TonyCarlsson

UFC on Fox 11

19 April 2014 - 13:14
Stor UFC-gala i Orlando Florida i natt.
Många välkända namn och många upcomming stars på detta matchkort.
21,30 startar galan och kan då bara ses på UFC Fight Pass. Huvudkortet med sina 4 matcher startar sedan kl 02.00 och kan ses på CMore Sports och CMore Play.
Mitt goda råd är att se denna gala, jag lovar att det kommer bjudas på högoktanig MMA i många av matcherna.

Mitt spel idag kommer nog av många andra "Experter" antagligen ses som ett dumdristisgt önskespel. Men min Sexling tycker jag har god chans att faktiskt sitta.

Först ut är welterviktarna Thiago Alves mot Seth Baczynski. Riktigt lågt odds på Alves som var riktigt bra fram till sommaren 2009 då han förlorade mot GSP. Men sedan då, det är ju 5 år sedan? Enligt mig har han inte imponerat alls efter det. 3 ytterligare förluster och 2 vinster mot förhållandevis lätt motstånd. Seth har inte mött lika svåra motståndare som Alves i sin karriär, men har ändå visat på bra fighterhjärta. Om Seth jobbar på att hålla avstånd och sätta lite spakar i kombination med nedtagningar och så klart undvika Alves explosiva nävar så tror jag klart på Seth. Jag tror Seth vinner, antigen på Submission eller på Decision.

Lightweight möte mellan Rafael dos Anjos och Khabib Nurmagomedov. Detta är i mina ögon en toppmatch. Hur den INTE kan ligga på huvudkortet på galan är bara konstigt. I mina ögon är vinnaren här den mest solklara titelutmanaren i viktklassen. Dos Anjos som har 5 raka segrar mot bra motstånd, fyra av dessa har vunnits på Decision. Även om han kanske saknar riktig KO kraft så är han en mycket duktig fighter, och framförallt nere på mattan är han livsfarlig med sin BJJ. Khabib är 25 år UNG. Har gått 21 st MMA matcher som proffs. Samtliga har han vunnit. Jag tror inte han tänker förlora idag heller. Han är så jävla bred i sin kunskap, har oerhört många uppslag i sitt utövande. Dessutom kan han både avsluta sina matcher stående och nere på mattan. Att det blir vinst till Khabib, det känns rätt klart. Men om det blir på KO, Submission eller Decision är svårt att säga. (Fight of the night tips)

Middleweight är nästa viktklass och här möts Brad Tavares och Yoel Romero. Kort och gott kan man säga att detta är en match mellan Tavares som är riktigt duktig på att följa sin gameplan och vinna matcherna. Absolut ingen avslutare utan plockar hem ronderna på poäng. Medans Romero ALDRIG gått en hel match, tiden ut. Romero har själv blivit Knockad en gång. Men resten av sina matcher, 7 till antalet har han själv Knockat sina motståndare. Här tror jag på KO vinst till Yoel Romero, i första eller tidigt i andra ronden.

Lightweight match igen, och ännu en match som så här på förhand kan tänkas bli Fight Of The Night. Donald Cerrone mot Edson Barboza. Två snuskigt bra fighters och dessutom två fighters som verkligen gillar att stå upp och bjuda upp till spark och slagfestivaler. Den här matchen kan bli mycket sevärd. Tyckte av någon anledning att Cerrone inte kändes helt okej på invägningen. Något i hans ögon som saknades, kan bara vara en känsla jag har som är fel, men det återstår att se. Jag tror på Barboza, han kommer sparka och sparka och sparka. Cerrone kommer ha ont i sina ben. Barboza på KO eller Decision.

Bantamweight och nu är det damernas tur. Miesha Tate mot Liz Carmouche. En fight som jag verkligen ser fram emot. Två mycket tuffa tjejer som har bra tekniker i både stående fight och nere på mattan. Tate är favorit här, men jag tycker inte att hon egentligen visat sig vara så pass mycket bättre som oddsen ser ut? Tate är bra allround och är något längre än Carmouche. Men jag tror att om Carmouche själv går på nedtagning och får jobba med sin BJJ så tar hon hem detta. Alltså är mitt spel på Liz Carmouche, troligen vinst via Submission.

Huvudmatch och Tungvikt. Fabricio Werdum mot Travis Browne. Detta kan bli en otroligt bra Tungviktsmatch som faktiskt går alla alla ronder ut. Travis som har 15 vinster på 16 matcher, var av 12 är på KO. Han är super vass. Har alltid stor fördel av sin längd. Detta medan Werdum har 17 vinster i sin karriär och 9 av dom är på Submisson. Vi kan ju redan här räkna ut att Travis kommer försöka slå, knäa och sparka. Hålla avstånd och vinna fighten stående. Werdum kommer försöka jobba sig in nära och ta ner matchen till mattan. Vinnare efter 5 ronder på Decision tror jag blir Fabricio Werdum.

Denna Sexling ger HELA 175,13 ggr pengarna hos bet365.
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
02:00  Tampa Bay - Washington
Ishockey - NHL - Stanley Cup - Över 5,5 mål
2.05
19:00  IFK Göteborg - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - 1X
1.66
19:00  Norrby - Helsingborg
Fotboll - Superettan - 2
2.05
19:00  AFC Eskilstuna - Gefle IF
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1,0
1.94
19:00  IFK Göteborg - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5
1.72
18:00  Wawrinka - Fucsovics
Tennis - ATP Geneve - Waw hcp -2,5 games
1.82
19:00  Falkenberg - Varberg
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1
2.00
16:00  Östersund - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.50

Skador & Avstängningar