Topptipset Tips Torsdag 10/9

Publicerad på 9 Sep 2020 - 22:49

Tipsexperten

Tipsexperten

9 Sep 2020 - 22:49

Torsdagens Topptips är av blandad karaktär och spänner bågen över i princip hela världen. Allsvenskan, Ligue 1, MLS och Brasileiro Série A är ligorna att bevittna och dessutom petas en match från Europa League-kvalet in. Det är förutsättningarna och här följer en guidad tur till åtta gröna bockar!


Spelstopp: 18:59

TOPPTIPSET TIPS 10/9


1. IFK Göteborg - Hammarby X
De helt ofattbart många oavgjorda resultaten (elva stycken) gjorde till slut att styrelsen i IFK Göteborg fick nog. Poya fick gå och nu står Kamraterna med Sibila och Westerberg vid rodret, åtminstone tillfälligt. När det sett ut som det gjort är det viktigt att ha en karaktär som Pontus Wernbloom i laget, men då det fortfarande saknas en riktig striker är frågan om det kommer bli en markant bättring utan Poya? Hammarby har verkligen inte rosat marknaden under säsongen heller. Tre raka fajter utan seger är Bajen uppe i nu och då de grönvita inte trivs som bäst på riktigt gräs ligger krysset nära till hands igen.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


2. IFK Norrköping - Östersund 1
IFK Norrköping har klappat ihop fullständigt. Fem förluster på de sex senaste är generalusla siffror och här får dessutom Peking hem trion Haksabanovic, Krogh Gerson och Almqvist med slitna ben då de spelade landslagsmatch så sent som i tisdags. Då är det inte helt lätt att tas med formstarka Östersund. Falkarna har samma frågetecken för Isherwood som tisdagskampade med det svenska U21-landslaget, men i övrigt är det bara långtidsskadade Rewan Amin som fattas. Ettan är en potentiell spik under 70 procent, men med tanke på värdarnas usla form är det inte fel att stoppa med krysset.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


3. Örebro - Malmö FF 2
Allsvenskan avslutas i Närke där Örebro tar emot serieledarna Malmö FF. ÖSK gick in med mörk form i mötet med Norrköping, men närkingarna lyckades vända på den trenden. Deniz Hümmet bombade in tre baljor och det lär säkerligen innebära att Axel Kjäll ger anfallaren nytt förtroende här. Han måste ha en bra dag om de svartvita ska ha chans att plocka poäng av Malmö. Di blåe har frågetecken för bland andra Christiansen, Beijmo och Kiese Thelin som alla på ett eller annat sätt härjat med sina landslag, men å andra sidan är Ola Toivonen och Bonke Innocent redo för spel igen. Skåningarna har seriens överlägset bredaste trupp, men den hårda streckningen på tvåan medför att krysset lockar som komplement.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


4. Lens - PSG X
Vidare till Ligue 1 där ett enormt och åter enormt sjukdomsdrabbat PSG gästar Lens. Efter torsken i Champions League-finalen mot Bayern München stack en stor del av Tuchels manskap till Ibiza för avkoppling. Frågan är dock hur mycket avkoppling det blev då Navas, Marquinhos, Paredes, Neymar, Mbappé, Icardi och Di María alla återvände med Corona. Lägg därtill att Thiago Silva lämnat för Chelsea och dessutom verkar även Julian Draxler vara på väg bort. Enorma avbräck och jobbiga frågetecken att jobba med för den gode Thomas alltså. Lens torskade premiären knappt mot Nice, men det var å andra sidan en pigg insats från nykomlingen. Bättre chanser än så här att betvinga normalt omöjliga PSG får inte Lens. Tvåan överstreckas och med tanke på allt som nämnts är alla tecken med ögonaböj!
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


5. Nomme Kalju - NS Mura 2
Över till Europa League-kvalet. På neutral mark i Budapest ska ett möte mellan estländska Nomme Kalju och slovenska NS Mura gå av stapeln. Nomme Kalju har inlett det inhemska ligaspelet starkt, men då ska det också nämnas att den estländska ligan inte håller någon vidare nivå. Nu besväras värdarna liksom PSG av coronafall i truppen och då blir det ruggigt tufft mot gästerna. NS Mura vann den slovenska cupen i fjol och även om ligan precis dragit igång har de också hunnit med att besegra de regerande mästarna Celje. Här ligger svenska folket och sover. Tvåan är en superspik!
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


6. Seattle - San Jose 1
Seattle Sounders har prenumererat på finalplatser i MLS de senaste fyra åren. Tre gånger har värdarna tagit sig fram till ödesmatchen och två gånger har de segrat. Ett starkt facit, men här får The Sounders med största sannolikhet klara sig utan sin mittfältskämpe Gustav Svensson som knappt hinner hem från den svenska landslagssamlingen. Han betyder mycket för mittfältet och även om ettan absolut ska ses som trolig lockar den lågt streckade tvåan som gardering. San Jose har tagit poäng i sina två senaste resor till CenturyLink Field och är trots den svala formraden inte helt oävna. Gaffel!
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


7. Corinthians - Palmeiras 2
Brasileiro Série A avrundar bongen med två fajter där det smäller rejält redan i den första! Det är dags för Paulista Derby i Sao Paulo mellan Corinthians och Palmeiras. Värdarna är inte lika starka som de en gång varit och ska i första hand vara nöjda om de når en plats till Copa Libertadores-kvalet. Ärkerivalen Palmeiras håller däremot högre nivå. Grisarna, som gästerna kallas, har tillhört det absoluta toppskiktet flera år i rad och den här säsongen ska Palmeiras kunna utmana Flamengo om titeln. Corinthians kan mäkta med en pinne, men inte mer än så.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


8. Bahia - Gremio X
Ett ovisst möte stundar i Salvador. Bahia är normalt ett gäng för den undre halvan och den här säsongen ser inte ut att bli något undantag. Sju av totalt nio poäng har hittills kommit på eget gräs och det är ingen hemlighet att det är här som Bahia i första hand ska se till att lösa kontraktet. Gremio är ett något bättre lag i grunden men har så här långt inte riktigt fått det att stämma. Ronaldinhos moderklubb har kryssat fem av de inledande sju kamperna och på mindre system kan mittentecknet mycket väl vara vägen att gå. Finns cash över bör det dock målas hela vägen.
888sport/23/">Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


Kupongens kassaskåp


NS Mura
Mura är ett par nivåer bättre än Nomme Kalju, ett faktum som svenska folket inte riktigt verkar inse. En tvåa under 50 procent är värdemässigt fin och dessutom trolig!


Varningens finger!


Lens
PSG saknar en hel drös spelare och har dessutom en del frågetecken som stör inför mötet med Lens. Värdarna är nykomlingar i serien och då det här är årets match löser motivationen sig självt. Potentiellt korsdrag bland kupongerna till vänster!


144 rader
1. Göteborg - Hammarby x
2. Norrköping - Östersund 1x
3. Örebro - Malmö FF x2
4. Lens - PSG 1x2
5. Nomme Kalju - NS Mura 2
6. Seattle - San Jose 12
7. Corinthians - Palmeiras x2
8. Bahia - Gremio 1x2


Topptipset tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto