TonyCarlsson

Onsdagsgala för UFC!!

28 Augusti 2013 - 16:52
Då är jag här igen för att ge er lite fina speltips. Har varit mitt uppe i flytt från lägenhet till kåk, så därför blev det inget tips från mig senaste UFC-galan. Men nu kör vi!
Det smäller alltså i natt. Indianapolis står som värd-stad. Huvudmatchen känns lovande för en riktigt bra fight. Condit vs. Kampmann, möts igen.
Men för oss Svenskar finns också intresset i vår fighter Papy Abedi som möter Dylan Andrews i mellanvikt.

Hela galan går att se, genom att först titta på Facebook från 23 tiden och sedan från 02.00 titta på Cmore Extreme.

Så kvällens/nattens spel blir på följande fyrling.

Dylan Andrews vs. Papy Abedi. Andrews såg rätt vass ut under TUF 17, men som förlorade semin mot Uriah Hall. Han är duktig i sin stående fighting och har 11 Kos på sin meritlista. Papy har fler matcher i UFC och kanske därför kan ses som mer meriterad. Hans fysik är mer än grym, stört välmusklad. Kanske inte bara till fördel då han ibland ser ut att tappa tempo redan i sina andra ronder. Jag både tror och hoppas på Papy i denna match. Tror att Papy kommer gå på många nedtag och vinna på Ground n Pound redan i första ronden.

Kelvin Gastelum vs. Brian Melancon. Vinnaren av TUF 17 Kelvin går sin första match sedan TUF-finalen där han besegrade Uriah Hall efter 3 hela ronder. Inför nattens fight har Kelvin valt att gå ner i Weltervikt för att här möt lite mer jämnstora fighters. Kelvin har ett brett register och mycket bra allround MMA figter. Melancon som fightats i både Bellator och Strike Force kommer till denna fight med ett Record på 7-2. Hans chans här är att försöka slå ut Kelvin, men vilket jag inte tror han lyckas med. Tror Kelvin vinner på RNC i andra ronden.

Donald Cerrone vs. Rafael dos Anjos. Här har vi likt i huvudmatchen en fight som kan bli mycket sevärd. Donald ”Cowboy” Cerrone som har så många fantastiska vinster mot högt rankade fighters, men som tyvärr sett blek ut när han fått chans mot dom högst rankade. Han påstår att psyket svikit honom, men att han nu skaffat sig en mental coach som han funkar mycket bra med. Cerrone är en riktigt bra fighter, så är det bara. Dos Anjos som nu har en 4 matcher lång vinststreak i ryggen, kommer till denna match med stort självförtroende. Han har dock tyvärr lite svårt att avsluta sina matcher. Detta gör att jag känner mig säker på att Cowboy vinner denna fight. KO i slutet av andra ronden.

Så till Huvudmatchen. Carlos Condit mot Martin Kampmann. Dom ställs mot varandra igen. April 2009 möttes dom första gången och även då var deras match huvudmatchen. Det blev en häftig match. Alla 3 ronderna ut gick matchen och Kampmann vann den på delat domslut. Carlos har efter den matchen varit en vinstmaskin mot riktigt tuffa motståndare. Dessutom hade han Interimbältet i viktklassen undertiden GSP var skadad. Akmpmann har haft det lite tuffare efter den matchen. 5 vinster och 4 förluster har det blivit, och inte mot riktigt lika hårt motstånd som Condit fått möta. Men vi vet att båda dessa fighters är superduktiga och har riktiga vinnarskallar inne i octagonen. Jag tror att vi även denna gång kan få se en match som går alla ronderna ut, men där Carlos Condit står som segrare på poäng.

När denna Fyrling sitter så betalar den 11,28 hos bet365.
Jag förutsätter att det sitter 11280 på mitt konto imorgon.....
2 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
TonyCarlsson - 2013-08-28 21:03

Ja helgens gala blir snäppet bättre. Och även där en svensk, när Jycken fightas. Fint som fan!!

klappklapp - 2013-08-28 19:15

Det blir rygg på den. Ser dock mer fram emot helgens gala ,,,yummie......

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Wawrinka - Fucsovics
Tennis - ATP Geneve - Waw hcp -2,5 games
1.82
19:00  Falkenberg - Varberg
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1
2.00
16:00  Östersund - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.50
17:30  Elfsborg - Trelleborgs FF
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80

Skador & Avstängningar