TonyCarlsson

TUF 18 och Maynard vs. Diaz

30 November 2013 - 16:33
I onsdags blev TUF 18 klara med sina finalister och dessa ska i natt skall göra upp vem som blir TUF 18 vinnare och får sin efterlängtade check och kontrakt. Detta plus en hel del andra sköna matcher kommer alltså gå av stapeln i Las Vegas.
Dagens spel blir en trippel, där vi har en Svensk och en Finsk fighter i varsin match, det ger alltid ännu mer spänning tycker jag. Dessutom Huvudmatchen mellan Grey Maynard och Nate Diaz.

Vi börjar med matchen mellan Rani Yahya och Tom Niinimäki. En match som på pappret ser ut att avgöras via submission, men som jag vet lika väl kan avgöras i en stående kamp då dom båda vet om sin motståndares förmåga att vinna sina matcher nere på mattan. Dock så tror jag Niinimäki har ett bra övertag om matchen blir stående, han har visat vid flera tillfällen att han kan knocka sina motståndare. Yahya har däremot aldrig knockat någon men har imponerande 15 submission vinster. Trotts att det är Niinimäkis debut i UFC så tror jag hans segersvit på 11 matcher håller i sig och blir hans 12e i natt.

Svenskt upp i Octagonen när Akira Corassani möter Maximo Blanco från Venezuela. Akira som imponerade stort och vann mot Robbie Peralta i sin senaste match. Är säker på att det kommer bli ett stående krig mellan dom här två fighters, men jag hoppas och tror också att Akira kommer jobba på nedtagningar för att dominera Maximo emellanåt. Är inte så mycket mer att säga än att jag helt klart tror på Akira i denna match, fast att han är underdog. Vinner på KO eller Submission.

Huvudmatchen för kvällen står alltså mellan Grey Maynard och Nate Diaz. Dom har ju mött varandra tidigare, och senast så gick Maynard hem med segern efter delat domslut. Tror även denna match kommer gå alla ronder ut. Maynard kommer jobba för att hålla matchen stående och Diaz kommer jobba på nedtagningar. Men jag vet ju också att Diaz kommer att försöka visa att han är en fighter och stå upp en hel del. Vinnare även denna match blir nog trotts allt Grey Maynard, på domslut.

Denna trippel betalar 9,07 hos William Hill.
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
16:00  Wawrinka - Donaldson
Tennis - ATP Geneve - Waw -2,5 games
1.74
17:00  Santillan - Muller
Tennis - Franska Öppna - Muller
2.10
19:00  Östersund - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
1.74
19:00  Enskede - Sollentuna
Fotboll - Svenska cupen - 2
2.15
19:00  Häcken - AIK
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5 mål
2.20
19:00  Frej - Brage
Fotboll - Superettan - 2 asian 0
1.825
19:00  J Södra - Degerfors
Fotboll - Superettan - 1
2.20
01:05  L V Phantoms - T Marlies
Ishockey - AHL - 2 Moneyline
1.87
02:00  Tampa Bay - Washington
Ishockey - NHL - Stanley Cup - Över 5,5 mål
2.05

Skador & Avstängningar