TonyCarlsson

UFC Fight Night 38.

22 Mars 2014 - 12:28
UFC har landat i den Brasilianska semesterorten Natal. Galan innehåller inga titelmatcher men har ändå några fina matcher att erbjuda. Framförallt Huvudmatchen mellan dom 2 legenderna Shogun Rua och Dan Henderson.

Idag blir det en Trippel jag spelar. Blir ingen direkt högoddsare, men vad gör det. Jag tror starkt på att detta spel betalar sig tillbaka med ränta!

Först ut på Trippeln blir Flugviktsmötet mellan Scott Jorgensen och Jussier Formiga. Hemma hoppet Formiga som är född och uppväxt just i Natal går en viktig match i natt. 1-2 i matcher sedan han kom till UFC. Måste prestera för att inte riskera att få kontraktet rivet. Samma sits har Jorgensen. Bara 1 vinst på sina senaste 5 matcher. Dock har samtliga 5 matcher varit mot väldigt bra motstånd. Jag tror det blir en tuff match men där dom båda kanske är lite avvaktande i början. För Formigas skull hoppas jag han klarar av hemmapublikens förväntningar. Men jag tror den mer erfarna Scott Jorgensen tar hem matcher efter 3 svettiga ronder.

Nästa match på mitt spel är Fjäderviktsmatchen mellan Diego Brandao och Will Chope. Brandao är långt mycket mer erfaren och mött bättre motstånd än vad Chope har gjort. Vad det verkar som så har även dom privata bekymmer som Brandao hade inför sin förra match mot Poirier. Chope gör sin andra match i UFC, men kommer nog tyvärr få se sig besegrad även i denna. Diego Brandao vinner detta på KO i andra ronden.

Huvudmatchen i LHW mellan Shogun Rua och Dan Henderson blir spännande. Tror inte vi får se en liknande match som senast mellan dom här två. Det var en fantastisk match. Nä, båda har blivit äldre och tröttare vilket gör att vi säkert få se ett mer taktiskt spel mellan dom båda. Så klart kommer Henderson göra allt för att avlossa sin H-Bomb och Shogun kommer även han vilja använda sig av sin boxning. Jag tror att trotts Henderson vann senast så kommer han till denna drabbning med stukat självförtroende med 3 raka förluster i bagaget. Detta medan Shogun har 2 vinster på rad. Vi kommer få se ett stående race i första ronden. Men i Rond 2 så tar matchen slut, Shogun Rua knockar Henderson.

Denna trippel betalar sig bäst hos bet365 idag och betalar 2,61 ggr pengarna.
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Tromsö - Vålerengen
Fotboll - Eliteserien - X2
1.70
19:00  Elfsborg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
1.96
21:00  Lugo - Huesca
Fotboll - La Liga 2 - 2
2.05
21:00  Montreal - LA Galaxy
Fotboll - MLS - Zlatan målskytt
2.15

Skador & Avstängningar