TonyCarlsson

UFC Fight Night 41 - Tyskland

31 Maj 2014 - 10:52
UFC är ikväll tillbaka i Europa. Berlin är platsen man ska vara på. Galan rullar igång ca 18.30, och är du liksom jag INTE på plats, ja då får vi följa detta via UFC Fight Pass.
Vi kommer alltså få se 2 svenskar på kvällens gala, dessutom får vi se Tjecken Viktor Pesta som tränar på Allstar här i Sverige! Alltså stort intresse för oss Svenskar i denna Berlingala.

Jag har spelat en femling till kvällen. Gissa om jag är BlåGul i mitt tips?

Fösta matchen är i Tungvikt och här får vi alltså se Viktor Pesta möta Ryssen Ruslan Magomedov. UFC debut för dom båda, men dom är långt ifrån färskingar när det gäller fighting. Ruslan har 12-1 som record och vann i sin senaste match mot den gamla UFC fightern Tim Sylvia. Pesta har 9-0 som sitt record. Pesta som alltså lagt stor del av sitt camp på Allstar i Sverige och sparrats med Alexander Gustafsson och Ilir Latifi. Vi kommer få se en stående kamp som troligtvis slutar i KO. Vinnare i Rond 2 blir Viktor Pesta, trotts att han är underdog hos spelbolagen.

Nästa match är mellanviktsmatchen mellan Magnus "Jycken" Cedenblad och Krzysztof Jotko. Sverige mot Polen. Jotko är en duktig, drivande och teknisk fighter. Kanske inte bäst på att avsluta sina motståndare, men han vinner sina matcher. 14-0 i record säger väl sitt. Dock ska inte Jycken känna större oro för detta, han är minst lika allround som sin motståndare men med en liten skillnad tycker jag. Han kan avsluta sina motståndare. Jag är säker på att vår Svenska stjärna kommer kliva uppåt i ranking efter denna match, och alltså vinna. Submission vinst är mitt tips. Troligen i rond 2 eller 3.

Mer Svenskt. UFC debutanten Niklas Bäckström möter den betydligt mer meriterade Finska fightern Tom Niinimäki. Väldigt tuff uppgift för vår Svensk. Visserligen har Bäckström 7-0 som record och är en mycket lovande fighter. Men klarar han av att rå på Niinimäki som har hela 27 matcher i ryggen och där avslutat sina motståndare i 15 av dom. JA, jag tror Bäckström kan, han har en så grym inställning och så stort fighterhjärta att jag tror han tar Niinimäki på ren och skär vilja. Vinst till Bäckström. (Högoddsare)

Näst sista matchen på mitt spel är matchen mellan Francis Carmont och C.B Dollaway. Två mycket bra fighters men med olika färdigheter. Dollaway tycker jag är en bättre stående fighter än vad han är nere på mattan. Vilket är tvärt om när det gäller Carmont enligt mig. Jag tror att Carmont kommer plocka ner Dollaway flera gånger varje rond, men inte lyckas avsluta honom. Men vinst till Carmont på Decision.

Kvällens sista match och galans huvudmatch, den mellan Mark Munoz och Gegard Mousasi. Är säker på att detta är en 5 rondare som inte kommer gå 5 ronder ut. Dom båda är fullt kapabla att avsluta sin motståndare både stående och nere på mattan så vi kommer få se en väldigt spännande och bra match. Jag håller dock Mousasi som den något vassare och snäppet bättre, så jag tror vi kommer få se en KO vinst i rond 3 eller 4 av Gegard Mousasi.

Denna Femling betalar sig bäst idag hos Betsson och Betsafe som båda ger 34,79 ggr pengarna.
6 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
giraffen - 2014-05-31 23:48

Tack för en trevlig blogg förresten.

giraffen - 2014-05-31 23:47

Hade bara en 1000 på den men gav precis damen en cykel så det satt fint. Fan en hel gala kvar ska nog hinna förlora dem innan sunrise ändå. Omöjligt att avgöra något efter brassarnas record. Kan likaväl mött världens bästa Bjj kille eller en vaktmästare. Coolt namn du har förresten. Jycken gav mig nästan mer än crazy man. Hörde du hans eftersnack. Bara Ferry och Zlatan levererar mer oneliners än vår norrländska orkan . Han kommer bli så jäkla stor och det är så jäkla kul när It träffar dedikerade härliga ärliga människor. Ursäkta om jag ordbajsar men fått i mig en dunk vittjut snart då en dubbel ufc-gala är som julafton för mig. Hörs. Fan va lätt man glömmer hur bra Mousasi är.

TonyCarlsson - 2014-05-31 22:22

Stort grattis till din snygga dubbel giraffen!!
Hoppas du satte en fet summa på den! 👍

giraffen - 2014-05-31 21:09

Finns ju ingen bättre mma wrestling än GSP så nu skrämmer du mig lite. Men tristar glansen håller på att avta lite för mig. Kanske fel men ändå.

TonyCarlsson - 2014-05-31 18:21

Snygg dubbel om du sätter den.
Varför jag så mycket tror på Carmont är för att jag sett träningar Carmont har haft med GSP inför denna match, stört hårt och intensivt.
Men jag är glad gör din skull om du sätter ditt spel!

giraffen - 2014-05-31 15:25

Vi är inne på samma linje på alla matcherna utom den med Francis Carmont. Tycker personligen han är lika överskattad som CB Dolloway är underskattad. CB Dollaway har 86% i take down defence och plockar ner sina motståndare lite när han behagar (gammal brottarrumskompis med Ryan Bader). Glöm inte hans peruvian neck tie. Jag kan vara lite partisk då jag satsat lite extra idag på dubbeln Bäckström och CB Dollaway till 7ggr degen.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
17:30  River Plate - Al Ain
Fotboll - Klubblags-VM - BLGM
2.06
20:30  Bologna - Milan
Fotboll - Serie A - Under 2,5 mål
1.86
20:30  Wolfsburg - Stuttgart
Fotboll - Bundesliga - 1
1.72
20:45  Leicester - Manchester City
Fotboll - EFL Cup - 1X första halvlek
2.02
17:30  Kashima - Real Madrid
Fotboll - Klubblags-VM - BLGM
2.00
18:30  IBF Falun - IBK Dalen
Innebandy - Superligan - Under 12,5 mål
1.90

Livestreaming