TonyCarlsson

UFC on Fox 15

18 April 2015 - 09:50
New Jersey får besök av UFC i natt. En gala med många bra fighters och en huvudmatch som lika gärna kunde varit en titelmatch.
Natten kommer helt enkelt avnjutas med riktigt fin MMA.

Jag kör på med mina Fyrlingar.

Min första match är featherweight mötet mellan Diego Brandao och Jimy Hettes. Två fighters som behöver en vinst för att inte riskera att bli av med sitt UFC kontrakt. Brandao tror jag gör klokast i att försöka använda sitt stående game, även fast att han har många fina submissionvinster i bagaget. Men Hettes är enligt mig kanske stråt vassare nere på mattan. Hettes lär nog jobba mycket på nedtagningar och ta matchen ner på mattan. Kan bli ett spännande möte med en grym kamp.
Längsta stråt tror jag hur som helst att Hettes drar och vinner på submission eller decision.
Bästa odds hos William Hill, som ger 2,50 grr pengarna

Min andra match blir LHW mötet mellan Ovince St. Preux och Patrick Cummings. det roliga i denna match är att båda är brottningsskolade från ungdomen. Cummings mest framgångsrik och fortsatte under lång tid, medan Preux sadla om till Amerikansk fotboll och friidrott. Men Preux släppte inte kampsporten utan började träna Kickboxning också. I UFC har Preux mött flera tuffa motståndare med lyckad utgång. Cummings har mött ett stort namn, Daniel Cormier. Förlust. Men båda kommer till denna fight med vinst i sin senaste match och det brukar ge gott självförtroende.
Blir en hård drabbning men där jag tror att Ovince St. Preux tar hem matchen på KO i andra ronden.
Bästa odds hos William Hill, som ger 2,10 grr pengarna

Tredje matchen blir mötet mellan Cub Swanson och Max Holloway i Featherweight. Så här på förhand känns det som att denna fight mycket väl kan bli Fight of the Night. Swanson som är stenhård och har ett väldigt driv under sina matcher. Skulle fått en titelmatch om han vunnit sin senaste fight. Men förlorade med bara 4 sekunder kvar av 5 ronden. Har vunnit över dom flesta i divisionen. Holloway som bara funnits i UFC sedan 2012, men redan hunnit gått 11 matcher och vunnit 8 av dom. Dom senaste 5 är vinster. Vi har ett regelrätt krig att se fram emot.
Men segrande ur denna tuffa batalj tror jag att Cub Swenson går. Troligen vinst på decision.
Bästa odds hos William Hill, som ger 1,67 grr pengarna

Min fjärde och sista match på Fyrlingen blir Middleweight mötet mellan Ronaldo Souza och Chris Camozzi.
Tanken var från början att Souza skulle mött Yoel Romero. Men då Romero drog sig ur denna fight för bara 3 veckor sedan så har Camozzi ersatt.
Camozzi som fick lämna UFC förra året efter 4 raka förluster får nu alltså chansen igen. Har hunnit gått 2 matcher sedan dess som han vunnit.
Souza har inte förlorat sedan 2012. 7 raka matcher med vinst. Kommer antagligen göra pinan kort och avsluta Camozzi redan i första ronden, för att sedan hoppas på en titelmatch här näst.
Bästa odds hos William Hill, som ger 1,06 grr pengarna.

Sitter denna fina Fyrling så ger den hela 9,30 hos William Hill.
3 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Freeway - 2015-04-18 21:12

enfast souza är ränta så skulle jag aldrig röra en match som ger 1.06, aldrig i livet om du tänker dig risken kontra utdelningen hade hellre spelat Aljamain Sterling @1.28 som är given ränta i mitt tycke . Beneil Dariush får väl endå ses som ränta till 1.53 mot jim miller som har haft en väldigt bra karriär men som börjar bli slut efter om jag minns rätt 19 matcher av rent krig i UFC.

har STP fixat cardion så kommer handra cummings i näsan men jag kommer avvakta ett tag till innan jag bestämmer mig på den matchen , kom gärna in på planket när galan e igång så byter vi tankar och ideer

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  IFK Göteborg - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - 1X
1.70
19:00  Norrby - Helsingborg
Fotboll - Superettan - 2
2.05
19:00  AFC Eskilstuna - Gefle IF
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1,0
1.94
19:00  IFK Göteborg - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5
1.72
18:00  Wawrinka - Fucsovics
Tennis - ATP Geneve - Waw hcp -2,5 games
1.82
19:00  Falkenberg - Varberg
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1
2.00
16:00  Östersund - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.50

Skador & Avstängningar