Topptipset Tips Onsdag 9/9

Publicerad på 8 Sep 2020 - 21:31

Tipsexperten

Tipsexperten

8 Sep 2020 - 21:31

Landslagsfotbollen är ett minne blott för den här gången och nu är det dags att ta tag i ligaspelet igen. Allsvenskan, MLS och Brasileiro Série A utgör onsdagens Topptips där det ska nämnas att de amerikanska matcherna har senare avsparkstid. Häng med på vägen mot åtta rätt!


Spelstopp: 18:59

TOPPTIPSET TIPS 9/9


1. Helsingborg - Kalmar FF X
Efter landslagsuppehållet är det så äntligen dags för Allsvenskan igen. Det stundar ett riktigt ångestmöte i Skåne där Helsingborg ställs mot Kalmar. HIF har bland annat haft Brandur Hendriksson iväg på landslagsuppdrag och det återstår att se i vilket skick Håkan Ericsson skickar hem honom. Skåningarna imponerade mot Djurgården i 3-1-segern, men här hamnar alltför stort förtroende åt vänster. Kalmar är i grund och botten ett bättre lag än helsingborgarna, men så här långt har det inte alls stämt för Nanne och gänget. Här kommer båda lagen att vara extremt rädda om poängen och då passar det utmärkt att chansspika krysset.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


2. Minnesota - Dallas X
Över till USA där vi håller oss i MLS ett tag. Minnesota gick in i mötet med Salt Lake senast med en mörk trend i ryggen. Fyra raka förluster var facit men efter 4-0-segern kom ett välbehövligt trendbrott. Det ska dock inte dras alltför stora växlar av den vinsten då det är betydligt tuffare emot nu. Dallas har vunnit de två senaste inbördes mötena mot Minnesota med totalt 8-4 och har således ett stort psykologiskt övertag inför denna drabbning. Streckningen pekar åt en klar hemmaseger, men det köper inte vi. Måla brett och jobba in en tredje raka för Dallas!
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


3. Inter Miami - Atlanta United 1
I’m going to Miami sjöng Will Smith och vi tar här rygg på Philadelphiasonen. David Beckhams påkostade nybygge inledde sina bravader i MLS på ett mörkt sätt men efter bland andra Blaise Matuidis intåg har det börjat se allt bättre ut. Fyra poäng på de två senaste hemmamatcherna är fullt godkänt, här ska Beckham och company ses med goda möjligheter att öka på den siffran med tre. Atlanta är ett kapabelt lag i grund och botten, framför allt när Josef Martínez spelar. Colombianen går dock skadad nu och det är ett rejält avbräck för gästerna. Ettan är klart intressant till runt 45-50 procent.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


4. Montreal - Toronto 2
Två lag som känner varandra väldigt väl drabbar samman i Kanada. Sedan mitten på juli har Montreal och Toronto mätt svärd hela tre gånger där gästande The Reds segrat i två. Coronavirusets spridning har inneburit att de kanadensiska lagen bara möter varandra för tillfället och utöver de här två kombattanterna gäller samma sak för Vancouver. Gästerna har ett psykologiskt övertag på Montreal, men Thierry Henrys mannar visade i den senaste inbördes fajten att de kan stå upp väl. Kommer de upp i samma nivå här är det inte omöjligt med ännu en seger. Lämna Kanada med en gaffel.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


5. Colorado - Houston 1
Houston har verkligen visat framfötterna den senaste tiden. Tre raka segrar, två av dem mot Sporting Kansas, är riktigt starka papper. Mot Colorado blir dock gästerna lite väl hårt betrodda. Rapids är ett stabilt gäng i grund och botten och under fjolårssäsongen tog värdarna poäng i långt över hälften av alla fajter på den egna arenan Dick’s Sporting Goods Park. Med den stabiliteten i åtanke är värdet på ettan intressant och precis som i föregående match blir etta-tvåa vägen att gå.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


6. Real Salt Lake - Los Angeles FC X
Sist ut från MLS är en oviss drabbning i Salt Lake City. Med samtliga spelare tillgängliga hade tungt favoritskap fallit på LAFC, men gästerna får här klara sig utan superviktige Carlos Vela. Mexikanen går skadad och utan sin stjärnanfallare är inte Los Angeles lika slagkraftiga som med honom. Real Salt Lake kommer från en riktigt mörk insats mot Minnesota (0-4) och kommer garanterat sikta på att stänga igen butiken här. LAFC får då se upp med värdarnas omställningar. Måla tvärs över i detta ovissa möte.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


7. Fluminense - Flamengo 2
De regerande brasilianska mästarna Flamengo hade en mörk inledning på årets äventyr i Brasileiro Série A. Två raka förluster var verkligen inte vad Doménec Torrent och hans adepter tänkt sig, men därefter har det sett bättre ut. Gabriel Barbosa har börjat producera i offensiv riktning och förra årets skyttekung är egentligen för bra för den här ligan. Fluminense får verkligen se upp här, men helt utan poängchanser ska inte värdarna ses. Detta är trots allt ett derby och då tvåan säkerligen lär nosa på 60 procent är krysset ett välkommet komplement.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


8. Santos - Atlético MG 2
Santos är inte på samma nivå som de en gång varit och när Atlético Mineiro kommer på besök är värdarna dessutom avstängningsdrabbade. Alison och Luan Peres sitter i botstugan och det är två startspelare i normala fall. Atlético MG kommer i princip helt ordinarie och med en av seriens klart bästa defensiva uppsättningar ska gästerna kunna hålla Santos stången trots att det är tal om bortagräs. Svenska folket ser ut att stirra sig väl blinda på lagnamnet till vänster här och då är X2 ett utmärkt lås.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


Kupongens kassaskåp


Inter Miami
Atlanta är rejält försvagade av Martínez skada och det lär bli en mellanmjölks-säsong för gästerna. Inter Miami har börjat tuffa igång sedan den mörka inledningen och här kniper Beckhams gäng samtliga poäng.


Varningens finger!


Dallas
Dallas har brutal inbördes statistik mot Minnesota, men ettan sticker ändå iväg i rask takt. Då är högersidan helt vital för att nå fin utdelning på kupongen.


144 rader
1. Helsingborg - Kalmar x
2. Minnesota - Dallas 1x2
3. Inter Miami - Atlanta 1
4. Montreal - Toronto 12
5. Colorado - Houston 12
6. Salt Lake - LA FC 1x2
7. Fluminense - Flamengo x2
8. Santos - Atlético MG x2


Topptipset tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto