TonyCarlsson

UFC on FOX i Seattle

27 Juli 2013 - 13:10
I natt rullar UFC vidare. Denna gång är dom tillbaka i Key Arena - Seattle.
Det här var galan som Reza Madadi var tänk att fightas i, men istället nu sitter häktad för rån. Ja ni hör ju..... Tragiskt men sant.
Det blir i varje fall en intressant gala där vi kommer se titelmatchen i Flugvikt mellan Demetrius Johnson och John Moraga. Men också den väldigt upphaussade matchen mellan Rory MacDonald och Jake Ellenberger.
Det är 4 matcher på nattens huvudkort, detta med start 02:00 på Cmore Extreme. Vill du se hela galan så gör du det med start 22.00 på Facebook.

Jag spelar en Fyrling, dvs matcherna på huvudkortet. Ser detta som rätt trygga spel. Men som vi alla vet så kan allt hända i en idrott där två kombattanter gör upp mot varandra i en octagon.

Först ut ser vi Dammatchen mellan Liz Carmouche och Jessica Andrade. Liz som vi senast såg i titelmatchen mot Ronda Rousey, där hon förlorade på en armbar (så klart). Men där hon var nära att själv vinna på en strypning. Liz ser stenhård ut och är stenhård. Jessica Andrade är en upcoming girl på MMA scenen. Denna brasilianska har ett fint record för att bara vara 21 år gammal. Jag tror att Jessica kommer jobba på att få ner Liz på mattan och jobba i submisson. Men med större erfarenhet och bättre motstånd under sin karriär så tror jag Liz Carmousche tar hem denna match. Vinner på en RNC i andra ronden.

Welterviktsmatchen mellan Robbie Lawler och Bobby Voelker står på tur. Intressant match där vi får se två killar som gärna står upp och slår ut sina motståndare. Lawler som gjorde comeback i UFC i sin senaste match, där han då fick möta Josh Koscheck och vann på KO i första ronden. Bobby som i sin senaste match gjorde debut i UFC och då förlorade mot Patrick Cotà© på domarpoäng. Tror vi kommer få se en match med mycket stående fight och där Lawler vinner på KO tidigt i andra ronden.

Den mest intressanta matchen för kvällen för egen del är den mellan Rory MacDonald och Jake Ellenberger. Rory som jag tycker är en helt fantastisk fighter som visat hur otroligt teknisk han är och behärskar alla moment i MMA. Jämförs inte alls orättvist med sin träningskamrat GSP rätt ofta. Dock med fler avslut i sina matcher. Jake Ellenberger är även han är grym fighter, men kanske inte samma briljanta tekniker utan mer kraftfull och slår mycket hårt. Båda dessa herrar längtar efter att inom en snar framtid få fightas om bältet och vinnaren här har nog bara max en match ytterligare innan det är en verklighet. Men jag tror att Rory kommer som så många gånger tidigare vara smart och vinna matchen på teknisk överlägsenhet och smarta gameplan. Tror vi även få se en KO vinst här, men först i tredje ronden.

Titelmatchen i flugvikt. Jag vet faktiskt inte om jag tycker detta känns som en jätte intressant match? Johnson är en duracell kanin i octagonen. Han orkar hur mycket som helst och gör liksom aldrig bort sig, sätter sig själv aldrig i svåra situationer. Motståndaren John Moraga är superduktig fighter, har gjort några riktigt imponerande fighter. Men jag ser inte att han rår på Johnson. Fightern går säkert alla 5 ronder ut och vinnare kommer vara den regerande titelhållaren Demetrius Johson.

Jag spelar denna Fyrling hos Bwin och får där 3,51 i odds.
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:17  Pastore Bob - Tycoon Conway
Trav - Kalmar - H2H 1
1.70
20:00  Colombia - Polen
Fotbolls-VM - VM 2018 - Över 2,5 mål
2.06
14:39  Delbonis - Herbert
Tennis - ATP Antalya - 0-2
2.07
16:00  Saudiarabien - Egypten
Fotboll - VM 2018 - 2
1.95
16:00  Uruguay - Ryssland
Fotboll - VM 2018 - Inget mål före 35:00
1.83
20:00  Iran - Portugal
Fotbolls-VM - VM 2018 - 2 asian hcp -1
2.45
20:00  Spanien - Marocko
Fotbolls-VM - VM 2018 - BLGM Nej
1.73

Skador & Avstängningar