TravTipster Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

V75-tips inför Östersund lördag 6 juni. Trevliga race och en superjackpot med 100 miljoner kr till en ensam vinnare!

V75 Tips Östersund Lördag 6 Juni
Avd 1: 3,5,6,8
Avd 2: 1,3,4
Avd 3: 1,3,4,9
Avd 4: 5,14
Avd 5: 2,3,7,9
Avd 6: 9 Hill Street
Avd 7: 1,2,3,6,8

1 920 rader = 960 kronor

DD Tips Östersund Lördag 6 Juni
DD-1: 9 Hill Street
DD-2: 1,2,3,6,8

5 rader x 40 kr = 200 kronor

Bästa bolagen för fasta odds på trav & V75:
bet365 Unibet LeoVegas - Casumo

V75 TIPS ÖSTERSUND LÖRDAG 6/6

V75-1: Klass 2 – 2640 V
6 Armagnac var fantastiskt fin näst senast vid överlägsen seger från ledningen. Senast fick han sent fritt men spurtade mycket vasst på stretchen på Åby. Prickar Goop starten är Armagnac hästen att slå.

3 Mellby Highball gjorde debut för Robert Bergh senast och imponerade efter en tuff resa. Med lopp i kroppen är ett offensivt upplägg att vänta. Räknas tidigt.

5 She Follow Me blir allt bättre och har gjort flera vassa insatser på slutet. Senast galopperade hon från start och satt sedan fast med krafter kvar in i mål. Svårt spår men klarar hon starten kan hon duga.

8 Tinten har ett läge som kan bli både bra och dåligt. Han har suttit fast på slutet men tar snart sin första årsseger. Tillräckligt kunnande finns.

1 Will I Am gör alltid sitt och har ett intressant läge. Dock bara en seger på 19 starter.

Min ranking avdelning 1:
6 Armagnac
3 Mellby Highball
5 She Follow Me
8 Tinten

1 Will I Am
7 Young Highness
4 Granit Palema
11 Yrwing
9 Phoenix Photo
10 Made of Stars
12 Timorol
2 Harvesting Time

V75-2: Kallblod 2140V
Även om 1 Spang Viktor står tufft inne i loppet finns det få som matchar honom vad gäller kapacitet. Näst senast svarade han för en fantastisk insats och senast visade han fortsatt fin form i skymundan efter galopp. Inte att lita på och kan ej öppna. Men löser det sig blir han svårstoppad.

3 Alma Prins är en tuff och rejäl femåring som tål att gå hela vägen. Ett offensivt upplägg är att vänta och han leder länge om han kommer till spets.

4 Rubus har absolut toppform och har gjort flera fina insatser trots att han har varit spelad till höga odds på slutet. Näst senast var han målfotoslagen efter en vass spurt och senast höll han mycket bra som trea från utvändigt ledaren i ett tuffare gäng än det här. Räknas tidigt.

2 Husnäs Elving vann V75 ifjol. Just nu är formen mycket diffus men tillräcklig kapacitet finns. 12 Bokli Teddy är startsnabb och har ett intressant läge. Kan nå en bra position direkt.

Min ranking avdelning 2:
1 Spang Viktor
3 Alma Prins
4 Rubus

2 Husnäs Elving
12 Bokli Teddy
15 Lukas Rauen
14 U.R. Faxe
11 Guli Rubin
7 Guli Roy
9 Demex
6 Fylking
5 Optandsfröken
13 Vertigo Knekten
10 Minelli
8 Bonaldo

V75-3: Bronsdivisionen 2140 A
4 Hossiana Boko är en startsnabb märr som har fina förutsättningar här då hon tagit sju av sina åtta segrar i spets. Jörgen Westholm var uppåt på henne senast trots bakspår och tuff konkurrens men då blev allt fel så vi glömmer den starten. Två lopp i kroppen nu och leder väldigt länge.

9 Fort Knox har sett allt bättre ut i sin nya regi och spurtade bra senast efter ett snällt upplägg. Det här är en kapabel herre som nu möter lämpligt motstånd. Räknas tidigt.

1 Global Winner har en väldigt vass spurt de gånger det stämmer för honom. Innerspåret är dock inte bra då han är väldigt sölig från start. Dock tillräckligt bra för att vinna om Örjan Kihlström hittar loss.

3 Mr Clayton J.F. är jämn och säker och van tuff V75-konkurrens. Då det här inte är den tuffaste bronsdivisionen som körts är han värd ett streck från ett fint läge. Om det klaffar.

11 Buzzer Beater gillar jag. Han har tävlat i tuffa årgångslopp de senaste två åren. Vann senast och kan duga vid hårt tempo.

Min ranking avdelning 3:
4 Hossiana Boko
9 Fort Knox
1 Global Winner
3 Mr Clayton J.F.

11 Buzzer Beater
8 Dexter Brick
7 Kövras So Far
5 Höwings Unbeatable
2 Matter of Fact
10 Hunkydoro Degato
12 Lukas Bris
6 Omero D’Asolo

V75-4: Ungdomslopp 2140 A
14 Dixie Brick vann lätt senast på en fin tid och har nu två lopp i kroppen. Hon visade hög kapacitet ifjol och kvalade in till finalen av Breeders Crown där hon tyvärr galopperade.

I BC-semifinalen visade hon hur bra hon är då hon matchade Conrads Rödluva och slog en så pass bra häst som Staro Miami. Fin chans på papperet men läget är besvärligt och hon är inte helt att lita på. Jag vill därför gardera med en häst.

5 Betting Queen är ojämn och har haft mycket problem med fräschören. Hon har dock tillräcklig kapacitet att vinna ett sådant här lopp och har skrällt rejält två gånger tidigare på V86. Startsnabb och ska tävla barfota runt om nu. Desutom miljöombyte. Har hon sin dag går ingen säker. Mycket bättre än raden.

9 Award Kronos är en hygglig travare men jag tycker att hon har blivit överspelad den här gången. Hon vann ett försök till Oaks i fjol. Men i övrigt har hon inte visat så mycket. Hon har gjort sina bästa lopp i spets så jag blir inte förvånad om kusken är offensiv. 6 Infinite Knight är van tuffa gäng men har inte vunnit sedan debuten. 12 Ferrie De Fael höll bra från spets på V75 senast. Men 12 är sämsta spåret i en spårtrappa.

Min ranking avdelning 4:
14 Dixie Brick
5 Betting Queen

9 Award Kronos
6 Infinite Knight
12 Ferrie De Fael
8 Majet Af Djupmyra
1 Smaragd Norrgård
4 Nacrous
15 Sheilah Laday
13 Fragolini Am
11 Belle Godiva
7 Wallbase
10 Highsurprise Laday
3 Fidji Rags
2 Al’s Charmy Flicka

V75-5: Klass 1 – 2140 A
3 Announcement är en kapabel travare som nu fått några lopp i kroppen efter skadeuppehåll. Han tävlade mot många av årgångstopparna i början av karriären och gjorde då flera fina insatser. Ser allt bättre ut och slår till när som helst. Min tipsetta.

7 Cyrano De B. gav ett läckert intryck senast vid seger från spets. Han gör sina klart bästa lopp i ledningen och Per Lennartsson har nog inget annat val än att vara offensiv. Segerfarlig om han kommer till spets utan att det kostar för mycket.

2 Messiah har två raka segrar och ett perfekt läge. Han är på gång och blir farlig vid hårt tempo.

9 Pleasure for Cash är grundkapabel men osäker. Han ser allt bättre ut i ny regi och ska inte nonchaleras. Så här långt har dock svikit varje gång han provats på V75 eller i lopp med lite högre prispengar. Men plötsligt händer det!

Min ranking avdelning 5:
3 Announcement
7 Cyrano De B.
2 Messiah
9 Pleasure for Cash

1 Vien Ici
6 Redhot Tap Dancer
8 Winner Bac
4 Bottnas Easy Cash
5 Whitsun Madonna
11 Mr Charming
12 Ready Lane

V75-6: Silverdivisionen 1640 A
9 Hill Street är en av många fantastiska hästar från Daniel Redens Stall. Som många av Redens hästar fick han en relativt lugn första säsong i Sverige. Nu efter en rejäl vinterträning och två lopp i kroppen ska det börja tävlas på riktigt.

Muscle Hill-sonen Hill Street gjorde ett fint lopp från ett svårt läge i årsdebuten. Även senast hade han ett svårt läge men spurtade fantastiskt efter positionsstrul. Han blev över i tredjespår i 500 meter innan han tvingades backa sist. Han spurtade sedan bäst av alla efter en lite passiv styrning av Örjan Kihlström in i sista sväng. Vilket kanske inte var så konstigt med den inledningen. Nu är han i alla fall i andraspår direkt och med några lopp i kroppen blir han väldigt svår att stå emot till slut. Jag tror att han tar revansch på 2 Macelleria och spikar!

För er som vill gardera är 2 Macelleria första motbud. Han slog Hill Street senast men fick då ett mycket bättre lopp än min vinnare. 8 Maze Runner underskattad. Han är väldigt startsnabb och van tufft motstånd. Kan duga om han på något sätt skulle komma till spets från det här besvärliga läget. 3 Han Herred satt fast med krafter kvar senast.

Min ranking avdelning 6:
9 Hill Street
2 Macelleria
8 Maze Runner
3 Han Herred
7 From The Mine
1 Lexington Hall
10 Hazard Boko
6 Louis Brodde
5 Coburg Hanover
4 Only One Winner
12 Highspirit
11 Hagentoy

V75-7: Gulddivisionen 2140 A
Jämtlands Stora Pris med 500 000 kr i förstapris. 1 Cyber Lane har en fin uppgift på papperet då han kan öppna bra från start. I den senaste starten fick han rejält stryk av Elitloppstvåan Cokstile men slog hästar som Billie de Montfort och Racing Mange. Barfota runt om nu. Leder länge.

2 Very Kronos är en väldigt kapabel travare som tyvärr inte alls är att lita på. Han har galopperat bort många miljoner kronor. Han var fantastiskt fin näst senast men senast på Solvalla svek han igen. Segerfarlig felfri från ett perfekt läge.

Förra årets Copenhagen Cup-vinnare 3 Handsome Brad såg väldigt fin ut i comebacken som tvåa. Han är startsnabb och har nu ett lopp i kroppen. Har slagit sådant här motstånd förut.

6 Velvet Gio har inte vunnit på sju starter. Men han har tävlat i tuff konkurrens. Näst senast från spår åtta i finalen av Paralympiatravet som kördes i 14-tempo första varvet. Det blev en omöjlig uppgift. Och senast försökte han kvala in till Elitloppet på en opassande distans. Han såg fin ut som tvåa. Inte borta.

8 Double Exposure har nu två lopp i kroppen efter ett skadeuppehåll. Hon har vunnit lätt båda gångerna och imponerat stort. Läget är svårt men kanske väljer Örjan ett offensivt upplägg? Det är inte så många startsnabba innanför. Kan duga.

Det råder ingen tvekan om att 7 Campo Bahia är en väldigt kapabel travare. Men för att ha ett rykte som en av världens bästa hästar har vunnit väldigt lite av riktig dignitet. Så här långt endast Kungapokalen. Campo Bahia brukar hitta ett sätt att förlora när det handlar om tuffare uppgifter och jag tror att han hittar en anledning även den här gången. I en comeback från ett svårt läge. Han får inte plats på systemet.

Min ranking avdelning 7:
1 Cyber Lane
2 Very Kronos
3 Handsome Brad
6 Velvet Gio
8 Double Exposure

7 Campo Bahia
9 Un Etoile Gar
10 Mindyourvalue W.F
4 Minnestads El Paso
5 Angle of Attack

Bästa bolagen för fasta odds på trav & DD:
bet365 Unibet Casumo - LeoVegas

Lycka till!

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
TravTipster Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
TravTipster

DD Tips Östersund Lördag 6 Juni

2 Juni 2020 - 00:38

DD-tips inför Dagens Dubbel Östersund lördag 6 juni. Två lopp som håller väldigt hög sportslig kvalitet.

DD Tips Östersund Lördag 6 Juni
DD-1: 9 Hill Street
DD-2: 1,2,3,6,8

5 rader x 40 kr = 200 kronor

Bästa bolagen för fasta odds på trav & DD:
bet365 Unibet Casumo - LeoVegas

DAGENS DUBBEL ÖSTERSUND LÖRDAG 6/6

DD-1: Silverdivisionen 1640 A
9 Hill Street är en av många fantastiska hästar från Daniel Redéns stall. Som många av Redéns hästar fick han en relativt lugn första säsong i Sverige. Nu efter en rejäl vinterträning och två lopp i kroppen ska det börja tävlas på riktigt.

Hill Street gjorde ett fint lopp från ett svårt läge i årsdebuten. Även senast hade han ett svårt läge men spurtade fantastiskt efter positionsstrul. Han blev över i tredjespår i 500 meter innan han tvingades backa sist. Han spurtade senast bäst av alla efter en lite passiv styrning av Örjan Kihlström in i sista sväng. Vilket kanske inte var så konstigt med den inledningen. Nu är han i alla fall i andraspår direkt och med några lopp i kroppen blir han väldigt svår att stå emot till slut. Jag tror att han tar revansch på Macelleria och spikar!

För er som vill gardera är 2 Macelleria första motbud. Han slog Hill Street senast men fick då ett mycket bättre lopp än min vinnare. Räknas dock tidigt från ett perfekt läge.

8 Maze Runner är underskattad. Han är väldigt startsnabb och van tufft motstånd. Kan duga om han på något sätt skulle komma till spets från det här besvärliga läget.

3 Han Herred har sett fin ut på slutet och är på gång. Satt fast med mycket krafter kvar på Solvalla i lördags.

7 From The Mine har kapacitet att vinna. Men behöver klaff från ett spår långt ut på vingen. 1 Lexington Hall är startsnabb och har ett perfekt läge.

Min ranking Dagens Dubbel 1:
9 Hill Street
2 Macelleria
8 Maze Runner
3 Han Herred
7 From The Mine
1 Lexington Hall
10 Hazard Boko
6 Louis Brodde
5 Coburg Hanover
4 Only One Winner
12 Highspirit
11 Hagentoy

DD-2: Gulddivisionen 2140 A
Jämtlands Stora Pris med 500 000 kr i förstapris. 1 Cyber Lane har en fin uppgift på papperet då han kan öppna bra från start. I den senaste starten fick han rejält stryk av Elitloppstvåan Cokstile men slog hästar som Billie de Montfort och Racing Mange. Barfota runt om nu. Leder länge.

2 Very Kronos är en väldigt kapabel travare som tyvärr inte alls är att lita på. Han har galopperat bort många miljoner kronor. Han var fantastiskt fin näst senast men senast på Solvalla svek han igen. Segerfarlig felfri från ett perfekt läge.

Förra årets Copenhagen Cup-vinnare 3 Handsome Brad såg väldigt fin ut i comebacken som tvåa. Han är startsnabb och har nu ett lopp i kroppen. Har slagit sådant här motstånd förut.

6 Velvet Gio har inte vunnit på sju starter. Men han har tävlat i tuff konkurrens. Näst senast från spår åtta i finalen av Paralympiatravet som kördes i 14-tempo första varvet. Det blev en omöjlig uppgift. Och senast försökte han kvala in till Elitloppet på en lite opassande distans. Han såg fin ut som tvåa. Inte borta.

8 Double Exposure har nu två lopp i kroppen efter ett skadeuppehåll. Hon har vunnit lätt båda gångerna och imponerat stort. Läget är svårt men kanske väljer Örjan ett offensivt upplägg? Det är inte så många startsnabba innanför. Kan duga.

Det råder ingen tvekan om att 7 Campo Bahia är en väldigt kapabel travare. Men för att ha ett rykte som en av världens bästa hästar har vunnit väldigt lite av riktig dignitet. Så här långt endast Kungapokalen. Campo Bahia brukar hitta ett sätt att förlora när det handlar om tuffare uppgifter och jag tror att han hittar en anledning även den här gången. I en comeback från ett svårt läge. Han får inte plats på systemet.

