Topptipset Tips Onsdag 30/3

Publicerad på 29 Mar 2022 - 15:07

Tipsexperten

Tipsexperten

29 Mar 2022 - 15:07

Det är dags för returmöten i damernas Champions League där Barcelona ska palla för trycket mot Real Madrid. Även Mexiko är en tillförlitlig spik i VM-kvalet från Nord- och Centralamerika vilket gör att det är läge att förespråka ett mindre system och istället öka radinsatsen på detta Topptips. Notera att kupongen löper över två dagar!


Spelstopp: 18:441. Barcelona - Real Madrid 1

El Clásico blev jämnare än förväntat för en vecka sedan, men Barcelona kunde till slut dra det längsta strået i Madrid via 3-1. När svänger och ger katalanskorna fördel av hemmaplan lutar vi åt att siffrorna drygas ut. Värdinnorna är övermäktiga ärkerivalen på i princip samtliga positioner och Hermoso med kompanjoner är definitivt kapabla att upprepa titeln från i fjol. Gästerna stod upp bra senast, men i Katalonien har de ingenting att sätta emot. Ettan är lika given som streck och odds antyder.


2. PSG - Bayern München X

Bayern München stod upp oerhört bra i det vändande mötet, men Katato ville annorlunda när hon stod för två strutar som gav PSG ett 2-1-övertag inför returen. Att ligga lågt och spela på omställningar än något som just Katato och Cascarino trivs med, men vi vill ändå inte räkna bort tyskorna. Hanna Glas och hennes vapendragare kan mycket i sina bästa stunder och Bayern München har stått för imponerande insatser i ligaspelet den senaste tiden. Här är det läge att måla tvärs över och sedan jobba in högersidan.


3. Costa Rica - USA 2

Costa Rica har ett berg att bestiga om de vill ta sig till VM. Seger med flera mål mot USA krävs samtidigt som Mexiko måste förlora mot El Salvador, något som är alldeles för långsökt. Keylor Navas och övriga får istället sikta in sig på playoff och vi blir inte förvånade om costaricanerna därför väljer att stå för en återhållsam insats här. USA står med så gott som båda benen i VM och gynnas av att de kan spela ut denna afton. Med X2 sitter man oerhört lugnt i båten.


4. Panama - Kanada 2

Kanada har stått för ett enastående kvalspel så här långt och är redan klara för VM. Det blir Lönnlövens första stora mästerskap på 26 år och glädjen var framför allt påtaglig hos Alphonso Davies som inte höll tillbaka känslorna. Att storstjärnan inte finns med här är ett avbräck, men på ren eufori tror vi att gästerna är intresserade av att behålla sin förstaplats när de ställs mot Panama. Värdarnas 1-5 i nacken mot USA innebar missat VM och trots fördelen av eget gräs ska de vara nöjda om de löser en pinne denna kvällskvist. X2 räcker för grön bock.


5. Mexiko - El Salvador 1

Det har inte sprudlat om Mexikos offensiv så här långt. Bara 15 gjorda mål på 13 VM-kvalmatcher är ett kvitto på detta, men mexikanarna är likväl klara för VM vid händelse av en poäng mot El Salvador. Vi tror dock att värdnationen plockar fler än så. Truppen är övermäktig El Salvadors dito på samtliga positioner och här ska det till alldeles för mycket för att Mexiko ska gå bort sig. El Salvador gör det bra efter sina förutsättningar, men med noll motivation lyckas de inte hålla fortet särskilt länge på Estadio Azteca. Klar etta.


6. Jamaica - Honduras 1

VM-kvalet går i mål med dusten mellan Jamaica och Honduras. Inget av länderna har något att spela för efter bara en kontra noll segrar på 13 matcher. Jamaica gynnas av hemmagräs på Independence Park men har samtidigt ett jobbigt avbräck i form av Antonio. Honduras avbräckslista är med det sagt betydligt längre och gästerna är också ett i grunden sämre fotbollslag än Jamaica. Står Reggae Boyz, som värdarna kallas, för en bra insats förlorar de inte detta. 1X spelas.


7. Millonarios - Deportivo Junior 1

Millonarios har tidigt visat att de vill vara med och hugga på ligatiteln den här säsongen. Pågarna från huvudstaden Bogotá har presterat enligt 8-2-2 så här långt och det mest imponerande är värdarnas urstarka defensiv. Bara fyra insläppta mål under samma period är ett facit som stinker guldstrid lång väg. Deportivo Junior är inga duvungar, men 6-1-5 är samtidigt en resultatrad som skvallrar om att gästerna blandar och ger. Här får de nöja sig om de lämnar huvudstaden med en poäng. 1X är ett lås.


8. Wolfsburg - Arsenal 2

Spännande kvartsfinalretur från Volkswagen-land där Wolfsburg och Arsenal delade systerligt på skörden senast. 1-1 var i paritet med matchbilden och även om Vargarna, som värdinnorna kallas, är erkänt starka hemma i Tyskland ska Arsenal inte räknas bort på det sätt de görs av tipparna. Jonas Eidevall förfogar över ett ruskigt slagkraftigt lag som trots avsaknaden av avstängda Mead ska kunna bjuda upp till dans i denna retur. Alla tecken föredras där framför allt den lågt streckade tvåan är av yppersta vikt.


Kupongens kassaskåp

Mexiko

Mexiko kan säkra en VM-plats denna afton och El Salvador är ingen nation som kommer att sätta käppar i hjulen för värdarna. Mexiko vinner enkelt.


Varningens finger!

Arsenal

Arsenal blir undervärderade av tipparna, men Jonas Eidevall och company ska kunna störa Wolfsburg i Tyskland. Missa inte den lågt streckade tvåan.144 rader
1. Barcelona - Real Madrid 1
2. PSG - Bayern München 1x2
3. Costa Rica - USA x2
4. Panama - Kanada x2
5. Mexiko - El Salvador 1
6. Jamaica - Honduras 1x
7. Millonarios - Dep.Junior 1x
8. Wolfsburg - Arsenal 1x2


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto