Topptipset Tips Torsdag 13/8

Publicerad på 12 Aug 2020 - 19:34

Tipsexperten

Tipsexperten

12 Aug 2020 - 19:34

Till dagens ärtsoppa serveras sex allsvenska mumsmackor. Aptitretarna från Champions League och Superettan går inte heller av för hackor. Värdeblixtar slår ner i Borås och Stockholm bland annat och vi sätter full fräs direkt!


Spelstopp: 18.59.

TOPPTIPSET TIPS 13/8


1. RB Leipzig - Atlético Madrid 2
Aftonen inleds med ett kvartsfinalmöte i Champions League. Läskbackarna från Leipzig har under sommaren tappat skyttekungen Timo Werner till Chelsea och det är givetvis ett extremt hårt slag inför mötet med Atlético Madrid. Spanjorerna har fördelen av att komma hit med nyligen avslutad tävlingsfotboll i kroppen, men ändå tillräckligt med vila då La Liga gick i mål för drygt en månad sedan. Ytterligare en månad tillbaka avslutades Bundesliga och även om tyskarna inte är ofarliga är X2 ett lås i Portugal.
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


2. IFK Norrköping - Hammarby 1
Norrköping är verkligen nere på jorden igen efter den magiska starten. Förlusten mot Helsingborg var den fjärde raka fajten utan en trepoängare och det mest anmärkningsvärda är att det rinner till så många mål bakom Isak Pettersson i kassen. Förstaslipsen må lämna efter säsongen, men intressenter lär inte rada upp sig när de flesta skotten slinker in. Mot Hammarby ska dock Peking ses med goda möjligheter till att slå sig in på vinnande väg igen. Bajen kommer stärkta från derbysegern mot Djurgården, men är också rejält skadeskjutna. Ousted, Kacaniklic, Jóhannsson, Söderström och Paulinho är samtliga namn som inte lär närvara på Östgötaporten och då blir det svårt att rå på Norrköping. Etta.
Casumo/11/">Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


3. AIK - Östersund X
AIK fortsätter att trampa vatten och faktum är att Gnaget bara är en poäng från att vara delad jumbo i Allsvenskan 2020. Ett fullständigt generaluselt facit så här långt och tränarbytet har inte heller inneburit någon önskvärd effekt. Sedan Bartosz Grzelak tog över har stockholmarna plockat en poäng på tre fajter och nu väntar ett riktigt ångestmöte mot Östersund. Jämtlänningarna har dock fått bättre effekt på sitt tränarbyte och har bara förlorat en av sina sex senaste. Att spika dagens AIK till runt 60 procent är helt ointressant och här ska alla tecken vara tidiga.
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


4. Kalmar FF - IFK Göteborg X
Krisstämpeln hos Göteborg må inte vara lika stor som den hos AIK, men Änglarna har fruktansvärt svårt för att vinna fotbollsmatcher i finrummet. Två triumfer på 14 (!) försök är helt enkelt inte bra nog och även om Poya har fått Blåvitt till att spela mycket trevligare fotboll måste poängen snart börja trilla in. Kalmar tog en blytung trea på Hisingen senast och kommer inte att ge bort något gratis på Guldfågeln Arena. Värdet till höger lockar vid ett första ögonkast, men samtliga tecken är ändå att föredra i Småland.
Casumo/11/">Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


5. Elfsborg - Falkenberg 2
Elfsborg har definitivt förtjänat sin placering i toppen så här långt. Jesper Karlsson och Rasmus Alm har flugit fram längs kanterna och duon Okumu/Larsson har varit välbehövliga tillskott i försvarslinjen. Det som dock lär oroa Jimmy Thelin och gänget är hur det ser ut när boråsarna väntas hålla i taktpinnen. Mittfältet saknar spelfördelare och här väntas värdarna just vara spelförande när Falkenberg gästar. Hasse Eklunds manskap trivs som fisken i vattnet när de får dra hem trupperna och sedan ställa om, till rådande streck är ettan helt ointressant. Värdet till höger skall tas!
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


6. Varberg - Häcken 1
Jocke Persson Show rullar vidare men senast var den frispråkige skåningen och hans manskap på väg mot en tung förlust mot Sirius. Kapten Selmani ville dock annat och såg till att det blev en poäng med hem till Västkusten med två strutar och en assist. Kommer anfallaren till start även mot Häcken måste gästerna hålla ett extra öga på honom. Getingarna föll tungt efter en sval insats hemma mot Kalmar och det är svårt att veta exakt var Alms adepter står någonstans. Utanför den egna plastmattan trivs inte göteborgarna så bra som hemmavid och här är en klassisk gubbe en intressant väg att ta.
Casumo/11/">Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


7. Sirius - Helsingborg 1
45 riktigt bra minuter såg Sirius gå iväg till en 3-1-ledning i mötet med Varberg. I den andra halvleken var dock de blåsvarta oerhört bleka och till slut kunde Jocke Perssons nykomlingar lösa en pinne. Försvaret måste förbättras för Rydström och gänget, annars kan Helsingborg bli nästa gäng att lösa utdelning på Studenternas. Skåningarna slog tillbaka Norrköping på ett imponerande sätt senast och nu börjar vi se frukten av Mellbergs gnuggande. Olsson och Van den Hurk sitter visserligen på botbänken men Mellberg har visat att han kan trolla med små resurser. Krysset ska definitivt med.
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


8. Umeå FC - Örgryte 2
Efter en hyfsat stark inledning börjar Umeå komma ner på jorden igen. Nykomlingarna har intagit två raka nederlag mot J-Södra och Dalkurd, ett facit som vittnar om en nedåtgående trend. Örgryte visar motsatt trend och har fått ett lyft i tabellen efter dubbla segervrål mot Västerås och Trellehulla. Göteborgarna ska ses som det starkare laget även i den här kampen trots bortagräs. Stannar tvåan under 40 procent är det en fin spik att runda av kupongen med.
Casumo/11/">Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


Kupongens kassaskåp!


Norrköping
Hammarby kommer rejält vingklippta till Östgötaporten. Norrköping hör till seriens absolut bästa hemmalag och här får Jens Gustafsson och gänget inte mycket bättre möjligheter att vända på den mörka trenden.


Varningens finger!


Falkenberg
Elfsborg hör inte till seriens bäst spelförande lag, men trots det streckas boråsarna upp enormt högt mot Falkenberg. Det känns direkt skevt och här kan Hasse Eklunds gäng mycket väl plocka med sig både en och tre poäng.


144 rader
1. RB Leipzig - A.Madrid x2
2. Norrköping - Hammarby 1
3. AIK - Östersund 1x2
4. Kalmar - Göteborg 1x2
5. Elfsborg - Falkenberg x2
6. Varberg - Häcken 12
7. Sirius - Helsingborg 1x
8. Umeå FC - Örgryte 2


Topptipset tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto