Topptipset Tips Torsdag 27/8

Publicerad på 26 Aug 2020 - 21:23

Tipsexperten

Tipsexperten

26 Aug 2020 - 21:23

Klockan har slagit torsdag och Topptipset är denna soppdag fylld med fajter från Europa League-kvalet! Både Malmö FF och Hammarby ska in i elden, Bajen ser ut att få en lättare uppgift än väntat då coronaviruset härjat hos den ungerska opponenten. Värdet lyser i övrigt på bongen, vi håller nere radantalet och åker direkt!


Spelstopp: 18:59.

TOPPTIPSET TIPS 27/8


1. Malmö FF - Cracovia X
Svedala inleder bongen med två fajter där det glädjande nog finns gott svenskt hopp i båda! Malmö FF har imponerat ute i Europa de senaste säsongerna och med tanke på lotten MFF drog ska de ses med goda möjligheter att ta sig dit igen. Cracovia hör till Ekstraklasas övre halva, men mot skåningarna får de svårt att räcka till. Di Blåe är inne i ett sanslöst stim i Allsvenskan, men ett varningens finger bör höjas då ettan streckas upp i rymden. Toivonen och Bonke är osäkra till spel samtidigt som spindeln Fouad Bachirou är på väg bort från klubben och saknas. Alla tecken i hopp om bortaskrällen!
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


2. Hammarby - Puskás Akadémia 1
Hammarby drog enligt många en riktig nitlott i form av Puskás Akadémia. Gästerna är starkt uppbackade av bland annat den ungerska regeringen, men en klar nackdel är att coronaviruset påverkat gästerna. Å andra sidan är det då en fördel för Bajen att de är mitt inne i brinnande säsong och när Puskás tvingas resa hit med en bunke juniorer är det vänstersidan som blir den enda av intresse i huvudstaden. Billborn och gänget drar en lättnadens suck. Etta.
Casumo/11/">Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


3. Rosenborg - Breidablik 1
Åge Hareide lär se på den här fajten med stora ögon. Den gamle mysfarbrorn är klar för att ta över Rosenborg från det att september startar och här är det upp till Trondheimsgrabbarna att visa att de förtjänar en plats i Hareides elva. Formen är på uppåtgående med tre raka viktorior och på Lerkendal är RBK alltid att räkna med. Breidablik är ett isländskt herrskap som kommer hit med små förhoppningar. Innanför öns gränser är gästerna en ständig favorit, men utanför dessa räcker “Blikar” oftast inte till. Ettan är extremt trolig och får endast kryssbackning då det eventuella oavgjorda resultatet rensar monumentalt!
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


4. Aarhus - FC Honka 1
Vidare till Danmark där David Nielsen och hans Aarhus välkomnar FC Honka. Nielsen ryktades till Malmö FF för inte alltför längesedan, ett rykte som dock förblev just ett rykte. Dansken har sedan fortsatt göra ett gott jobb med sitt värdgäng som här ska ses med goda möjligheter. Honka är obesegrade efter elva omgångar i Veikkausliiga men synas raden ordentligt återspeglas sju oavgjorda fajter, ett facit som knappast skrämmer AGF. Det här vinner danskarna lätt om de bara vill och ettan lämnas på egna ben upp till 70 prollar.
Casumo/11/">Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


5. Servette - Ruzomberok 1
I början av augusti gick den schweiziska ligan i mål och i egenskap av tabellfyra tog sig Servette in i Europa League-kvalet. Alain Geigers mannar höll det egna fortet väl under säsongens gång och endast tre nederlag på hemmagräs är starka papper. Alex Schalk är en påhittig anfallare och holländaren kan mycket väl bli tungan på vågen när Ruzomberok kommer på besök. Gästerna är hemmahörande i Slovakien och kommer att få slita hårt för att kunna störa Genéveklubben här. 1X är att betrakta som heltäckt.
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


6. Motherwell - Glentoran 1
Skotska Premiership har hunnit avverka fem omgångar och bland gängen som inte alls lyckats hittills hittas Motherwell. The Steelmen har så här långt inte vunnit en enda kamp och det var det få som hade trott inför säsongen. Under föregående upplaga av högstaligan slutade värdarna trea men det ska också nämnas att Motherwell haft rejäl otur i inledningen. Lyckas skottarna komma upp i någorlunda nivå här kommer Glentoran att åka hem tomhänta. Nordirländarna hörde inte ens till den inhemska ligatoppen i fjol utan tog sig hit tack vare segern i cupen. Det kommer märkas på plan och här vänder The Well på sin formkurva. Etta!
Casumo/11/">Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


7. Budapest Honvéd - FC Inter 1
FC Inter reser till Budapest i egenskap av finsk tabelltvåa. 25 poäng på tolv kamper är starkt jobbat, men det ska också sägas att Veikkausliiga inte tillhör Europas bästa. Trots det ser svenska folket ut att ge stort förtroende till gästerna här. Honvéd vann den inhemska cupen i Ungern under föregående säsong och ska definitivt inte streckas jämnt med besökarna i detta möte. Med tanke på att allt värde sitter till vänster är det både där vi börjar och avslutar i den ungerska huvudstaden.
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


8. Shamrock Rovers - FC Ilves X
Kupongens sista fajt tar oss till Irland. Shamrock, en av de inhemska stormakterna, leder serien. Det har dock gått grus i maskineriet på slutet där Rovers verkar ha glömt bort hur man gör mål. 180 minuter utan nätkänning är inte i paritet med vad vi är vana att se från irländarna och här luktar det skräll på förhand. FC Ilves är ett konstant topplag i Finland och även om det som tidigare nämnts inte osar klass om Veikkausliiga går det samma att säga om Premier Division. Här målas det tvärs över!
Casumo/11/">Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


Kupongens kassaskåp


Motherwell
Motherwell har inte kommit upp i nivå än så länge, men här ges en gyllene möjlighet att vända på den mörka trenden. Glentoran har inte en chans om The Well kommer upp i 50 procent av deras kapacitet!


Varningens finger!


FC Ilves
Shamrock har darrat på senare tid men målas trots det upp som stora favoriter när FC Ilves kommer på besök. De finska gästerna ska ses med goda möjligheter att göra en bra prestation på Irland och här ska alla tecken med omgående!


144 rader
1. Malmö FF - Cracovia 1x2
2. Hammarby - Puskás Akad. 1
3. Rosenborg - Breidablik 1x
4. Aarhus - FC Honka 1x
5. Servette - Ruzomberok 1x
6. Motherwell - Glentoran 1
7. Honved - FC Inter 1x
8. Shamrock - FC Ilves 1x2


Topptipset tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto