TonyCarlsson

UFC från Brasilien.

18 Maj 2013 - 07:47
ABSTINENS!!
3 veckor utan UFC-gala, jag tycker det är jobbigt. Skulle kunna tänka mig 2 galor i veckan året om. Men sån tur har man ju inte. Tur dock att det finns andra MMA-organisationer som har galor och en del andra kampsports-galor att titta på mellan varven.
UFC är tillbaka i Brasilien. Den här gången i den lilla forna Armà© staden Jaragua do Sul. Som alltid när UFC kommer till ett land så kommer även dom flesta tävlande från just detta land. Logiskt så klart och rätt roligt tycker jag.

Till nattens drabbningar i UFC octagon tänkte jag ge er ett spel på en trippel. Det bli följande matcher, samtliga på huvudkortet:

Rafael Dos Anjos vs. Evan Dunham.
Rafael som är en mycket duktig BJJ utövare har många fina vinster på submission och en win streak på 3 matcher just nu. Möter då Dunham som även han är lite utav en BJJ specialist och som oftast vinner via submission. Den här matchen kan mycket väl bli ”Fight of the Night”.
Vinnare tror jag blir Evan Dunham på decision.

Så till matchen Ronaldo Souza vs. Chris Camozzi.
Den tidigare Dream och Strikeforce figtern Souza är en riktigt vass fighter. Med 13 av 17 vinster på submission så förstår man att han kommer ta varje tillfälle att ta ner sin motståndare på mattan för att vinna matchen där. Gör debut i UFC i natt.
Camozzi har ju till skillnad från Souza varit aktiv i UFC sedan 2010 och hunnit med 8 matcher i organisationen var av 6 blivit vinst. Camozzi lär för att ha en chans, förlita sig på sin Thaiboxning och försöka undvika nedtagningar av Souza. Men vinnare i matchen blir Ronaldo Souza på Triangel Choke i andra ronden.

Huvudmatchen mellan Vitor Belfort och Luke Rockhold är sist ut.
Väldigt intressant match. 36 åriga Vitor går alltså upp i octagonen mot den tidigare regerande Strikeforce mästaren Luke Rockhold. Kommer säkert bli ett stående krig i första ronden. Jag tror att Vitor kommer satsa allt på att slå ut Rockhold i första ronden, medan Rockhold kommer försöka hålla avstånd och pricka in sparkar och slag. Matchen avgörs sent i andra ronden när Vitor tröttnat och Luke Rockhold tagit ner Vitor på golvet och sätter en Kimura.

Spelar du denna Trippel hos Betsafe får du ett odds på 5,83.
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Östersund - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,0
1.74
19:00  Enskede - Sollentuna
Fotboll - Svenska cupen - 2
2.15
02:00  Tampa Bay - Washington
Ishockey - NHL - Stanley Cup - Över 5,5 mål
2.05

Skador & Avstängningar