Topptipset Tips Tisdag 25/8

Publicerad på 24 Aug 2020 - 23:49

Tipsexperten

Tipsexperten

24 Aug 2020 - 23:49

Det är MLS som dominerar tisdagens Topptips! Fyra fajter från staterna ska avhandlas, värt att ha i beaktning är att det vankas hemmapremiär för ett par lag eftersom MLS tidigare spelats på neutral plan den här sommaren. Europaspel från både herr- och damsidan samt ligamatcher från Ryssland och Island står även på menyn. Nu kryddar vi lönen med 8 rätt!


Spelstopp: 19:29

TOPPTIPSET TIPS 25/8


1. PAOK - Besiktas 1
I Champions League-kvalet är det enkelmöten som gäller. PAOK levde inte upp till förväntningarna under fjolåret i Europaspelet även fast grekerna bland annat kryssade mot Ajax hemma i Thessaloníki. Avslutningen på förra säsongen var dock lovande och i säsongspremiären på Toumba-stadion ska grekerna ses som favoriter. Besiktas är på pappret ett jämbördigt lag, men som säkert många känner till är turkarna ofta klart sämre på resande fot. De senaste åren har Besiktas även sett omotiverade ut i Europa League-sammanhang. Under gruppspelet 2018 förlorade turkarna både hemma och borta mot Malmö FF. 1X räcker.
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


2. Arsenal Tula - FK Khimki 1
I Ryssland löste Daniil Lesovoy Arsenal Tulas första seger på egen hand i den förra omgången av Premier League då The Gunners brottade ner Dynamo Moskva med 2-0. FK Khimki är en nykomling i det ryska finrummet som inlett säsongen undermåligt. Truppen är även sargad inför den femte omgången – både Bryan Idowu och Kirill Bozhenov är avstängda. Därmed sitter man lugnt i båten 1X på Arsenal Stadium.
Casumo/11/">Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


3. Fylkir - Fjölnir X
Vidare till Island. Det var jämnt då Fylkir och Fjölnir möttes på Fjölnisvöllur i början av juli. Då vann Fylkir med 2-1 och när lagen drabbar samman på Fylkisvöllur ska värdarna ses som favoriter. Men detta bör bli jämnare än vad strecken visar. Hemmalaget Fylkir visar väldigt tveksam form, blott en seger på de sex senaste matcherna står Reykjavík-klubben på. Fjölnir kommer i sin tur från en bra insats mot Vikingur Reykjavík (1-1) där det sånär blev tre poäng. Eftersom ettan överstreckas sker utgången från mitten. Plocka gärna med alla tecken om möjligheten ges.
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


4. Wolfsburg - Barcelona 1
I Baskien ska damernas Champions League avgöras. Barcelona vann kvartsfinalen med minsta möjliga marginal mot ett corona-drabbat Atlético Madrid där Kheira Hamraoui gjorde matchens enda mål. Mot de tyska vargarna kommer det bli bra mycket tuffare. Wolfsburg är Tysklands bästa gäng och ett av Europas mest framgångsrika klubbar på damsidan. Fyra finaler har Die Wölfinnen nått i CL under 2010-talet. Vargarna tvålade dit Glasgow City i kvarten med hela 9-1 och får vi tyskorna runt 55 procent i San Sebastián är det bara att spika av favoriten.
Casumo/11/">Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


5. DC United - New England 1
I staterna är det Gonzalo Higuaíns bror, Federico, som briljerar i Wayne Rooneys gamla DC United. På sina fyra framträdanden har argentinaren gjort två mål. Segrarna har dock uteblivit för United men natten till onsdagen ska det finnas segervittring hemma på Audi Field. New England Revolution är knappast något omöjligt motstånd. Den rödblå revolutionen har endast skrapat ihop en triumf efter sex omgångar. Räkna med två lag som går för tre poäng i Washington. Etta-tvåa bör passa bra.
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


6. Chicago - Cincinnati 1
FC Cincinnati leds av Jaap Stam och i truppen finns bland annat Tom Pettersson. De orangeblå har inlett säsongen helt okej men i Chicago talar tämligen lite för att Trollhättan-sonen leder sitt Cincinnati till poäng. Chicago Fire är i grunden ett starkare lag som även trivs riktigt bra på hemmagräs. The Men in Red har haft det tufft under “MLS Is Back” som spelats i Florida men då det vankas hemmapremiär mot Cincinnati ska Fire kunna lösa tre poäng. Finfin etta som lämnas allena till låg procent.
Casumo/11/">Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


7. Philadelphia - NY Red Bulls 1
NY Red Bulls vann derbyt mot New York City i den förra omgången med 1-0. På resande fot trivs energidrycks-klubben sämre och på Subaru Park kommer de att få bekänna färg. Philadelphia Union har bara lagts på rygg en gång efter sex omgångar. The U är stabila bakåt samtidigt som det finns gott om kraft framåt. Den brasilianska duon Sergio Santos och Ilsinho håller hög klass i MLS. 1X ska räcka i Philly.
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


8. Kansas City - Houston 2
Houston Dynamo har tagit poäng av både LA Galaxy och FC Dallas i de två senaste omgångarna av MLS och det har varit med mersmak. Senast mot Dallas hade Dynamo uppemot 60 procent av bollinnehavet och vann skotten på mål med 6-1. Kansas City har haft bättre poängutdelning under den här sommaren och nu börjar värdarna att övervärderas. I fjol slutade Houston före City i MLS och i grunden är det här två jämna lag. Således kittlar helt klart den lågt streckade tvåan på Children's Mercy Park.
Casumo/11/">Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


Kupongens kassaskåp


Chicago Fire
Hemmastarka Fire ska ha fina möjligheter att vinna hemmapremiären. FC Cincinnati var ett av seriens sämsta bortalag i fjol. Ettan är en bombspik under 60-strecket!


Varningens finger!


Houston Dynamo
Runt tio procent på tvåan i Kansas City är en skänk från ovan. I fjol slutade Dynamo före City i MLS och på pappret är det här två relativt jämna lag. Plocka med skrällen!


144 rader
1. PAOK - Besiktas 1x
2. Arsenal Tula - Khimki 1x
3. Fylkir - Fjölnir 1x2
4. Wolfsburg - Barcelona 1
5. DC United - New England 12
6. Chicago - Cincinnati 1
7. Philadelphia - NY Red Bulls 1x
8. Kansas City - Houston 1x2


Topptipset tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto