TonyCarlsson

UFC F.N 34 från Singapore.

4 Januari 2014 - 09:05
Idag startar dom redan 12.30 Svensk tid, så se till att få in ditt spel i tid, så du inte missar chansen till fina pengar.
Vad tyckte ni om galan senast, galet bra eller? Jag var helt uppskruvad efter galan. Vilka matcher vi bjöds på, men också vilket tråkigt slut på titelmatchen för Anderson Silva. Men min Femling satt skönt och pengarna rullade in….

Nu är det 2014 och UFC börjar med att visa upp sig i Singapore. När man läser på några av dom Svenska MMA-sajterna så märker man tyvärr att många bara följer UFC och helst bara ser topp 5 fighters. Troligen ser dessa bara på galorna eftersänt och ser enbart på Huvudkorten. Synd tycker jag då det finns så många extremt duktiga MMA utövare som ännu inte gjort sig ett namn men som är upcomming stars.
Jag är rätt säker på att dagens gala kommer bjuda på en hel del bra MMA-matcher.

Jag spelar idag en Trippel. Två matcher på huvudkortet och en match på underkortet.

Börjar med matchen på underkortet som är den mellan Mairbek Taisumov mot Tae Hyun Bang. Österrikaren Taisumov har vi sett i ett flertal matcher i organisationen M-1 dom senaste åren. Han är bred i sin MMA. Duktig både stående och nere på mattan. Många fina avslut både på KO och Submission har han. Bang däremot är en stående fighter. Han vill hålla matchen stående och slå ut sina motståndare. Har 10 KO vinster som proffs, men jag tror inte han räcker till mot den mer meriterade och alrounda fightern Taisumov. Så vinst till Mairbek Taisumov, troligen på Submission.

Match två på mitt spel är mellan Japanen Tatsuya Kawajiri och Amerikanen Sean Soriano. Debutmatch för båda i UFC. Soriano kommer från den den lite mindre organisationen CFA, men är obesegrad som MMA fighter och har 8 matcher och vinster med sig till sin UFC-debut. Kawajiri är 35 år och har hela 41 proffisionella MMA matcher i ryggsäcken. 32 vinster. Han har mött riktigt bra fighters i många av dom största organisationerna. Jag tror Soriano får vara glad om han klarar första ronden ut. Vinst här blir det alltså till Tatsuya Kawajiri.

Huvudmatchen på galan. Forne Strikeforce mästaren Tarec Saffiedine möter den tidigare PXC mästaren Lim Hyun-Gyu. Saffiedine är en riktigt bra fighter. En hård fighter som tar fighten var den än hamnar. Är en vinnare, men har hela 11 matcher som gått till domslut, han har helt enkelt svårt att avsluta sina motståndare. Hyun-Gyu är en lång fighter i denna viktklass. Mycket bra stående fighter och svår att ta ner på mattan. Jag tror vi kommer få se en stående fight mellan dom här två och det kommer bli riktigt tufft. Hyun-Gyu slår riktigt hårt och har farliga knän. Men jag tror att matchen kommer gå tiden ut och Saffiedine vinner.

Denna trippel ger bäst betalt hos bet365 och ger 3,47 gånger pengarna.
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
11:00  Bedene - Cuevas
Tennis - Franska Öppna - Bedene
2.20
15:00  Malmö FF - Dalkurd
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,5
2.00
17:30  Elfsborg - Trelleborg
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80
17:30  Sirius - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - 2
1.76
17:30  Vasalund - Lidingö
Fotboll - Division 2 norra Svealand - 1/1 HT/FT
2.20

Skador & Avstängningar