9 Une Etoile Gar var Elitloppsaktuell fram till senast. Men var då inte som bäst. Kanske slår till nu i stället med lopp i kroppen.

10 Mindyourvalue W.F. imponerade vid segern senast och preppades för Elitloppet. Fick ingen plats där men formen bör vara fortsatt på topp inför den här uppgiften en vecka senare än den tilltänkta Elitloppsstarten.

4 Minnestads El Paso gör det bra varje gång. Vettigt läge och gick bra bakom Racing Mange, Conrads Rödluva och Billie de Montfort senast. Duktig tvåa bakom Tae Kwon Deo näst senast.

5 Angle of Attack är startsnabb och kan utmana Cyber Lane om ledningen. Bör dock få mycket svårt att duga i den här stentuffa konkurrensen.

Min ranking Dagens Dubbel 2:
1 Cyber Lane
2 Very Kronos
3 Handsome Brad
6 Velvet Gio
8 Double Exposure

7 Campo Bahia
9 Une Etoile Gar
10 Mindyourvalue W.F
4 Minnestads El Paso
5 Angle of Attack

Bästa bolagen för fasta odds på trav & DD:
bet365 Unibet Casumo - LeoVegas

Lycka till!

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
TravTipster Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
TravTipster

V75 Tips Solvalla Söndag 31 Maj

28 Maj 2020 - 14:10

V75-tips inför Solvalla söndag 31 maj. Fantastiska race med försök till Elitloppet, Elitkampen för kallblod mm.

V75 Tips Solvalla Söndag 31 Maj
Avd 1: 3,4,6,7,8
Avd 2: 1,2,6,9,10
Avd 3: 1,2,3,4,7,8,9
Avd 4: 1,4
Avd 5: 9 Tabasco C.D.
Avd 6: 1,3,4,6,7,8
Avd 7: 5 Cokstile

2 100 rader = 1 050 kronor

DD Tips Solvalla Söndag 31 Maj
DD-1: 1,3,4,6,7,8
DD-2: 5 Cokstile

6 rader x 40 kr = 240 kronor

Bästa bolagen för fasta odds på trav & V75:
bet365 Unibet LeoVegas - Casumo

V75 TIPS SOLVALLA SÖNDAG 31/5

V75-1: Elitkampen 1609 A

7 Roli Eld är inte att lita på men besitter väldigt hög kapacitet. Han har galopperat i segerstriden mot Odd Herakles två gånger i rad. Senast kördes han fram utvändigt om ledande Odd Herakles varvet kvar och kopplade greppet in på upploppet men felade. Kan vinna den tunga vägen felfri.

4 Odd Herakles radar upp segrar och har varit den store kallblodskungen under en längre tid. Under normala omständigheter hade det här varit en toppchans. Han såg dock slagen ut av Roli Eld senast innan denne galopperade på upploppet så formen kanske inte är helt på topp.

3 Polara är ett riktigt tufft sto som varit med i det här loppet tre gånger tidigare. 2017 vann hon loppet då hon krossade dem från dödens. 2018 svarade hon återigen för en mycket stark insats som tvåa från utvändigt ledaren. Förra året fick hon positionsstrul då hon fastnade bakom en trött rygg men spurtade sedan vasst som femma.

Då Polara visade uppåtfrom i den senaste starten räknas hon tidigt från ett fint läge.

8 Lome Brage är startsnabb och en grym sprinter som vann det här loppet 2018. Formen verkar god då han besegrade Månprinsen A.M. enkelt från spets senast. Hade han stått till för spets här hade han varit ett spikbud. Nu är det dock troligt att vi får se samma scenario som ifjol då Lome Brage och Josveis hade exakt samma spår. Och då var Lome Brage chanslös att ta en längd på Josveis. Räknas tidigt vid klaff eller om han på något sätt skulle nå ledningen.

6 Josveis tog enkelt hand om ledningen från samma spår i det här loppet ifjol och höll sedan starkt som tvåa på en kladdig bana. Skulle han få bestämma tempot på en lite snabbare bana i år kan det hålla hela vägen.

10 Månprinsen A.M. gör det bra varje gång. Från bakspår på en lite opassande kort distans blir det dock inte lätt att vinna. Näst senast var han chanslös mot Lome Brage med liknande förutsättningar.

5 Tangen Haap vann det här loppet ifjol. Kapacitet finns men han har inte visat den riktiga toppformen på slutet.

Min ranking avdelning 1:
7 Roli Eld
4 Odd Herakles
3 Polara
8 Lome Brage
6 Josveis

10 Månprinsen A.M.
5 Tangen Haap
1 Pydin
2 Vixus

Struken: 9

V75-2: Fyraåringseliten Ston 1609 A
2 Sashay My Way är under kraftig utveckling. Näst senast höll hon starkt från spets som tvåa bakom Alaska Kronos i ett uttagningslopp till Drottnings Silvias Pokal. Och i finalen senast gjorde hon ett mycket bra lopp efter att ha fått gå på först i tredjespår. Hon slår till när som helst i dessa sammanhang.

1 Dontlooseallmoney har en väldigt bra uppgift på papperet. Då hon är startsnabb och loppets troliga spetsbud. Det som oroar är att det känns som att hon håller på att tappa formen. Galopperade näst senast och förlorade från spets senast. I normal författning hade hon kunnat vara ett spikbud. Nu känns det mer osäkert.

6 Tonique har varit toppfin på slutet. Hon spurtade ned Ganga Bae näst senast och avslutade sylvasst som trea i finalen av Drottning Silvias Pokal senast. Från ett bättre läge hade hon varit ännu högre rankad.

9 Gina Mearas visade hög kapacitet flera gånger ifjol. Bland annat som fyra i finalen av Oaks efter att ha gått på först i tredjespår 850 meter från mål. Hon har två lopp i kroppen nu och ska tävla barfota runt om för första gången i år. Se upp!

10 Golden Tricks ser fin ut men har inte riktigt fått till det i Sverige ännu. Två lopp i kroppen och barfota runt om nu.

5 Aura S.L. ser fin ut och omges av ett gott rykte. Men än så länge har hon inte levererat i nivå med de värsta motståndarna i det här loppet. Lopp i kroppen nu.

7 Southwind Queen var mycket fin senast och kan öppna. Om kommer till från ett spår långt ut på vingen. 4 Amelie Grif är kapabel men har inte fungerat i år. Om bättring.

Min ranking avdelning 2:
2 Sashay My Way
1 Dontlooseallmoney
6 Tonique
9 Gina Mearas
10 Golden Tricks

5 Aura S.L.
7 Southwind Queen
4 Amelie Grif
5 Ghostintheshell

Struken: 8

V75-3: Fyraåringseliten 1609 A
8 Ecurie D. är så bra att han av många är ansedd att vara världens bästa fyraåring. Han vann samtliga lopp ifjol, inklusive EM för treåringar, och har inlett den här säsongen på bästa sätt med två segrar på två starter. Han är obesegrad så här långt i karriären och visade toppform senast.

Trots det väljer jag att gardera. Än så länge är Ecurie D. mer stark än snabb och sprinterdistans bör inte vara någon fördel. Något som också tränaren bekräftar. Dessutom har han spår 8.

3 Click Bait har varit grym på slutet. Näst senast kontrade han ut Power till seger och senast slutade han trea i finalen av Kungapokalen. Gynnas av kort distans.

1 Osterc galopperade bort stora pengar i rygg ledaren i finalen av Kungapokalen senast. Han var mycket fin innan dess då han vann ett kval till Kungapokalen på 12.2 full väg från spets. Han är den trolige ledaren i loppet.

4 Admiral As har vunnit 8 av 12 starter. Gjorde ett mycket starkt lopp i finalen av Kungapokalen senast trots ett svårt läge och strul i sista sväng.

7 Acciaio imponerade stort i Sverige ifjol. Bland annat som tvåa i treåringseliten den här tävlingsdagen. Nu i regi Timo Nurmos.

2 Aramis Bar har en stigande formkurva. Var bara en halv längd efter Hail Mary senast.

9 Livingonthedash tappade travet på upploppet i Sverigedebuten senast. Ecurie D. vann. Såg fin ut innan det och är en intressant jänkare. Nu med lopp i kroppen.

Min ranking avdelning 3:
8 Ecurie D.
3 Click Bait
1 Osterc
4 Admiral As
7 Acciaio
2 Aramis Bar
9 Livingonthedash

6 Zola Key
10 Ultion Face
5 Ubiquarian Face

V75-4: Treåringseliten 2140 A
1 Philosopher visade våldsam kapacitet senast då han vann åkandes trots en större galopp. Det är sällan man ser sådana insatser numera. I det slagna fältet fanns bland annat Kuyt F.Boko, Billions och Florist som är med i det här loppet.

Philosopher kan öppna hyggligt från start och gör han om den senaste insatsen blir han inte lätt att besegra.

4 Hell Bent For Am har imponerat stort i sina två Sverigestarter. Båda från ledningen. Han ser ut som en riktigt klassig typ och räknas tidigt.

3 Balsamine Font visade prov på en väldig speed senast och 9 A Good Point kan vara intressant för de som letar jätteskrällar. Inte att lita på och lite krånlig. Men den dag det stämmer helt kan han ställa till med en överraskning.

Min ranking avdelning 4:
1 Philosopher
4 Hell Bent For Am

3 Balsamine Font
9 A Good Point
2 Bolero Gar
5 Kuyt F.Boko
6 Natorp Bo
7 Billions
10 Bubble Effe
11 Florist
8 Finland
12 Kate Baldwin

V75-5: Ungdomseliten 1640 A
9 Tabasco C.D. har varit otroligt bra i år. Han var grym i årsdebuten där han spurtade ner ett namnkunnigt gäng efter en mäktig avslutning.

Näst senast avslutade han återigen bra som fyra bakom Osterc, Don Fanucci Zet och Gaylord Am i ett kval till Kungapokalen. I finalen fick han inte fritt i tid men avslutade rappt då luckan väl kom.

Helt annat motstånd nu och då Tabasco C.D. har sin vassa avslutning som sitt signum gör det inte så mycket med bakspår. Han gynnas dessutom att han körs av samma kusk som på slutet i detta ungdomslopp. Given spik för mig!

Vid gardering känns 4 Chapuy tidig. Han är bäst i spets och står till för ledningen. Även 5 Harley D.E. är kapabel. Han hade fem raka segrar innan galoppmisslyckandet senast.

