TonyCarlsson

UFC 172 - Jones vs. Teixeira

26 April 2014 - 13:46
UFC 172 är inte vilken gala som helst. Här är galan med matchen som skall avgöra vem våran egen Alexander Gustavsson ska plocka bältet av den 4 oktober hemma i Sverige!!
Men det är så klart inte bara den matchen som är spännande. Tycker även att Co Main Event är riktigt intressant. Vinner Phil Davis så är han i min värld näst efter Alexander att få en match om bältet.

Hur som helst så kommer jag idag spela en Fyrling, och nu ska fan spelet sitta. Har haft lite grus i maskineriet senaste gångerna. Men nu vänder vi på detta och spelar av bolagen lite pengar och samtidigt drygar ut Majkassan.

Första matchen på mitt spel är den mellan Jim Miller och Yancy Medeiros i Lightweight. Miller som jag skulle kalla en submissionspeciallist, han har ju så jävla bra jobb nere på mattan och många fina submissionvinster på sin meritlista. Medeiros har desto fler KO vinster och kommer vilja ha denna match stående. Kan bli en jämn match, men jag tror att Miller kommer jobba på mycket nedtagningar och då antingen vinna på Decision eller Submission.

Andra matchen på spelet är i Middleweight mellan Luke Rockhold och Tim Boetsch. Jag tycker ärligt talat att det varit för lite snack om denna match inför galan. Rockhold är ju trots allt Champ från Strikeforce som bara förlorat 1 match sedan 2007. Även om Tim bara har 1 vinst på dom senaste 3 matcherna så är även han mycket intressant att se. Har visat bra krut i nävarna många matcher och en vilja av stål. Nå tror jag ju dock inte Tim räcker till i denna match, utan Rockhold kommer nog vinna denna match på KO redan innan andra ronden gått tiden ut.

Så har vi då Lightheavyweight matchen mellan Phil Davis och Anthony Johnson. Det här kan bli en riktigt häftig match. Johnson gör comeback i UFC efter att han blev sparkad då han missat vikten för femtioelfte gången. Men nu är han tillbaka och i sin nya viktklass Lightheavyweight (93kg). Johnson har ju många gånger visat sitt fantastiska stående game. Han är ruggigt bra och har hårda slag och sparkar. Davis kan inte mäta sig med Johnsons antal KO vinster, men han är absolut inte dålig stående. Men det är nere på mattan eller i klinchen som Davis är farligast. Så fort han får börja använda sig av sin brottning så är han superfarlig och briljant. Phil Davis kommer vinna denna match, och han vinner på en strypning i tredje ronden.

TITELMATCH!!
Jon Jones vs. Glover Teixeira. Matchen där Jones försvara sitt bälte för 7e gången och där Glover kommer till match med 20 raka vinster och där 13 är på KO och 6 på Submission. Glover är en riktigt farlig motståndare för Jones, speciellt då han har oerhört hårda och tunga slag. Träffar han så är Jones riktigt illa ute. Många har pratat om att Jones självförtroende efter sin match mot Alex har fått sig en törn, han insåg helt plötsligt att han inte var omänsklig. Men så är också Glover en favorit motståndare för Jones. Jones älskar att få har sin räckvidd och pricka in sina slag och sparkar. Jones är också så oerhört allround i sin MMA så han kan ta matchen precis var som helst. Jag tror faktiskt inte detta blir en 5-rondare vi får se. Antingen vinner Glover på KO i första ronden, eller så mal Jones ner Glover rond för rond och vinner på KO eller Submission i typ 4e ronden. Jag önskar att Glover vinner, men jag tror helt klart att Jones kommer stå som vinnare och vara den som får möta Alex i ännu en match om bältet.

Denna Fyrling spelar du smartast hos Betsafe då dom för dagen ger bäst odds och det ger då 2,86 ggr pengarna
1 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
labelleceb - 2014-05-08 20:35

Hallå
Mitt namn är Celine och jag söker för sann vänskap och partner så jag kontaktade dig, om du inte har något emot att jag kommer att vilja att ni svara mig tillbaka här i min mail (celinebongo@hotmail.fr) så jag kan skicka min bild och berätta mer om mig,
Celine.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Tromsö - Vålerengen
Fotboll - Eliteserien - X2
1.70
21:00  Lugo - Huesca
Fotboll - La Liga 2 - 2
2.05

Skador & Avstängningar