TonyCarlsson

UFC Fight Night 31

6 November 2013 - 16:31
UFC klämmer in ännu en gala, mitt i veckan. Den här gången en gala som är en hyllning till dom Amerikanska militära trupperna. Man har då också samlat ett flertal UFC fighters som är eller har varit aktiva i Amerikanska militären. Galan kallas ”Fight for the Troops 3”. Det är ju inte några riktiga storfräsare som finns med på detta kort, men trotts allt är samtliga kontrakterade av UFC, vilket alltså innebär att dom är erkänt duktiga fighters på hög nivå.

Jag fortsätter i samma spår som senast, då mitt spel satt som ett smäck och kontot fylldes på. En Femling blir det och det är samtliga matcher på huvudkortet i natt.

Vi börjar med lättviktsmatchen mellan Colton Smith och Michael Chiesa. Jag vet inte om jag tycker den här matchningen är bra eller inte. Smith har 5 matcher totalt inom MMA som proffs. Med 3 vinster och 2 förluster. Chiesa som har dubbelt upp och dessutom har 9 vinster och 1 förlust bara. Om inte Chiesa har haft ett väldigt dålig camp inför denna match (vilket jag inte hört något om) så bör denna match vinnas av Michael Chiesa, och troligen en vinst på submission.

Mer lättvikt, och denna match mellan Jorge Masvidal och Rustam Khabilov. Masvidal som var den som bröt Chiesas vinststreak. Vann snyggt på en D`arce choke i deras möte. Masvidal har just nu 5 vinster på sina 6 senaste matcher. Khabilov kommer inte med ett sämre record direkt. Han har än så länge bara 1 förlorad match totalt i sin karriär. Med 16 vinster och 3 på KO dom senaste 5 matcherna så är han på väg mot ett betydligt bättre förhandlingsläge när nästa kontraktsskrivning sker. Tror det blir en tuff match, troligen går den tiden ut och vinnare tror jag Khabilov blir.

Mellanvikts fight mellan Ronny Markes och Yoel Romero är nästa par ut. Har läst att vissa inom MMA världen tycker Markes är tråkig sedan han kom till UFC, då hans 3 matcher i organisationen alla gått till domslut. Han har ju dock vunnit dom alla 3 plus ytterligare 11 matcher i sin karriär. Romero är betydligt mindre meriterad i MMA världen, men där emot har han en bakgrund som Olympisk brottare. Men det är inte i brottningen han varit mest framgångsrik, Romero har vunnit 5 MMA matcher och samtliga på KO. Tror denna match blir mycket sevärd och att vi kommer få en KO-vinst. Vinnare tror jag blir Ronny Markes i Rond 2.

Co main event i denna gala är en Dammatch i bantamvikt. Mellan Liz Carmouche och Alexis Davis. Med ett yrke som militär så lär Liz ha ett otroligt publikstöd i denna match. Men hon är också en tuff fighter. I hennes förlustmatch mot Ronda Rousey så visade hon stort fighterhjärta och var nära att strypa ut Ronda. I sin senaste match var hon riktigt bra och vann på KO över Jessica Andrade. Alexis Kommer också från vinst. Det var i matchen mot Rosi Sexton, en match som gick alla 3 ronder ut. Dock måste jag säga att det inte var värst imponerande MMA i den matchen. Jag är säker på att Liz tar hem segern i denna match, tror det blir på Submission.

Huvudmatchen för galan, den mellan Tim Kennedy och Rafael Natal. En mellanviktsmatch som skulle varit betydligt mer intressant om Tims först tänkta motståndare varit kvar på kortet, Lyoto Machida. Men nu fick Lyoto en annan match och Natal klev in och tog denna fight. Tim som till vardags jobbar som prickskytt i ett specialförband i Amerikanska Armà©n, har gjort väldigt bra ifrån sig i Strikeforce och bland annat gått en titelmatch där mot Luke Rockhold. Förlust dock. Men Tim Kennedy är en mycket duktig och teknisk fighter. Har en bakgrund från Japansk Jiu-Jitsu. Rafael Natal kommer till denna match, efter att ha vunnit över vår Svenska fighter Tor Troà©ng. En match som fick ”Fight of the Night”. Så kan det mycket väl bli även i denna match, att den blir Fight of the Night. 2 mycket duktig Jiu-Jitsu utövare men med olika stilar, och 2 fighters som båda har krut i nävarna. Kommer bli riktigt intressant. Men utgången hur som helst tror jag blir att Tim Kennedy vinner.

Denna Femling betalar sig bäst hos William Hill och ger 12,66 ggr pengarna.
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:00  Portugal - Marocko
Fotboll - VM 2018 - 1 & över 2,5 mål
2.65
15:00  Cilic - Muller
Tennis - ATP Queens - Mul hcp +3,5 games
1.85
17:00  Uruguay - Saudiarabien
Fotboll - VM 2018 - Uru vinna båda hl
2.12
17:00  Uruguay - Saudiarabien
Fotboll - VM - -4,5 / ö19,5 skott
1.85/1.83
20:00  Iran - Spanien
Fotboll - VM - Under 9,5 skott
1.92
20:00  Iran - Spanien
Fotbolls-VM - VM 2018 - Under 2,5 mål
2.11
17:00  Frankrike - Peru
Fotboll - Fotbolls-VM - 2 asian hcp +1,5
1.62
14:00  Brasilien - Costa Rica
Fotboll - VM 2018 - 1 vinna och hålla nollan
1.66
17:00  Nigeria - Island
Fotbolls-VM - VM 2018 - Under 0,5 mål 1:a hl
2.40
20:00  Serbien - Schweiz
Fotbolls-VM - VM 2018 - BLGM Nej
1.80
20:00  Colombia - Polen
Fotboll - VM - Över 2,5 mål
2.06

Skador & Avstängningar