Linus Olsson och har hittills plockat poäng i alla förutom en bortafajt. Öppet, ovisst och härligt möte borgar för en gaffel!
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


6. Skövde - Oskarshamn 2
Skövde hörde till toppskiktet i fjol och det har också inneburit att flera nyckelspelare försvunnit inför den här säsongen. Rasmus Örqvist har lämnat för Norrby men framför allt märks kanske tappet av Gustaf Norlin. Norlin har fortsatt succétåget i allsvenska Varberg och honom hade Skövde behövt här. Oskarshamn är ett stabilt herrskap med poängplock i hälften av resorna och när värdet dessutom ser ut att hamna till höger kan ettan lämnas åt sitt öde. X2!
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


7. Karlskrona - Värnamo X
Precis som i Norrettan får vi också ett riktigt “toppen mot botten”-möte i Söderettan! Värnamo är överlägsna serieledare och har sett riktigt bra ut under i stort sett hela säsongen. Jonas Therns mannar står noterade för 11-1-2 på 14 fajter och det ser ut att bli ruggigt svårt för övriga topplag att jobba ikapp gästerna. Thern och company har dock som sagt trillat dit två gånger och när det är ganska svältfött med skrällar överlag på kupongen kan det absolut vara läge att gardera detta möte. Karlskrona ligger sist, men än har inte det sista tåget lämnat perrongen. Måla brett och håll tummarna för att värdarna tar en seger mot alla odds!
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


8. Lunds BK - Torns IF 2
Kupongen avrundas med ett Lundaderby på Klostergårdens IP. Lunds BK är inte längre bäst i stan utan nu är det Torn som är herre på den täppan. Ett faktum som givetvis svider i ögonen på Olof Lundhs hjärtelag och även detta derby lär bli tufft för värdarna. Torn är tillsammans med Utsikten de enda gäng som bara förlorat en gång så här långt och när värdet på tvåan lyser starkt är det kanonläge att chansspika Torn!
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


Kupongens kassaskåp


Brommapojkarna
Klasskillnad är att vänta på Grimsta och det är bara en tidsfråga innan BP har spräckt Bergas nolla. Sedan lär det rinna på. 


Varningens finger!


Gefle
Derbyn tenderar att leva sitt egna liv och här får Sandviken se upp med ett råtaggat Gefle. Gästerna kan slå alla lag i serien och högersidan rensar friskt!


144 rader
1. IF Sylvia - Vasalund 12
2. BP - IFK Berga 1
3. IFK Luleå - IK Frej x2
4. Sandviken - Gefle 1x2
5. Utsikten - Landskrona 12
6. Skövde - Oskarshamn x2
7. Karlskrona - Värnamo 1x2
8. Lunds BK - Torns IF 2


Topptipset tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto