TonyCarlsson

UFC Fight Night - London

8 Mars 2014 - 09:16
UFC har kommit till London. Jag har kommit till London. Väldigt många Svenskar har kommit till London. För ikväll är en stor kväll för Svensk MMA. 3 Svenskar ska upp i Octagonen här i den Engelska Huvudstaden.
Det känns helt underbart!

Till kvällens gala serverar jag er en Fyrling. Den är spelad med både hjärna och hjärta. Samtliga matcher på min Fyrling är med en Nordisk fighter.
Först ut är Luke Barnatt mot Mats Nilsson. Denna middleweight match känns fantastiskt spännande. Engelsmannen Luke har 7 proffsmatcher bakom sig, alla har han vunnit. 2 av dom i UFC. Luke har också en väldigt lång räckvidd då grabben är 198cm lång. Mats Nilsson gör debut i UFC, men har gått fler proffisionella MMA matcher än vad Luke har. Dessutom har Mats vunnit 11 av sina 13 matcher. Många tror att Luke tidigt kommer vinna matchen genom att hålla Mats på avstånd, men jag är säker på att Mats kommer ta sig in nära och ta fighten på kort distans och dessutom jobba stenhårt för att få ner fighten på mattan. Mitt tips här är att Mats vinner, och troligen på Submission.

Nästa match blir i LHW. Den gamla Kampsportsveteranen Cyrille Diabatà© möter vår Svenska upcoming star Ilir Latifi. Diabatà© har tävlat som proffs i många olika kampsporter och organisationer. Han är i grunden en Kickboxare och den stående fighten är den han vill ha. Detta är hans sista match i UFC har han informerat, hur den än sluter. Ilir som går sin andra match i UFC har till skillnad från sin senaste match kunnat genomföra ett helt träningscamp inför denna match. Ilir är en brottare i grunden men även mycket duktig boxare. Framförallt har Ilir ett fighterhjäta som saknar motstycke och han är ett monster rent fysiskt. Ilir vinner denna match, jag är helt säker på det. Tror det blir på ett snyggt nedtag för att sedan jobba sig till att hamna i mount position och vinna på GnP.

Weltervikt match står på tur och här får vi Islänningen Gunnar Nelson mot Ryssen Omari Akhmedov. Det här kan bli en riktigt häftig match. Gunnar som är obesegrad i sin MMA karriär, och som är en otroligt duktig BJJ utövare, möter Omari som bara förlorat 1 match i sin karriär och är en otroligt duktig Sambo utövare. Jag gissar på att Gunnar gör smart i att försöka ta ner Ryssen, medan Omari gör smartast i att hålla sig på fötterna och ta matchen stående. Jag tror detta blir en fantastiskt intressant och böljande match med två mycket duktiga och tekniska fighters. Viner tror jag att Gunnar Nelson gör efter 3 ronder på poäng. Matchen blir även Fight Of The Night.

Huvudmatchen och vår Svenska Superstjärna i MMA, Alexander Gustafsson möter England och Londons egen Jimi Manuwa. Jimi är en duktig boxare och han slår hårt. Han har framför allt än farlig vänsterkrok och han jobbar mycket med sina sparkar och knän. Han styrka nere på mattan är svår att sia om då han nästan aldrig fått visa vad han går för där. Han slår ju ut sina motståndare innan. Men idag möter Jimi en fighter på en nivå han aldrig varit nära förut. Alex behärskar det stående gamet precis lika bra som det nere på mattan. Alex är otroligt smart när han fightas och dessutom väldigt bra på att följa sin gameplan. Jimi må vara en farlig motståndare, men Alex kommer inte att ta en förlust här. Jag ger Jimi max 2 ronder i denna match, sedan är han utstrypt.

Denna fantastiska Fyrling med 4 nordiska vinster ger bäst betalt hos bet365. 9,70 ggr pengarna.
1 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
TheMechanic - 2014-03-08 11:11

Sänder tv4 sport hela galan???!!

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
20:53  Lopp 9: Magnifik Brodde
Trav - Boden - Vinnare
2.25
01:05  L V Phantoms - T Marlies
Ishockey - AHL - 1 under 2.5 mål
1.91
16:00  Östersund - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.50
20:45  Real Madrid - Liverpool
Fotboll - Champions League - 1
2.25
11:00  Bedene - Cuevas
Tennis - Franska Öppna - Bedene
2.20
17:30  Elfsborg - Trelleborgs FF
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80

Skador & Avstängningar