TonyCarlsson

Kvällens UFC i London

16 Februari 2013 - 10:57
UFC kommer till London på besök ikväll. Wembley Arena står som värd för eventet.
Nu har ni all rätt att få slippa titta på Melodifestivalen. In och gilla UFC på Facebook så får ni tillgång att se dom 6 första matcherna från galan LIVE och gratis!
Annars är det PPV via Fuel-TV som gäller om ni inte har UFC.TV medlemskap.
Klockan 21.00 drar dock huvudeventet igång med 6 matcher, och dom kan ses på CMore Extreme.

Hur som helst så kommer publiken i London att få se på ett gäng riktigt bra fighters.
Jag tycker kvällen känns så här på förhand som väldigt oförutsägbar, vilket också gör kvällens spel på matcherna än mer spännande.
Men hoppas ni vågar ta rygg, för jag ska som vanligt göra det jag kan för att spela av bolagen en slant pengar! :-)

Det blir 3 matcher som jag tänker ge er tips på.

Första matchen är den mellan vår Nordiska vän Gunnar Nelson och Brasilianaren Jorge Santiago i weltervikt.
Jag måste säga att jag blir mycket förvånad om inte denna matchen kommer få utmärkelsen ”Submission of the Night”. Dom här två killarna har en otrolig kunskap i BJJ.
Dock måste Isläningen Gunnar passa sig för Jorges hårda höger, för den har sänkt många motståndare under åren. Jorge som förövrigt varit en jojo ut och in i UFC. Blandat och givit en hel del. Har ju också ett record på 25-10.
Gunnar vet inte hur det känns att förlora. Han har nämligen aldrig gjort det som proffisionell MMA fighter. 11 matcher var av 10 vinster och en oavgjord.
Jag har sett Gunnars 4 senaste matcher, han är så cool. Verkar nästan helt oberörd när han går upp i octagonen. Sedan när matchen startar så briljerar han så otroligt med sina BJJ kunskaper.
Jag tror att detta blir Gunnars tuffaste MMA fight hittills i karriären, men att han submittar ut Jorge i andra ronden.
Vinst till Gunnar betalar bäst hos William Hill eller bet365 som båda ger 1,36.Nästa match tror jag blir en riktig höjdare. Två riktigt bra stående fighters som älskar att dela slagserier med sina motståndare. Fjädervikts matchen mellan Cub Swanson och Dustin Poirier.
Cub som förövrigt till viss del är Svenskblodad, har ju visat under åren att han är underhållande. Har fått utmärkelsen ”Fight of the Night” ett flertal gånger. Vi som sett Dustins matcher vet att även dom brukar vara mycket underhållande.
Nu kan ju inte dom här grabbarna bara stå och slåss, dom är båda väldigt duktiga när matchen kommer ner på mattan också. Vilket så klart gör att matchen kommer bli än mer spännande.
Det som jag tror kommer fälla avgöranade i denna mycket spännande fight, är rutinen.
Jag tror nämligen att Cub kommer nöta ut Dustin och vinna på antingen en KO eller via poäng.
Vinnst till Cub Swanson ger bäst pröjs hos Betsafe som betalar 1,80.Sista matchen för kvällen är den om Interim bältet i Bantamvikt.
En match mellan Brasilien födda Renan Barao och USA födda Michael McDonald.
Barao som bara förlorat en match i sin karriär, för 8 år sedan i sin MMA debut som 17åring. Där efter har hans karriär bara gått raka vägen mot toppen, och idag ska han alltså försvara sitt interim bälte i Bantamvikt
De roliga i denna 5 rondare är att vi har just det som MMA står för, olika stilar som möter varandra. Barao som är BJJ specialist och Michael McDonald som är en fantastisk boxare.
Barao kommer självklart göra allt för att få ner McDonald på mattan medan McDonald kommer försöka hålla matchen stående. Dock tror jag att ju längre matchen går desto större chans har Barao att vinna.
Ska McDonald ha chans i den hr matchen så bör han nog avsluta Barao i första eller tidigt i andra ronden. Michael är ju ruggit explosiv och mycket pricksäker med sina slag.
Men jag tippar att Barao kommer stå som vinnare till slut, därför att han kommer gå på nedtagning efter nedtagning och trötta ut McDonald och till slut stå som vinnare på poäng.
1,33 får du hos Nordicbet för detta spel.

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
12:00  Cilic - Duchworth
Tennis - Franska Öppna - Cil hcp -9,5 games
1.71
15:00  Dutra Silva - Djokovic
Tennis - Franska Öppna - Djo hcp -8,5 games
1.84
19:00  Gefle - Landskrona
Fotboll - Superettan - 2 asian hcp 0
2.02
11:00  Bedene - Cuevas
Tennis - Franska Öppna - Bedene
2.20

Skador & Avstängningar