TonyCarlsson

UFC Fight Night 45

16 Juli 2014 - 19:24
Onsdag och det är UFC gala. Det ät ju bara hur bra som helst. Dessutom är det ny gala på lördag, där vi bland annat kommer få se våra Svenska krigare Ilir Lafifi och Tor Troeng.
Men nu tittar vi på kvällens matcher och försöker göra som senast, vinna lite pengar av spelbolagen.

Blir en Fyrling som jag ger här. Hoppas på en slant så vi på lördag kan mosa in ordentlig med dollars på matcherna då.

Min första match på nattens Fyrling är också första matchen på galan. Damernas Strawweight gör premiär i UFC och vi får där se Claudia Gadelha mot Tina Lähdemäki. Brasilianskan Claudia är en tuff tjej med betydligt tuffare matcher bakom sig än vad Finska Tina har. Båda är dock obesegrade sedan tidigare vilket kanske kan ge en bild av att detta blir en jämn match. Men det tror jag inte. Jag tycker det är kul med att Finskan får denna match, men om inte Claudia blir allt för tagen av att fightas i UFC för betydligt många fler än hon gjort tidigare så kommer vi nog få se en stenhård Brasilianska köra över Finskan.
bet365 vinnare Claudia Gadelha: 1,18

Nästa match blir den mellan John Lineker mot Alptkin Ozkilic. För en gång skull fixade Lineker vikten. Skönt att se. Vi som sett Lineker vet vad han kan, och trots att dom fightas i Flyweigt så har den grabben ett sjukt klipp i nävarna. Ozkilic kan inte mäta sig i det stående gamet här. Så han får nog jobba på att försöka få ner matchen på mattan. Men jag tror John Lineker fixar det och vinner på KO innan andra ronden är slut.
bet365 vinnare John Lineker: 1,33

Edson Barboza möter Evan Dunham i Lightweight divisionen. Två underhållande fighters som drabbar samman. Dunham som är mycket skicklig BJJ utövare men som har haft svårt mot duktiga stående fighters möter just en sådan, en duktig stående fighter. Edson Barboza är riktigt duktig och säker i sitt stående game. Blev tilldelad KO of the Year 2012 och har 4 Fight of the Night på 9 matcher i UFC. Jag tror att Barboza kommer hålla avståndet och hålla matchen stående. Vinner gör han via KO i andra eller tredje ronden.
bet365 vinnare Edson Barboza: 1,36

Så till sista matchen för kvällen. Donald Cerrone mot Jim Miller. Även denna fight går i Lightweigt. D kommer bli en fight, lovar er. Båda två är riktiga krigare. Cerrone kommer använda si boxning och sina hårda sparkar. Miller kommer använda sina explosiva slagserier för att komma in på kroppen och plocka ner matchen på mattan. Var fighten än kommer att föras så kommer det bli ett krig. Dessa båda herrar är sjukt bra på finna sig i situationen och ta fighten var den än erbjuds inne i octagonen. Vinst till Miller på poäng.
bet365 vinnare Jim Miller: 3,25

Sitter denna fyrling så betalar bet365 bästa oddset i natt och ger: 6,98 ggr pengarna.
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Wawrinka - Donaldson
Tennis - ATP Geneve - Waw hcp -2,5 games
1.74
18:15  Erzgebirge Aue - Karlsruher
Fotboll - 2 Bundesliga - Erzgebirge -1 hörna
2.18
19:00  Öster - GAIS
Fotboll - Superettan - Under 2,5 mål
1.81
19:00  Örebro SK - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
1.91
20:53  Lopp 8: Twin’s Zindy
Trav - Jägersro - Plats
1.70
19:00  Östersund - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,0
1.74

Skador & Avstängningar