Min ranking avdelning 5:
9 Tabasco C.D.
4 Chapuy
5 Harley D.E.
12 Anita Roc
3 Arapaho Ghostdance
2 Emmylou
1 Carisma Sisu
10 Give Me Ten
6 Lady Zappa
7 Veleno d’Amore
8 Show Time

Struken: 11

V75-6: Elitloppet Försök 1 – 1609 A
3 Disco Volante vann spårlottningen och med två hästar som inte är jättesnabba på insidan är han det troliga spetsbudet. Även om inte formen har varit som bäst i de två senaste starterna har man nu haft över en månad på sig att fixa till honom. Är han lika bra som då han ex vann på 10.9 full väg på Solvalla 28 mars blir han inte lätt att passera.

4 Missle Hill är oprövad mot den äldre eliten men intrycket har verkligen varit fint i år. Han är väldigt snabb i benen och från ett vettig läge räknas han tidigt.

Tidigare Prix d’Amerique-tvåan 7 Looking Superb var inte som bäst under årets vintermeeting men har visat uppåtform på slutet. I den senast starten satt han sist utvändigt i Paralympiatravet. Ett lopp som kördes i extremt lågt tempo. Det blev en omöjlig uppgift men Looking Superb spurtade bäst av alla till slut. Se upp! Han är mycket bättre än raden.

8 Earl Simon är van att tävla mot stentufft motstånd i Frankrike och gör här sin första start i Sverige. Han har mycket hög kapacitet och var väldigt fin senast i Caen då han besegrade Bold Eagle mm. Segerfarlig trots läget.

6 Milliondollarrhyme har inte alls fått till det i år och endast tjänat 38 500 kr på tre starter. Han såg dock mycket fin ut som fastlåst senast. Han har väldig fart och är bra nog att vinna om formen sitter där.

Grand Criterium Vitesse-vinnaren 1 Vivid Wise As borde kanske vara högre rankad. Men han såg inte som bäst ut före och under loppet senast. Tillräcklig kapacitet finns dock och han ska med på kupongen från ett innerspår. Löser det sig blir han att räkna med.

Min ranking avdelning 6: 
3 Disco Volante
4 Missle Hill
7 Looking Superb
8 Earl Simon
6 Milliondollarrhyme
1 Vivid Wise As

2 Sorbet
5 Chief Orlando

V75-7: Elitloppet Försök 2 – 1609 A
Norske derbyvinnaren 5 Cokstile har alltid varit bra men det känns som att han har höjt sig ytterligare några snäpp på slutet i Italien. Han spurtade riktigt vass redan i årsdebuten på Solvalla men tappade då travet i sista sväng och tappade en del mark.

Senast var han helt fantastiskt då kördes fram utvändigt ledaren och fullkomligt krossade en så bra häst som Cyber Lane som satt i spets. Intrycket över mål var mäktigt då han gick undan väldigt enkelt trots en tuff resa. I det slagna fältet fanns även Elitloppshästarna Racing Mange och Billie de Montfort.

Cokstile visade då att han inte är beroende av någon snäll resa och att han kan slå ett sådant här motstånd den tunga vägen. Med två loppen i kroppen bör toppformen vara nära och han ska tävla barfota runt om i försöket. Jag spikar!

Bakom Cokstile är det väldigt öppet. Paralympiatravet-vinnaren 1 Elian Web har läget. Leder länge om det inte blir för tuff körning mot 6 Racing Mange.

Derbyvinnaren 4 Attraversiamo går från klarhet till klarhet. Känns inte som en sprinter i grunden men han vann säkert på kort distans senast utan att vara toppad. Han slog då bland annat Elian Web och Milliondollarrhyme. Även om Elian Web kördes passivt från ett dåligt läge och Milliondollarrhyme satt fast. Attraversiamo är en potentiell världsstjärna som vi ännu inte vet hur bra han är med dessa förutsättningar.

3 Tae Kwon Deo gav ett mycket fint intryck på Örebro senast. Även om motståndet endast bestod av Snowstorm Hanover i spets och Perfect Spirit som blev över i tredjespår. Kapaciteten är hög och han kan vinna från ett fint läge. Dock varning för att han har galopperat en del i karriären.

Jag tror att Tae Kwon Deo är en häst som gynnas av två heat då han visade att han klarade det i Sprintermästaren. Kanske har han bättre chans i en eventuell final än i försöket och på V75.

8 Propulsion behöver ingen närmare presentation. Men går det att vinna ett Elitloppsförsök utan lopp i kroppen från spår 8? Träningsrapporterna är i alla fall mycket goda.

7 Makethemark slutade trea i Elitloppet ifjol. Har inte varit på topp på slutet men om formen är tillbaka har han fart att skrälla.

Min ranking avdelning 7:
5 Cokstile
1 Elian Web
4 Attraversiamo
3 Tae Kwon Deo
8 Propulsion
7 Makethemark
6 Racing Mange
2 Billie de Montfort

Bästa bolagen för fasta odds på trav & DD:
bet365 Unibet Casumo - LeoVegas

Lycka till!

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
TravTipster Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
TravTipster

DD Tips Solvalla Söndag 31 Maj

27 Maj 2020 - 18:14

DD-tips inför Dagens Dubbel på Solvalla söndag 31 maj. Den sportsligt bästa Dagens Dubbel-omgången som någonsin körts då båda avdelningarna är försök till Elitloppet.

