TonyCarlsson

UFC 161 - Stående fighting

15 Juni 2013 - 17:26
Idag går förstås tankarna till Frida Wallberg som under gårdagens titelfight råkade ut för en hjärnblödning i samband med att hon blev knockad i den 8e ronden. Jag vet att du vaknat, och jag önskar och hoppas att du tillfrisknar snabbt och utan framtida komplikationer.

Så vill jag bara upplysa den oupplysta om att Alexander Gustafsson har fått sin efterlängtade titelmatch mot Jon Jones. Den kommer bli av under UFC 165 i Toronto, Kanada den 21 september.
Så har även Magnus ”Jycken” Cedenblad fått match. Han ska möta Jared Hamman den 28 augusti.
Sedan tidigare vet vi ju också att Akira Corassani ska gå match mot Mike Brown den 17 augusti. Dessutom hade Reza Madadi en match inbokad, men tyvärr så är han nu häktad och under utredning för ett rån….
Ja hur som helst så har vi Svenskar mycket att se fram emot i UFC.

Nu kör vi på med nattens gala från Manitoba, Kanada. Några riktigt fina matcher är att vänta.
Men jag har plockat ut 3 matcher som är värda att spela på. Så denna trippel blir på följande matcher.

Tungviktsmatchen mellan Pat Barry och Shawn Jordan. Pat Barry som senast vann på KO, och blev tilldelad ”Knockout of the night”. Han slår hårt och försöker stå upp för att just hålla boxning igång, vilket han är bäst på. Shawn Jordan kommer även han från en vinst, den mot Mike Russow, även där en KO vinst. Dessutom vill han också helst stå upp och använda sina hårda slag. Så vi har att vänta en stående fight där båda kommer gå in för att knocka ut sin motståndare. Jag tror här på en jämn kamp men med en KO vinst till Shawn Jordan.

Även nästa match är i tungvikten. Här en match mellan publikfavoriten Roy Nelson och Stipe Miocic. Alla som tittar på UFC verkar älska Roy Nelson, antagligen för att han inte är stor i käften utan låter nävarna tala. Han ser ut som en gammal avdankad proffsboxare, med mage och vildvuxet skägg. Men han golvar sina motståndare. Det är just det publiken vill se. Stipe Miocic är inte ens nära Roy när det kommer till publicitet. Men för det är han inte en dålig fighter, verkligen inte. Han har en förlust i sin karriär. Den kom senast i mötet med Stefan Struve. Innan dess hade Miocic 9 matcher i rad med vinster. Liksom den första matchen så tror jag detta blir en sevärd match. Matchen vinns av Roy Nelson, KO rond 2.

Huvudmatchen på galan och en riktig höjdare. Rashad Evans vs. Dan Henderson. Två mycket uppskattade och riktigt duktiga fighters. Rashad som en gång varit LHW mästare i UFC (2008-2009). Mött alla dom stora namnen sedan 2005. Men ännu längre meritlista och ännu fler möten med dom bästa har dan Henderson haft. Han debuterade redan 1998 i UFC. Dan har fightats i ALLA dom gamla stora MMA organisationerna. Han är en aktiv legend. Jag tror likt i dom andra 2 matcherna att vi kommer få se mycket stående fighting och underhållande sådan. Vinst på KO eller möjligen domarpoäng blir dock Dan ”Hendo” Henderson.

Denna trippel ger hela 6,11 hos Betsafe.com
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
11:00  Bedene - Cuevas
Tennis - Franska Öppna - Bedene
2.20
15:00  Malmö FF - Dalkurd
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,5
2.00
17:30  Elfsborg - Trelleborg
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80
17:30  Sirius - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - 2
1.76
17:30  Vasalund - Lidingö
Fotboll - Division 2 norra Svealand - 1/1 HT/FT
2.20

Skador & Avstängningar