TonyCarlsson

UFC Fight Night 40

10 Maj 2014 - 15:21
Nattens gala från Cincinnati bjuder på ett flertal riktigt intressanta matcher. Det är bra fighters på både underkortet och huvudkortet, så mitt goda råd är att du slår igång UFC Fight Pass redan 00.30 när galan startar, och sedan vid 04.00 drar Huvudkortet igång på C More Extreme.

Inför nattens gala rekar jag nu en fin Fyrling. Två matcher på Underkortet och Två matcher på Huvudkortet.

Vi börjar med Bantamweight matchen mellan Eddie Wineland och Johnny Eduardo. Det känns bara så konstigt att se Eddie Wineland på underkortet när han fightades om titeln i sin näst senaste match. Men han tar matchen har får och kör, vilket jag gillar. Wineland är ju hur som helst en jävligt bra fighter och bjuder oftast på show, speciellt när matchen hålls stående. Eduardo har bara förlorat 1 match sedan 2008. dock är han i UFC 1-1 i matcher och i natt möter han den bästa motståndaren hittills i sin karriär. Detta gör att jag utan större eftertanke lägger mitt spel på Eddie Wineland. Tror på KO innan Rond 2 är över.

Nästa match får bli den mellan Yan Cabral och Zak Cummings i Welterwight. Jag vet ärligt talat inte mycket om Cabral, förutom att han var med i TUF Brasil 2, och där vann sin första match men blev skadad och kunde inte fortsätta. Gör nu debut i UFC. Dock lär han vara bra, för han är storfavorit i denna match, konstigt nog?? Cummings kommer till denna match med 6 vinster på sina sju senaste fighter. Var av den senaste var en riktigt snygg submissionvinst i första ronden mot Ben Alloway. Så här sitter spelet på Zak Cummings. Tror inte heller denna match går tiden ut....

Näst sista matchen på mitt spel blir på fighten mellan Erik Koch och Daron Cruickshank. Det är blir en stående fight i Lightweight divisionen som kommer vara värd att vara vaken hela natten. Båda dessa herrar gillar den stående fighten och båda har förmågan att Knocka sin motståndare. Det blir ett stående fyrverkeri, det är jag säker på. Liksom dom två tidigare matcherna så tror jag vi får se ett avslut i denna match innan 3 ronder gått. Vinnare kommer den yngre och enligt mig mer allsidiga fightern Erik Koch bli. Troligen på KO, men kan lika väl bli på Submission.

Sista matchen på min Fyrling blir nattens sista fight. Welterweight mötet mellan ytterligare två fighters som gillar att stå upp och fightas. Matt Brown mot Erick Silva. Brown kommer till denna fight med 6 raka vinster, 5 av dom vunna på KO. Detta medans Silva förlorat 3 och vunnit 3. Silva är den av dessa två som mest borde jobba för att få ner fighten till på mattan, för han är ännu bättre där än stående tycker jag. Brown kommer helt klart jobba på att hålla fighten stående och hitta möjligheter att träffa med sina armbågar och knän. Tror faktiskt att även denna match kommer sluta med en KO. Matt Brown vinnare i rond 3.

Så denna Fyrling bör du idag spela hos bet365 då dom ger bäst odds på hela 16,98 ggr degen.
3 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
giraffen - 2014-05-10 22:27

Håller med dig om Zak Cummings odds på 4,8 är i överkant. Det som oroar mig med det spelet är alla de submissions Cabral har haft. Han har under åren vunnit med så många olika submissions att även om han mött en del vaktmästare och liknande så borde han vara överjäklig på marken. Ett odds jag gillar ikväll är Sao Palelei under 1,5 rond 1,5ggr degen. Se upp för Erick Silva det är ett monster som ingen riktigt väckt ännu.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
11:00  Bedene - Cuevas
Tennis - Franska Öppna - Bedene
2.20
15:00  Malmö FF - Dalkurd
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,5
2.00
15:00  Kalmar FF - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5 mål
1.83
17:30  Elfsborg - Trelleborg
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80
17:30  Sirius - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - 2
1.76
17:30  Vasalund - Lidingö
Fotboll - Division 2 norra Svealand - 1/1 HT/FT
2.20

Skador & Avstängningar