Topptipset Tips Tisdag 22/9

Publicerad på 21 Sep 2020 - 21:10

Tipsexperten

Tipsexperten

21 Sep 2020 - 21:10

Veckan vandrar vidare och under tisdagen bjuds vi på ett spännande Topptips. De svenska damerna ska göra processen kort mot Island och på tal om blågult stundar ett ovisst möte i Knalleland. Champions League och den Engelska Ligacupen tar sedan kupongen i mål med vars tre fajter. Här följer analysen för åtta rätt!


Spelstopp: 18:59

TOPPTIPSET TIPS 22/9


1. Island - Sverige 2
Det svenska damlandslaget håller hög nivå och nu är det tid för gruppfinal i EM-kvalet när resan går till Island. Värdinnorna är inte uppe på samma jämförelsebara nivå som herrarnas dito, men än så länge har Island noterats för full pott, liksom Sverige, efter fyra spelade matcher. Motståndet i gruppen är dock svagt och i matchen mot Slovakien, knapp 1-0-seger, hade vulkan-nationen stora problem. Svenskorna slog samma Slovakien med 7-0 och det vittnar om hur stor skillnad det är på tisdagens kombattanter. Håller sig tvåan under 65 procent är det en given spik, i annat fall följer rensarkrysset med.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


2. Norrby - GIF Sundsvall X
Norrby gör en stabil säsong i Superettan. Knallelandsgrabbarna faller sällan ur ramen och närmast kommer boråsarna från en period med endast en torsk på de fem senaste. Det medför också att kontraktet kommer att klaras utan några större problem. Sundsvall går åt motsatt håll och formen är totalt iskall. Fem raka nederlag är katastrofalt och Giffarna lär få spendera även nästa säsong i den svenska andraligan. Det här mötet kan gå i princip hur som helst och samtliga tecken bör därför finnas med från start.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


3. Krasnodar - PAOK X
Över till Champions League-kvalet där vi inleder i Ryssland. Kvalspelet har nått fram till de avgörande kamperna och det är nu agnarna ska sållas från vetet. PAOK visade i den senaste rundan att de har siktet inställt på gruppspelet när mäktiga Benfica betvingades med 2-1. Jättetalangen Tzolis skojade då friskt med den portugisiska backlinjen och kan han komma upp i samma nivå här blir det jobbigt för Krasnodars bakre led. Värdarna med Viktor Claesson och Marcus Berg i laget målas här upp som stora favoriter av det svenska folket, precis som Benfica gjordes. Grekerna har dock alla möjligheter att skrälla igen och här är värdet till höger så pass bra att alla tecken ska med!
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


4. Slavia Prag - Midtjylland 1
Blågult inslag hittas även i nästa fajt. Mia Persson, Sjöbodottern som numera tillhör Slavia Prag, lär säkerligen hålla en extra tumme för herrarnas dito som nu ska ta sig an Midtjylland i en direkt avgörande kamp. Danskarna, med Andersson och Cajuste i laget, slog på imponerande vis ut Young Boys i den förra rundan, men nu blir det tuffare emot. Slavia vann den tjeckiska ligan överlägset i fjol och ska gälla som klara favoriter i det här mötet. Värdarna är i det närmaste ett ostoppbart lokomotiv som aldrig slutar anfalla och frågan är hur länge gästerna orkar stå emot här? 1X är ett starkt lås.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


5. Maccabi Tel Aviv - Red Bull Salzburg 2
Coronavirusets framfart har knappast undgått någon och Maccabi Tel Aviv har fått uppleva pandemin i dagarna. Inte mindre än sex spelare och sju tränare har testats positivt inför drabbningen med Red Bull Salzburg, ett faktum som gör att det är oklart om den här matchen ens kan spelas. Oavsett vilket hade österrikarna gällt som enorma favoriter ändå. Läsklaget imponerade oerhört i fjolårets gruppspel och med namn som Szoboszlai och Daka i bygget är gästerna ett aktat motstånd. Blir det spel är tvåan ruskigt stark och en kanonspik upp till 70 procent, går den över den gränsen följer krysset med.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


6. Leyton Orient - Tottenham 2
Tottenham inledde Premier League med att torska mot Everton. Spurs hade knappt en målchans värd att nämna i den fajten och därefter följde ytterligare en svag insats mot bulgariska Lokomotiv Plovdiv i Europa League-kvalet. 5-2-segern mot Southampton i helgen var dock en positiv reaktion, men det hårda matchandet lär också innebära att Mourinho roterar sitt manskap kraftigt i Ligacupfajten mot Leyton Orient. Det ska dock spela mindre roll här. Värdarna har kommunicerat ut att de är hårt drabbade av coronaviruset och då blir givetvis Spurs ett övermäktigt motstånd. Tvåa.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


7. West Bromwich - Brentford 2
Nykomlingarna West Bromwich har inlett Premier League på sämsta möjliga vis. Två raka nederlag och åtta insläppta är långt ifrån bra nog och mot Everton visades dessutom både Kieran Gibbs och Slaven Bilic av banan innan andra halvlek ens hade börjat. Muntrare miner är det hos Brentford efter den klara ligasegern mot Huddersfield i lördags. The Bees imponerade dessutom oerhört då ett ordinarie Southampton lades på rygg i den förra omgången av Ligacupen. Här luktar det favoritfall lång väg och ettan lämnas därmed helt utanför.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


8. Luton - Manchester United 2
Vi stänger butiken på Kenilworth Road dit Manchester United tar sig efter helgens haveri mot Crystal Palace. The Red Devils torskade då med 1-3 och det enda positiva från den kampen är att det inte kan se värst mycket sämre ut i fortsättningen. Här bör gästerna vara sugna på en reaktion och då blir det kämpigt för Luton. The Hatters har inlett säsongen i The Championship med två raka vinster men även om värdarna krämar ur en stark insats här är nivåskillnaden för stor. Värdet på United ser ut att bli fint och då är spikpistolen framme direkt.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


Kupongens kassaskåp


Manchester United
United kom inte alls upp i nivå mot Palace och nu är det dags för Solskjaers gäng att lämna den insatsen bakom sig. Gästerna ska gälla som enorma favoriter mot Luton och så länge svenska folket väljer att undervärdera tvåan är det bara att tacka och ta emot.


Varningens finger!


PAOK
Svenska folket verkar helt blunda för PAOK:s prestation mot Benfica. Krasnodar är ett i grunden sämre gäng än portugiserna och därmed ska PAOK ses med goda skrällmöjligheter ännu en gång. Högersidan måste med!


144 rader
1. Island - Sverige x2
2. Norrby - Sundsvall 1x2
3. Krasnodar - PAOK 1x2
4. Slavia Prag - Midtjylland 1x
5. Maccabi T - Salzburg x2
6. Leyton - Tottenham 2
7. West Brom - Brentford x2
8. Luton - Man United 2


Topptipset tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto