TonyCarlsson

UFC Dublin - UFC Fight Night 46

19 Juli 2014 - 11:10
Atlantic City i onsdags och Dublin ikväll. Nu duggar UFC-galorna tätt. Men vad gör det, jag bara älskar det. 5 år sedan som UFC var i Dublin och hade gala senast, och som Irländarna har väntat. Kvällens gala är framför allt väldigt intressant för oss Svenskar och så klart Irländare. Sverige har två oerhört duktiga fighters på detta kort.

För dig som ännu inte kommit underfund med hur man ser på världens bästa idrott så ger jag dig informationen här:
Underkortet ses på Fightpass (vilket kostar ca 75 kr i månaden) eller på Unibet som erbjuder livebetting.
Huvudkortet kan man se som vanligt på Cmore Extreme och på Tv4Play.


Torskade Fyrlingen i onsdags. Men inför kvällen är jag fan säker på mitt spel. Det lär bli klirr i kassan. Så jag kör vidare på mina Fyrlingar.

Första matchen på mitt spel är middleweight mötet mellan vår Svenske Tor Troeng och Amerikanen Trevor Smith. Bra matching här från UFC anser jag. Inte bara för att dom är lika utseendemässigt utan för att dom båda oftast vinner sina matcher nere på mattan. Det är alltså upplagt för en tuff kamp om (när) matchen går ner på canvasen. Skillnaden inför matchen är inte skägglängden, för den är fan i mig identisk på dom båda. Nä, skillnaden är att Trevor har 4 förluster på dom 6 senaste matcherna medans Tor bara har 1 förlust på lika många matcher. Bra, tuff och med största sannolik jämn match är att vänta för Tor. Men jag är tämligen säker på vinst för vår Svensk. Antingen vinner han på strypning eller på poäng.
Tor Troeng @ 1.57

Nästa match på mitt spel går i Light Heavy Weight och även här är det en Svensk. Ilir Latifi möter inhoppande Chris Dempsey. Ilir skulle får början ha mött Tom Lawlor, men han skadade sig för 3 veckor sedan. Så på rätt kort varsel så kommer Dempsey in och tar matchen och samtidigt debuterar i UFC. Dempsey är precis likt Ilir från grunden en brottare. Han har ett helt okej record med 10-1 i sin Pro-MMA karriär. Dock är detta i Middleweight divisionen och i rätt okända MMA-organisationer. Vi som följt Svenska MMA i några år vet ju vem Ilir är och vad han har för potential. Jag kan redan nu säga att Ilir är rankad Topp 10 innan 2015 är över. Han är på riktigt en maskin, och sedan han kom till Allstar har hans utveckling nått helt nya nivåer. Detta är den säkraste matchen på mitt spel. Ilir vinner! Han vinner med största sannolikhet via submission eller Ground and Pound.
ilir Latifi @ 1.40

Mer Nordbor i octagonen. Gunnar Nelson möter Zak Cummings i en fight i welterweight. Zak har ett fint record på 17-3 i matcher. Han har fightats i många organisationer och i stort sett alltid presterat väl. Han har nu haft 2 fighter i UFC och vinst i båda. Gunnar är obesegrad som MMA fighter och har 12-0 som record. 3-0 i UFC. Jämför vi dom här två så är Zak mest trygg med fighten nere på mattan medans Gunnar gärna står upp och nyttjar sin fantastiska karate. Men Gunnar är också svartbältad i BJJ så om fighten hamnar på mattan så klarar han sig fint. Jag är inte helt 100% säker på att vi får se ett avslut i denna match. Men jag är säker på att Gunnar Nelson vinner.
Gunnar Nelson @ 1.17

Hemmasonen och kanske den UFC fighter som nu snackar mest och har kaxigast attityd av alla, Conor McGregor möter Brasilianaren Diego Brandao. Det här blir en show, det kan inte bli annat. McGregor kommer ha 95% av publiken i ryggen och har ett självförtroende som är skyhögt. Brandao är även han mycket självsäker inför denna kamp och vi kommer få se två offensiva fighters som vill stå upp och slåss. Brandao slår hårt och är snabb och bra på att röra sig. McGregor är också han rapp i både nävar och fötter. Han använder gärna sina hårda sparkar och vet att han kan avsluta alla han möter i ett stående krig. Jag tror inte vi kommer får se en match som går alla ronder ut, det vore förvånande med två så extremt offensiva fighters. Men i vilken rond vi får se ett avslut är svårt att sia om. Men vinnare tror jag helt klart blir Connor McGregor.
Conor McGregor @ 1.22

Samtliga matcher spelade hos William Hill då dom betalar bäst för denna Fyrling. Du får 3,14 hos dom på detta spel.
Jag lyckar oss till!!
3 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
giraffen - 2014-07-19 21:59

oj hade fel men det blev ju rätt ändå....

TonyCarlsson - 2014-07-19 20:20

Visst har Pickett ett bra tryck i nävarna. Men håller helt med dig. Creepy tar hem matchen.

giraffen - 2014-07-19 18:10

Vet att det cirkulerat en del snack om att Brad Pickett kan plocka Uncle creepy med en knock pga att han är den lite större mer hårdslående fightern. Själv känner jag nog att uncle Creepy (ursäkta att jag bara använder hans smeknamn men det är så jäkla bra) är en av världens bästa fighters med den absolut tuffaste bakgrunden. Han har hårdhet, snabbhet, brottning, kondition som talar för att han dominerar denna match från start till slut. Han verkar äntligen ha satt samman sin shit som de säger. Tror inte alls den blir jämn som många förutspår. 1,57 på Ian Mcall är därmed taget. Vad tror du om denna Tony.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Östersund - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,0
1.74
19:00  Enskede - Sollentuna
Fotboll - Svenska cupen - 2
2.15
02:00  Tampa Bay - Washington
Ishockey - NHL - Stanley Cup - Över 5,5 mål
2.05

Skador & Avstängningar