TonyCarlsson

UFC Fight Night 42

7 Juni 2014 - 12:57
UFC håller sin första gala i delstaten New Mexico. Staden Albuquerque står som värd för detta event. Många bra fighters får dom se på denna gala.
Jag tänkte ge mig på en Fyrling till nattens gala. Ni kanske det är trist att jag spelar just denna Fyrling, med bara favoriter. Men jag tror verkligen på dessa killar och då är det dumt att chansa bara för att få bättre odds.

Först ut är Lättviktsmatchen mellan Rafael dos Anjos och Jason High. En på förhand spännande och jämn matchning. Dos Anjos kommer från en förlust mot den super duktiga fighter Nurmagomedov, medans High kommer från en en poäng vinst mot Lapsley. High som normalt sett varit en Welterviktare gör nu UFC debut i Lättviktsdivisionen. Vi får se hur det går. Dos Anjos som mött bättre fighters än High och som är vann att fightas i viktklassen har ett övertag. Matchen kommer säkert avslutas via submission då båda två är riktigt duktiga BJJ utövare. Men vinnande ur denna fight går Dos Anjos.

Nästa match är ännu lättare killar. Flugviktsmöte mellan John Dodson och John Moraga. Här kommer det vara oerhört högt tempo och vacker teknik att se på. Dom här två killarna är väldigt roliga att se på. Ett möte med varandra har dom sedan tidigare, det var 2010, innan någon av dom hade kommit till UFC. Då vann Dodson på poäng. Tuffare match i natt gissar jag. Båda två har utvecklats massor sedan den fighten och båda två är bättre på allt i sitt sätt att fightas. Dodson kommer vinna på att försöka hålla matchen stående och Moraga bör jobba på att försöka få ner matchen på mattan. Jag tror att Dodsons gameplan blir vinnande här och att han tar hem vinsten på poäng efter 3 mycket intensiva femminutersronder.

Tillbaka till lättvikten och det häftiga mötet mellan Diego Sanchez och Ross Pearson. Blir inte detta ett stående krig så fattar jag inget. Denna match är som gjord för ett regelrätt slagsmål. Sanchez har på sina 10 senaste matcher gått alla 3 ronderna ut i 9 av dom, och dom flesta har varit riktigt häftiga fighter. Pearson har fler avslut i sina matcher och bjuder alltid upp till bra stående kamp. Jag är inte helt säker på att denna match går alla ronderna ut, men det mesta talar för det. Om ett avslut kommer är det troligtvis Pearson som avslutar Sanchez. Men jag tror att det blir 3 ronder slagsmål och vinnare blir Ross Pearson.

Huvudmatch på galan och även den i Lättviktsdivisionen. Den tidigare mästaren Benson Henderson möter den explosiva fightern från Dagestan, Rustam Khabilov. Bendo som är Taekwondo, BJJ och Brottningsspecialist kommer alltså mäta sig med en Sambomästare från Ryssland. Vi som följt MMA sporten har sett att på senare tid så har många killar från just Dagestan dykt upp på galorna, och med sin bakgrund från Sambo så har dom sopat mattorna med dom flesta. Därför gör det att detta möte är väldigt intressant. Khabilov är en väldigt explosiv och fysisk fighter. Han attackerar och går framåt och är säker i både nedtagningar som i sina slagserier. Bendo är mer en taktiker som letar öppningar och vill pricka sina motståndare med slag och sparkar, för att sedan ta sina BJJ och brottningskunskaper tillhands när han måste nere på mattan. Då Bendo för min egen del varit en stor favorit och jag följt honom sedan många år tillbaka så vet jag vad han kan. Tror därför vi får se en vinst till Benson Henderson. Avslut via KO eller domarpoäng.

Denna Fyrling spelar du smartast idag hos Unibet då dom ger 3,53 för detta spel.
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:00  Brasilien - Costa Rica
Fotbolls-VM - VM 2018 - 1 och hålla nollan
1.66
14:00  Brasilien - Costa Rica
Fotbolls-VM - VM 2018 - Under 10 skott
1.80
14:00  Brasilien - Costa Rica
Fotbolls-VM - Fotbolls-VM - 1 asian hcp -1.5
1.83
15:00  Sugita - Kudla
Tennis - ATP Halle - Sugita
1.85
17:00  Nigeria - Island
Fotbolls-VM - VM - Nig ö9,5 skott
1.66
17:00  Nigeria - Island
Fotbolls-VM - VM 2018 - Under 0,5 mål 1:a hl
2.40
20:00  Serbien - Schweiz
Fotboll - Fotbolls-VM - över 3,5 kort
1.90
20:00  Serbien - Schweiz
Fotbolls-VM - VM 2018 - BLGM Nej
1.80
17:00  Sydkorea - Mexiko
Fotbolls-VM - VM 2018 - 2
1.70
20:00  Tyskland - Sverige
Fotbolls-VM - VM 2018 - Under 2,5 mål
1.96
17:00  Japan - Senegal
Fotbolls-VM - VM 2018 - BLGM Nej
1.75
20:00  Colombia - Polen
Fotbolls-VM - VM 2018 - Över 2,5 mål
2.06
20:00  Iran - Portugal
Fotbolls-VM - VM 2018 - 2 asian hcp -1
2.45
20:00  Spanien - Marocko
Fotbolls-VM - VM 2018 - BLGM Nej
1.73

Skador & Avstängningar