Topptipset Tips Tisdag 12/1

Publicerad på 11 Jan 2021 - 22:41

Tipsexperten

Tipsexperten

11 Jan 2021 - 22:41

Tisdagens Topptips tar fart i England innan Spanien och Italien tar vid. Flera fina matcher finns att hämta, inte minst från Madrid där snöstormen Filomena viner runt knutarna på Wanda Metropolitano när Atlético tar emot Sevilla. 250.000 riksdaler extra finns i potten, let´s go.

Spelstopp: 18:59

1. Sheffield United - Newcastle X
Hösten har varit tuff för Sheffield United. Med blott två poäng på kontot har de skrivit in sig i den engelska ligahistorien som det sämsta laget någonsin efter 17 spelade omgångar. Målmässigt har det också varit kärvt med ynka åtta kassar, åtminstone fram till FA-cupmatchen mot Bristol den gångna veckan. Inte nog med att de vann, de gjorde dessutom tre mål. Med en sådan islossning i ryggen är känslan säkerligen god inför mötet mötet med Newcastle som ungefär samtidigt förlorade efter förlängning mot Arsenal. Skatorna har 120 minuter i benen och ett stukat psyke, det är svårt att se ett gynnsammare läge för Sheffield att plocka poäng. Den överstreckade tvåan går bort, 1X spelas.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

2. Burnley - Manchester United 2
På tal om lag som har svårt att göra mål, Burnley har prickat in blott nio bollar på 17 matcher. Då vinner man inte många matcher. Det egna offensiva spelet är närmast obefintligt och det mesta handlar snarare om att knoppa in en fast situation när tillfälle ges. Mot ett formstarkt United, som kliver upp i ensam serieledning vid seger, kommer lägena bli få. Männen från Manchester är i strålande slag för närvarande, med 13 poäng och 14 gjorda mål på sina senaste fem fajter. När Ole Gunnars grabbar för en gångs skull ser ut att finnas till dräglig procent är det således inget att tveka på. Tvåa.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

3. Wolverhampton - Everton 1
Målsnåla Wolverhampton tog på ett numera typiskt manér en säker 1-0-seger över Crystal Palace i FA-cupen. Efter den ohyggliga skallskadan på Jiménez är det försvar först och anfall sen som gäller, det passar ganska bra när man har kontringsstarka spelare som Silva, Traoré och Neto på topp. Everton har liknande tendenser i nuläget, när Liverpool-laget går till match görs det sällan fler än två mål och känslan är att det bli målsnålt även här. Knapp fördel värdarna, 1X.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

4. Luton - QPR 1
Tagning två av Luton vs QPR. Matchen skulle spelas redan förra helgen, men eftersom bägge gäng gjort det bra i FA-cupen fick förbundets schemafolk tänka om. I helgen spelade Queens Park Rangers jämnt men förlorade mot PL-laget Fulham samtidigt som Luton visade att de faktiskt håller ganska hög nivå i och med segern mot Reading. Det var värdarnas fjärde seger på fem hemmafajter och faktum är att de inte förlorat på Kenilworth Road sedan oktober. QPR har inte tagit en bortaseger på ungefär lika länge. Värdarna får förtroendet.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

5. Bournemouth - Millwall 1
Bournemouth fick en fin resa mot Oldham i FA-cupen. Ett lite lagom roterat manskap kunde defilera hem 4-1 efter bland annat två mål av Josh King, som klev in istället för den senaste ligamatchens startspelare Solanke och Surridge på topp. Flankerade av Stanislas och Brooks är värdarnas samtliga forwardsuppsättningar att räkna med och det kommer bli svårt för ett formsvagt Millwall att hantera. Gästföreningen har bara vunnit en av sina 13 senaste ligamatcher och får högst troligt rikta in sig på att bärga sin elfte oavgjorda för säsongen om det ska bli poäng alls. Ettan får sällskap av rensarkrysset.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

6. Granada - Osasuna X
Machís och Germán firade hundra matcher som spelare i Granada, men i övrigt var glädjeämnena få för sydkustlaget som inkasserade sin tredje torsk på fyra omgångar i och med förlusten med 0-4 mot Barcelona i lördags. Mot Osasuna, som i sin tur nollade Real Madrid på en snötäckt plan i Pamplona en timme senare, stöter de på nytt tufft motstånd. Gästerna har plockat poäng av både Marängerna och Isaks Sociedad efter nyår och ska ha goda chanser att göra detsamma i Andalusien. Detta kan gå åt bägge håll, helgardera.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

7. Atlético Madrid - Sevilla X
Atléti har haft bra mycket marginaler på rätt sida på senare tid. Flera sena och lite smått tursamma uddamålssegrar finns i facit men rent spelmässigt har de inte motsvarat poängskörden som gör att de leder ligan trots att de spelat tre matcher färre än Real. I cupmatchen mot katalanerna från Cornella fick de sota retroaktivt, förlusten med 0-1 var inte oförtjänt trots att de rödvita faktiskt startade med spelare som Joao Félix. Har man problem med ett tredjeliga-lag kan man få det även med Sevilla vars självförtroende är på topp efter segern mot Sociedad senast. Favoriten bör garderas, 1X är minimum på Wanda Metropolitáno.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

8. Milan - Torino 1
Det vankas cupmatch mellan Milan och Torino. Lagen möttes i ligan så sent som lördags då Milan vann med 2-0, men även om den matchen borde kunna ses som en fingervisning så känns det lurigt. Både i de spanska och engelska cuperna har skrällarna stått som spön i backen och det ligger lite i linje med corona-säsongen att storlagen har svårt att hålla fullt fokus i den här typen av kamper. Med tanke på att ettan överstreckas grovt samt att Torino inte alls är något dåligt lag, helgens torsk var trots allt deras första på fem omgångar, ska det inte snålas med tecken. Helgardera i hopp om skräll.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

Kupongens kassaskåp
Manchester United
Solskjaers röda armé har hittat storformen och efter uttåget ur Champions League går de all in på ligan. Med serieledning i sikte går de inte bort sig mot ett svagt Burnley. Tvåa, tack!

Varningens finger!
Torino
Cupmatcher är luriga ting i dessa dagar. Ingen storklubb går säker och även om Zlatan kan få ett par minuter till efter skadan så ska ett kompetent Torino ha goda chanser att skrälla. Tvåan är ett måste.

144 rader
1. Sheffield U - Newcastle 1x
2. Burnley - Man United 2
3. Wolves - Everton 1x
4. Luton - QPR 1
5. Bournem. - Millwall 1x
6. Granada - Osasuna 1x2
7. A.Madrid - Sevilla 1x
8. Milan - Torino 1x2

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto