TonyCarlsson

UFC Fight Night 68.

6 Juni 2015 - 13:26
Mycket bra UFC gala förra helgen. Väldigt många bra matcher.
Roliga nyheter i veckan har nått oss också. Alexander Gustafsson har fått en ny match. 5 september i Las Vegas. Inte vilken match som helst heller. Han får nämligen gå upp i Octagonen och möta Daniel Cormier i en Titelmatch. Hur jävla grymt som helst.

Nattens gala drar igång vid 01 och kan då ses via UFC.com och deras FightPass. Huvudgalan startar vid 04,00 och ses på Cmore Extreme.

Dundrar på med en Fyrling inför natten:

Welterweight: Brian Ebersole vs. Omari Akhmedov.
Två fighters som kommer till denna match med en vinst i ryggen. Båda vann sina senaste matcher via decision. Ebersole som har haft en bra MMA karriär med många vinster, men som aldrig blivit ett större namn. Hans stil är inte speciellt publikfriande och det visar sig ju också då många av hans matcher går tiden ut och får avgöras av domarna. Enbart ett avslut i sin UFC karriär. Akhmedov har bara en match i UFC som gått till decision och har en mer publikfriande stil. Mer allround än Ebersole och större vilja att nå avslut.
Tror på en jämn match där vinnaren kommer bli Omari Akhmedov.
Omari Akhmedov som vinnare betalas bäst hos Ladbrokes med 1,71 ggr pengarna.

Lightweight: Dustin Poirier vs. Yancy Medeiros.
Först skall nog nämnas att Medeiros inte klarade vikten och dom möts därför i catchweight 159,5 IBS istället för 155.
Men vi kommer få se två vassa avslutare i denna match. Poirier den bättre av dom på att avsluta i stående fighten, medan Medeiros är en vassare avslutare nere på mattan.
Jag förväntar mig en väldigt bra match med tuff fighting. Medeiros kommer försöka fånga Poirier för att ta ned honom. Poirier kommer stå upp och försöka träffa med hårda fina kombinationer.
Längsta stråt drar Dustin Poirier och vinner matchen på KO.
Dustin Poirier som vinnare betalas bäst hos Ladbrokes med 1,52 ggr pengarna.

Heavyweight: Ben Rothwell vs. Matt Mitrione.
Det här är verkligen 2 stora tunga killar. Ben vägde in på precis 265 IBS som är den övre gränsen för Tungviktarna. Ben har två vinster i ryggen och Matt har 3 inför matchen. Jag är tämligen säker på att den här matchen INTE kommer gå alla 3 ronderna ut. Tuffa killar med hårda nävar.
Vinnare på KO blir Matt Mitrione.
Matt Mitrione som vinnare betalas bäst hos Ladbrokes med 1,53 ggr pengarna.

Middleweight: Tim Boetsch vs. Dan Henderson.
Här har vi en bra matchning tycker jag. Båda med lite svängiga resultat på senare tid men med ett förflutet som mycket bra fighters. Henderson lever mycket på hoppet om att hans högerslägga ska träffa. Boetsch är stryktålig och stark i drivet framåt. Kommer nog bli en kamp med en stående fight. Henderson kommer tröttna och Boetsch kommer ta över matchen mer och mer ju längre matchen går.
Kan vara så att matchen går alla ronder ut.
Tim Boetsch som vinnare betalas bäst hos Ladbrokes med 1,47 ggr pengarna.

Spelar du alla fyra matcherna som en fyrling så betalar Ladbrokes 5,92 ggr degen om den sitter.
1 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Freeway - 2015-06-06 19:45

intressant 4 ling och jag har varit i samma banor sedan söndags och högg direkt när oddsen kom ut ,men nöjer mig med 2 dubblar till 2.90 boetch vinna på tko/ko/dq och porier rak

tror för övrigt att denna match blir hendo´s sista match med tanke på galans placering och hans skick, tycker det är GALET att han får fortsätta med tanke på hur lätt han blir rockad, han har klara hjärnskador som man märker av när han pratar. matchen kommer inte gå fullt ut e helt övertygad om att det blir "lights out" , överodds i mitt tycke.

mattrione mot rothwell är jag en aning osäker på , känns som motrione tar det men Ben har en sådan tung slägga att man aldrig kan vara säker u2.5 känns bra .
ska tillägga att mitrione verkligen har börjat imponera , följt han en hel del och han tränar otroligt smart, hoppas fler hoppar på tåget för att spara in på kroppen och hakan !

Tror även stenhårt på Tavares, sett han en del och tycker hans stil bör matcha sin motståndare mycket väl. lycka till ;)

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
21:00  Lugo - Huesca
Fotboll - La Liga 2 - 2
2.05

Skador & Avstängningar