TonyCarlsson

UFC - TUF Brazil 2 Finalen

8 Juni 2013 - 09:15
UFC kör på, denna gång i kommande Fotbolls-VM staden Fortaleza i nordöstra Brasilien. Galan som i huvudsak sänds via Fuel-TV har väl kanske inte det mest namnkunniga matchkortet. Men som van gammal kampsports nörd så vet jag att det inte alltid är de kändaste namnen som levererar de mest spektakulära fighterna. Därför kommer jag se denna gala med samma entusiasm som vilken annan MMA gala som helst. Men vill du se galan härifrån Sverige så är det UFC-Facebook med start 22:30. 7 matcher ser man där. Vid 02:00 så startar huvudkortet med 6 matcher och sänds på Cmore Extreme.

Nu ger vi oss på själva tippandet. Senast dubbla vi insatsen på spelet. I natt blir det mer än så. Nattens Fyrling ser ut enl. följande:

Erick Silva vs. Jason High. Amerikanen Jason High kommer tillbaka till UFC och gör ett nytt försök. Han gjorde nämligen en match 2010, men förlorade den och fick inga fler matcher. Men har efter den förlusten 7 rakar segrar, var av dom 3 senaste i Strikeforce mot rätt skapligt motstånd. Jason är en duktig BJJ utövare, men tyvärr får han möta Erick Silva i sin comeback. Erick Silva är även han riktigt vass i sin BJJ. Han har en förlust i sin senaste match, men det tror jag bara taggar honom ännu mer, och jag tror att med stor säkerhet att Erick kommer bli vinnare i denna kamp och vinner på strypning i andra ronden.

Nästa match är ju intressant, på många sätt. Thiago Silva möter Rafael Cavalcante. Två fighters som båda gör sin första match efter avstängning för otillåtna substanser i sina kroppar. Dessutom så är båda kända för att vinna på KO. Rafael har 11 vinster, samtliga på KO. Thiago har även han 11 KO vinster, fördelat på 14 vinster. Så vi har helt enkelt en match att vänta där det kommer vevas på rätt bra. Jag tror trotts att Thiago är underdog, att utgången på denna match blir att Thiago vinner på KO sent i första ronden.

Näst sista matchen på denna gala är TUF Brazil 2 finalen. Här möts en mycket imponerande och talangfull 21 åring vid namn William Macario (glöm inte hans namn) och möter 11 år äldre Leonardo Santos. Egentligen skulle Santiago Ponzinibbio mött Macario, men då han bröt handen i semifinalen mot just Leonardo Santos, och således inte kan fightas än så fick Santos matchen istället. Jag vet att Santos kommer jobba stenhårt med att få ner Macario på mattan, men försvarar sig bara Macario väl mot nedtagningarna så vinner han matchen. Antagligen via KO, kanske i andra ronden.

Huvudmatchen, den mellan TUF Brazil 2 coacherna Antonio ”Big Nog” Nogueira och Fabricio Werdum. Det är ett returmöte mellan herrarna. Dom mötes 2006 i PRIDE, och Big Nog stod då som vinnare efter domarpoäng. Jag vet att Big Nog kommer jobba på att få till ett avslut via submission i matchen, medan Werdum kommer försöka hålla avståndet och knocka ut Nogueira. Jag tror det blir en kamp, en ordentlig kamp. Men vinnare denna gång tror jag blir Fabricio Werdum, antingen via TKO eller på domarpoäng.

Så denna fina fyrling betalar sig bäst denna gång hos bet365 och ger fina 13,08 ggr pengarna.
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
17:00  Frankrike - Peru
Fotbolls-VM - Fotbolls-VM - 2 asian hcp +1,5
1.62
19:00  Arameisk Syr - Sollentuna
Fotboll - Division 1 Norra - 2 draw no bet
1.83
20:00  Argentina - Kroatien
Fotbolls-VM - VM - Arg ö13,5 skott
1.90
14:00  Brasilien - Costa Rica
Fotbolls-VM - VM 2018 - 1 vinna och hålla nollan
1.66
17:00  Nigeria - Island
Fotbolls-VM - VM 2018 - Under 0,5 mål 1:a hl
2.40
20:00  Serbien - Schweiz
Fotbolls-VM - VM 2018 - BLGM Nej
1.80
17:00  Sydkorea - Mexiko
Fotboll - Fotbolls-VM - 2
1.70
20:00  Tyskland - Sverige
Fotbolls-VM - VM 2018 - Under 2,5 mål
1.96
20:00  Colombia - Polen
Fotbolls-VM - VM - Över 2,5 mål
2.06
20:00  Iran - Portugal
Fotbolls-VM - VM - 2 asian hcp -0.75
1.99

Skador & Avstängningar