DD Tips Solvalla Söndag 31 Maj
DD-1: 1,3,4,6,7,8
DD-2: 5 Cokstile

6 rader x 40 kr = 240 kronor

Bästa bolagen för fasta odds på trav & DD:
bet365 Unibet LeoVegas - Casumo

DAGENS DUBBEL SOLVALLA SÖNDAG 31/5

DD-1: Elitloppet Försök 1 – 1609 A
Ett på förhand mycket jämnt och svårtippat Elitloppsförsök. Där det är frågetecken kring flera av hästarna vilket inte hör till vanligheterna i dessa sammanhang.

3 Disco Volante vann spårlottningen och med två hästar som inte är blixtsnabba på insidan är han det troliga spetsbudet. Även om inte formen har varit som bäst i de två senaste starterna har man nu haft över en månad på sig att fixa till honom. Är han lika bra som då han ex vann på 10.9 full väg på Solvalla 28 mars blir han inte lätt att passera.

4 Missle Hill är oprövad mot den äldre eliten men intrycket har verkligen varit fint i år. Han är väldigt snabb i benen och från ett vettig läge räknas han tidigt.

Tidigare Prix d’Amerique-tvåan 7 Looking Superb var inte som bäst under årets vintermeeting men har visat uppåtform på slutet. I den senast starten satt han sist utvändigt i Paralympiatravet. Ett lopp som kördes i extremt lågt tempo. 14.4 först varvet. Det blev en omöjlig uppgift men Looking Superb spurtade bäst av alla till slut. Se upp! Han är mycket bättre än raden.

Toppseedade 8 Earl Simon är van att tävla mot stentufft motstånd i Frankrike och gör här sin första start i Sverige. Han har mycket hög kapacitet och var väldigt fin senast i Caen då han besegrade Bold Eagle mm. Segerfarlig trots läget.

6 Milliondollarrhyme har inte alls fått till det i år och endast tjänat 38 500 kr på tre starter. Han såg dock mycket fin ut som fastlåst senast. Bra nog att vinna om formen sitter där.

Nylige Grand Criterium Vitesse-vinnaren 1 Vivid Wise As borde kanske vara högre rankad. Men han såg inte som bäst ut före och under loppet senast. Läget kan både bli en fälla och helt rätt. Tillräcklig kapacitet finns men jag är ändå lite skeptisk med tanke på hur han såg ut senast. Från spår 1 vågar jag dock inte lämna honom utanför kupongen. Har han tur från innerspåret kan det lösa sig helt perfekt.

2 Sorbet gör alltid sitt och har ett fint läge. Men saknar kanske det där lilla extra för att räcka mot världseliten. 5 Chief Orlando jagar spets. Men bör få mycket svårt att nå den positionen med spår utvändigt om Disco Volante och Missle Hill.

Min ranking Dagens Dubbel 1:
3 Disco Volante
4 Missle Hill
7 Looking Superb
8 Earl Simon
6 Milliondollarrhyme
1 Vivid Wise As

2 Sorbet
5 Chief Orlando

DD-2: Elitloppet Försök 2 – 1609 A
Förhoppningsvis blir det körning från start mellan 1 Elian Web och 6 Racing Mange. Det gynnar mitt drag 5 Cokstile.

Norske derbyvinnaren Cokstile har alltid varit bra men det känns som att han har höjt sig ytterligare några snäpp på slutet i Italien. Han spurtade riktigt vass redan i årsdebuten på Solvalla men tappade då travet i sista sväng och tappade en del mark.

Senast var han helt fantastiskt då kördes fram utvändigt ledaren och fullkomligt krossade en så bra häst som Cyber Lane som satt i spets. Intrycket över mål var mäktigt då han bara gick undan väldigt enkelt trots en tuff resa. I det slagna fältet fanns även Racing Mange och Billie de Montfort.

Cokstile visade då att han inte är beroende av någon snäll resa och att han kan slå sådant här motstånd den tunga vägen. Med två loppen i kroppen bör toppformen vara nära och han ska tävla barfota runt om i försöket. DD-spik!

Bakom Cokstile är det väldigt öppet. 1 Elian Web har läget. Leder länge om det inte blir för tuff körning mot 6 Racing Mange. 

4 Attraversiamo går från klarhet till klarhet. Känns inte som en sprinter i grunden men han vann säkert på kort distans senast utan att vara toppad. Han slog då bland annat Elian Web och Milliondollarrhyme. Även om Elian Web kördes passivt från ett dåligt läge och Milliondollarrhyme satt fast. Räknas tidigt vid tempo.

3 Tae Kwon Deo var mycket fin på Örebro senast. Bra kapacitet men inte helt att lita på då han galopperat en del i karriären. Bland annat i Breeders Crown-finalen ifjol.

Och hur bra är 8 Propulsion? Går det att göra comeback i ett Elitloppsförsök mot så här tufft motstånd. Och vinna direkt från spår 8? Jag tvivlar även om Propulsion är en grym travare.

Min ranking Dagens Dubbel 2:
5 Cokstile
1 Elian Web
4 Attraversiamo   
3 Tae Kwon Deo
8 Propulsion
7 Makethemark
6 Racing Mange
2 Billie de Montfort

Bästa bolagen för fasta odds på trav & DD:
bet365 Unibet Casumo - LeoVegas

Lycka till!

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
TravTipster Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
TravTipster

DD Tips Solvalla Lördag 30 Maj

27 Maj 2020 - 11:57

DD-tips inför Dagens Dubbel på Solvalla lördag 30 maj. Vilka fantastiska race!

