TonyCarlsson

UFC on FOX 12.

26 Juli 2014 - 12:47
UFC har dragit vidare till San Jose i Kalifornien. Även denna gala bjuder på en svensk fighter. Andreas Ståhl gör sin debut match i UFC.
Hela galan känns som en bra gala så här i förhand. Många bra fighters som går match.
Idag spelar jag en Femling med med bättre odds än jag vågat hoppas på.

Först ut är just Andreas Ståhl mot Gilbert Burns. Dom fightas i welterviktsdivisionen och båda är debutanter i UFC. Varför spelbolagen har Andreas som en så stor underdog förstår jag inte, men desto bättre för oss då det bättre klirr i kassan när han vinner sin match. Andreas är en sten hård allround fighter, han är bra stående och om möjligt ännu vassare nere på mattan. Just därför tror jag att Burns passar Andras bra då även Burns är rätt allround. Det svenska Ståhlet kommer visa sig starkt ikväll.
Vinnare Andreas Ståhl 2,30 @ bet365

Nästa match går i Lightweight och är mötet mellan Daron Cruickshank och Jorge Masvidal. Det här känns som en match som slutar med en KO. Dom är riktigt vassa avslutare båda två, även om Masvidals senaste matcher gått tiden ut så finns det bra avslutspotentiall i den mannen. Det är inte ett dugg sämre med den varan i Daron, han har så många fina avslut så det är stört. Tror på en tuff match med högt tempo i första ronden. När dom börjar tappa tempo i andra så tror jag vi åter igen får se ett snyggt avslut från Daron, troligtvis genom en hög och hård huvudspark.
Vinnare Daron Cruickshank 3,25 @ bet365

Vi fortsätter i Lightweight och tar matchen mellan Josh Thomson och Bobby Green. Thomson som på sin 6 senaste matcher ha lika många vinster som förluster. Men han har då också bara fightats mot dom absolut bästa. Green är en up coming star. 7 raka vinster inför denna match, men Thomson är helt klart det tuffaste motstånd som Green mött i sin karriär. Svårt att sia om hur matchen kommer sluta, men är dock rätt säker på vinst till Josh Thomson.
Vinnare Josh Thomson 1,36 @ bet365

Light Heavyweight är nästa viktklass och dom som möts är Anthony "Rumble" Johnson och Antonio Rogerio Nogueira. Rumble som gjorde comeback i UFC i sin förra match, och som han gjorde det. Han fick Phil Davis att se riktigt dålig ut. Imponerande!
Nogueira har bara gått 2 matcher sedan 27 mars 2011. Han har vunnit båda två, men jag är riktigt osäker på hur hans kropp svarat på den träning man måste lägga ner inför en match. Det återstår så klart att se, men jag tror verkligen att Rumble är för vass för Nogueira idag.
Vinnare Anthony Johnson 1,18 @ bet365

Huvudmatchen på galan och avgörande mach för vem som skall få nästa titelmatch mot Johny Hendricks.
Welterweight möte mellan Robbie Lawler och Matt Brown. Här kommer vi garanterat få se ett stående krig som kan hålla på i 30 sekunder eller 25 intensiva minuter. Dom här killarna kan slå och ta slag, herre jösses. Dom är KO-fighters båda två och dom är ruggiga på att ta stryk. Så det ska bli jätte kul att se hur detta går.
Mitt spel ligger dock på favoriten Lawler som jag ser som den något bättre och mer hårt slående fightern av dom.
Vinnare Robbie Lawler 1,25 @ bet365

Spelar du denna Femling som mig så gör det hos bet365 då dom ger bäst odds idag. 15,17 ggr pengarna.
3 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
giraffen - 2014-07-26 22:50

Likaså uppskattar jag någon som är seriös i sina analyser och det är få man kan diskutera detta med på en något högre nivå som besitter kunnande. Jäkligt roligt med dina analyser och jag läser dem alltid. Kuriosa för dig som bevisar att jag verkligen varit en följare länge länge är att min dotter heter Willa efter Willa Ford som var fightvärdinna i första ultimate fightersäsongen. Gick ju bra med Lahat även om han hade dålig kondis.

TonyCarlsson - 2014-07-26 22:04

Alltid lika kul och intressant med dina tankar och kommentarer giraffen. Uppskattas verkligen.
Cruickshank är ju en svår match då Masvidal är en jätte duktig fighter. Men sedan när Cruickshank bytte viktklass har han sett ruggit vass ut. Så det oddset var svårt att motstå. 😜
Gällande Noad så hoppas jag han vinner, han kändes ju så oerhört lovande inför sin UFC debut.

giraffen - 2014-07-26 21:23

I matchen Steven Siler- Noad "Neo" Lahat har jag en klar favorit i israelen Noad. Han ger 3ggr degen och är i min värld en up&coming star medan Steven Siler vilken jag för övrig gillar, känns mer som en solid fighter att testa andra fighters på. Att Noad gick på ett flygande knä i rond 1 mot godofredo (vilket jag för övrigt kallar ett av mina gudbarn) känns inte som någon riktig värdemätare att få i sin ufc-debut. Även om jag tror du har rätt angående Ståål så tror jag faktiskt att detta är kvällens okunskapsodds från spelbolagen. Kör nog din femling men byter ut Cruickshank mot Noad även om du mycket väl kan ha rätt om Daren så har jag rätt höga tankar om Masvidal.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Tromsö - Vålerengen
Fotboll - Eliteserien - X2
1.70
19:00  Elfsborg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
1.96
21:00  Lugo - Huesca
Fotboll - La Liga 2 - 2
2.05
21:00  Montreal - LA Galaxy
Fotboll - MLS - Zlatan målskytt
2.15

Skador & Avstängningar