TonyCarlsson

UFC Fight Night 47

16 Augusti 2014 - 12:00
UFC är rullar igång igen efter några veckors uppehåll med galor. Mycket har hänt i MMA världen och i UFC.
27 september har ju varit ett datum som man som Svensk verkligen längtat efter. Gustafson skulle få sin returmatch och ta hem LHW bältet till Sverige. Men en knäskada satte stopp för det hela. I det här läget var både flyg och hotell i Las Vegas redan bokat. Jones fick en ny motståndare i Daniel Cormier. Tråkigt med GUS, men en bra ersättare. UFC biljetterna köps in och dagen efter så rapporterar Jon Jones att även han har skada sig så det blir ingen LHW-titelmatch på UFC 178....
Ja ja, Las Vegas och många sjukt bra fighters på UFC 178 kommer ändå göra resan värd.

I natt kommer UFC till den lilla staden Bangor i delstaten Main. Som att ta UFC till Karlskoga. Ja det vore ju en syn...... :-)
Ingen titelmatch och inga av dom största namnen i cirkusen, men fortfarande lika intressant.
Jag spelar en Fyrling till natten, håll till godo.

Första match på mitt spel är Middleweight mötet mellan Tom Watson och Sam Alvey. Watson kommer gå sin femte match i UFC medan Alvey gör debut i organisationen. Watson har 1 vinst och 3 förluster i UFC, vilket sätter press på honom ifall han ska få behålla sitt kontrakt. Pressen är ju inte mindre på debutanten Alvey som vill komma in och visa vad han går för. Två tuffa stående fighters kommer vi få se i denna match och jag tror att vi får se ett avslut i denna match. Vinnare i denna kamp kommer bli Tom Watson som troligen då vinner på KO i 3e ronden.
Vinnare: Tom Watson - bet365 - odds 1,72

Enda dammatchen på kortet är den mellan Sara McMann och Lauren Murphy i Bantamweight. Saras senaste match var titelmatchen mot Ronda Rousey som hon förlorade efter bara dryga minuten i första ronden. Lauren gör debut i UFC men kommer till denna match obesegrad och med 8 raka vinster i bagaget. Jag tror det här kommer bli en bra match där Lauren kommer vilja hålla matchen stående och där McMann kommer jobba på nedtagningar. Jämn tillställning men där tillslut McMann tar hem vinsten och vinner på en RNC.
Vinnare: Sara McMann - bet365 - odds 1,22

I Welterweight matchen mellan Seth Baczynski och Alan Jouban kommer vi får se en riktig hård drabbning. Båda grabbarna har visat tuffhet i många av sina matcher och den tuffheten kommer sättas på prov i natt. om är båda avslutare, Alan framför allt i sitt stående game med många fina KOs. Seth har också ett gäng KO vinster men ännu fler vinster vi submission. Som sagt en hård drabbning, men jag tror att Seth drar det längsta stråt här och tar hem vinsten.
Vinnare: Seth Baczynski - bet365 - odds 1,66

Huvudmatchen för galan är LHW drabbningen mellan Ryan Bader och Ovince St. Preux. Två killar som båda ligger runt topp 10-15 i viktklassen. Men trotts det så är det inga dåliga fighters eller för den delen ointressanta. Om Bader vinner så får det honom att kliva upp något steg i rankingen och framförallt ge honom 3 vinstmatcher i rad vilket han inte haft sedan 2010. Om St. Preux vinner så kommer det bli hans 5 raka UFC vinst och göra att han fortfarande är obesegrad i organisationen. Dessutom lär han ta ett ordentligt steg upp i rankingen. Två hårt slående killar med väldigt bra fysik. Bader vill ha matchen stående och kommer troligen vinna om matchen går alla ronder ut. St. Preux kommer vilja avsluta matchen innan rond 3 är slut. Han har också dom kvaliteterna, både stående och via submission. Jag tror vi får se en bra teknisk match där tillslut St. Preux vinner matchen på en submission.
Vinnare: Ovince St. Preux - bet365 - odds 2,62

Den Fyrlingen bör du helst spela hos bet365 idag då den betalar sig bäst där och ger 9,23 ggr pengarna.
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
01:05  L V Phantoms - T Marlies
Ishockey - AHL - 2 Moneyline
1.87
02:00  Tampa Bay - Washington
Ishockey - NHL - Stanley Cup - Över 5,5 mål
2.05
19:00  IFK Göteborg - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - 1X
1.66
19:00  Norrby - Helsingborg
Fotboll - Superettan - 2
2.05
19:00  AFC Eskilstuna - Gefle IF
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1,0
1.94
19:00  IFK Göteborg - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5
1.72
18:00  Wawrinka - Fucsovics
Tennis - ATP Geneve - Waw hcp -2,5 games
1.82
19:00  Falkenberg - Varberg
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1
2.00
16:00  Östersund - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.50

Skador & Avstängningar