DD Tips Solvalla Lördag 30 Maj
DD-1: 1 Seismic Wave
DD-2: 1,2,4,7,10,11,13,15

8 rader x 30 kr = 240 kronor

Bästa bolagen för fasta odds på trav & DD:
bet365 Unibet LeoVegas - Casumo

DAGENS DUBBEL TIPS SOLVALLA 30/5

DD-1: Bronsdivisionen 2140 A
1 Seismic Wave är en mycket kapabel travare som tangerade världsrekordet för treåriga valacker då han travade 08.5 över sprinterdistans på The Red Mile i Lexington 2018. Han såldes sedan till Sverige där han nu tränas av Timo Nurmos.

Så här långt har han tagit fem segrar på fem försök i Sverige och imponerat stort. Enda plumpen sedan han kom till Europa var i ett stenhårt lopp i Tyskland som vanns av Zarenne Fas. Men då hade han problem med resan och den starten är bara att glömma.

Nurmos har nu haft tid att ge Seismic Wave ytterligare en vinterträning och det märktes verkligen i comebacken senast där han vann okörd. Han såg grym ut och den här hästen är alldeles för bra för den klass han nu befinner sig i.

Är han lika bra igen blir han mycket svårslagen. Seismic Wave visade dessutom i USA att han kan öppna bra bakom bilen. Även om han kan vinna ett sådant här lopp från andra positioner än spets. En bra DD-spik!

6 Vikens High Yield har varit väldigt bra sedan han kom till Robert Bergh och ståtar nu med fyra raka segrar. Senast vann han lätt från spets med krafter kvar. En väldigt fin travare men jag tror att Seismic Wave är ännu bättre.

2 Giant Shadow har vunnit 23 av 28 starter. Har har dock tjänat snabba pengar och ser inte längre lika ”oslagbar” ut. Men kapacitet finns.

3 Nero Maximus är grundkapabel, har ett fint läge och ska tävla barfota runt om igen. Lugauers stallform är dock usel. Om bättring.

12 Zap Di Girifalco har imponerat i sina två Sverigestarter och bör gå framåt med dessa lopp i kroppen. Barfota runt om nu. Läget är dock mycket besvärligt.

Min ranking Dagens Dubbel 1:
1 Seismic Wave
6 Vikens High Yield
2 Giant Shadow
3 Nero Maximus
12 Zap Di Girifalco
7 Better Boss
10 Randemar R.D.
4 Franklin Face
5 Guillaume Boko
11 Sandsjöns Enzo
9 Ontrack He’s Black
8 Bon Ego

DD-2: Harper Hanovers 3140 V
10 Viking Brodde är en potentiell elithäst som inte hade den rätta turen i de stora årgångsloppen som tre- och fyraåring. Han är van tufft motstånd, borde ha mycket mer pengar på sig och står bra till här.

Timo Nurmos har matchat honom mot den här uppgiften och han fick därför en välbehövlig genomkörare senast. Nu blir det täta starter och barfota runt om. Allt enligt plan. Fungerar Viking Brodde går ingen säker.

15 Moni Viking är en mycket kapabel travare som imponerade enormt på Åby. Även om Prosperous hade en dålig dag den gången. Moni Viking är både stark och snabb vilket ger Björn Goop flera taktiska valmöjligheter. Med en vettig resa räknas han mycket tidigt.

13 Ble Du Gers imponerade stort på Charlottenlund senast. Ett styrkefenomen med gamle playboyen Jos Verbeeck i sulkyn. Han kan duga vid högt tempo eller om han skulle lyckas nå utvändigt ledaren utan att det kostar för mycket.

2 Ivory Di Quattro jagar femte raka segern. Andraspår i voltstart är inte optimalt men han ska tävla barfota runt om som näst senast på Åby då han var grym.

7 Vaduz Wise As är lite svårbedömd men Timo Nurmos vet hur man ställer i ordning till det här loppet. Han imponerade i Sverigedebuten och har ett fint läge.

4 Atik D.L. är segervan och matchad för det här. Att han är anmäld barfota runt om är otroligt spännande. Ibland är Magnus Dahlens hästar hur bra som helst.

1 Betting Rebel är startsnabb och har läget. Bör nå en bra position. Han tränar fint och är lite underskattad. Vid klaff.

11 Pacific Face är en tanks och har lopp i kroppen nu. Frågan är dock om travet är bra nog för att det ska hålla hela vägen. 12 Gareth Boko är stark och rejäl. Men det är svårt att tro på Lugaers hästar för dagen då de inte alls tävlar lika bra som för några månader sedan.

3 Tengil Face var bra i Örebro International. Motståndet känns dock snäppet tuffare den här gången även om barfota runt om är intressant. 14 Hard Times är bra i grunden. En superskräll.

Min ranking Dagens Dubbel 2:
10 Viking Brodde
15 Moni Viking
13 Ble Du Gers
2 Ivory Di Quattro
7 Vaduz Wise As
4 Atik D.L.
1 Betting Rebel
11 Pacific Face

12 Gareth Boko
3 Tengil Face
14 Hard Times
6 Cobbys Nana
9 Sir Henry P.Hill
8 Chablis D.K.
5 Personal Goals

Bästa bolagen för fasta odds på trav & DD:
bet365 Unibet Casumo - LeoVegas

Lycka till!

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Fler inlägg: