TravTipster Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
TravTipster

V75 Tips Solvalla Lördag 30 Maj

27 Maj 2020 - 01:14

V75-tips inför Solvalla lördag 30 maj. För många spelare är det här den roligaste och mest intressanta V75-omgången på hela året.

Fantastisk sport med stayerloppet Harper Hanovers som dagens stora höjdpunkt.

V75 Tips Solvalla Lördag 30 Maj
Avd 1: 1,4,6
Avd 2: 1,3,4,7,8
Avd 3: 2,6,11
Avd 4: 1,5,6,8,14,15
Avd 5: 2,5,6,7,12
Avd 6: 1 Seismic Wave
Avd 7: 10,15

2 250 rader = 1 125 kronor

DD Tips Solvalla Lördag 30 Maj
DD-1: 1 Seismic Wave
DD-2: 1,2,4,7,10,11,13,15

8 rader x 30 kr = 240 kronor

Bästa bolagen för fasta odds på trav & V75:
bet365 Unibet LeoVegas - Casumo

V75 TIPS SOLVALLA LÖRDAG 30/5

V75-1 Stoeliten 1640 A
4 Double Exposure är en fantastisk travare som lika gärna kunde startat i Elitloppet. I comebacken senast vann hon enkelt från spets. Hon slog då en så pass bra häst som Heart of Steel som liftade med i rygg hela vägen utan att kunna utmana. I starten efter vann Heart of Steel Copenhagen Cup.

Double Exposure är en trolig vinnare. Men då det finns två intressanta och spelvärda motbud väljer jag ändå att gardera och försöka fälla favoriten. I jakten på de stora pengarna.

6 Tessy d’Ete imponerade enormt i Sverigedebuten där hon vann åkandes på 11.6 full väg. Anledningen till att hennes rad inte är den roligaste är att hon har tävlat mot de bästa hästarna i Frankrike. Näst senast var det Belina Josselyn som vann loppet före Tony Gio och Earl Simon.

Jerry Riordan har vid ett flertal tillfällen visat att han är grym på att få igång gamla stjärnor. Ringostarr Treb mm. Hur bra är egentligen Tessy d’Ete i sin nya regi? Jag vill i alla fall inte spricka på henne.

1 Willow Pride är startsnabb och har ett perfekt läge. Hon hölll ändå ok näst senast efter att ha fått utstå tuff press av Unique Juni. Kortare distans nu gör det lättare att rinna undan från spets. Om hon lyckas försvara ledningen.

7 Mellby Free är bättre än min ranking. Men har inte startat sedan november, har ett dåligt spår och är anmäld med skor fram.

Min ranking avdelning 1:
4 Double Exposure
6 Tessy d’Ete
1 Willow Pride

9 Ultra Bright
7 Mellby Free
10 Unique Juni
5 Vivacious Allie
3 I Love Paris
8 Zaniah Bi

Struken: 2

V75-2: Klass 2 – 2140 A
Tvåan i Kungapokalen. Slagen med ett huvud av Aetos Kronos. Startar i klass 2! Något sådant kommer nog aldrig hända igen. Den jag talar om är såklart 8 Don Fanucci Zet.

Med tanke på den senaste prestationen och i vilket sammanhang det var. Där Don Fanucci Zet var nära att hålla undan för superhästen Aetos Kronos och slog förra årets Kriterievinnare Power mm så är det kanske galenskap att gardera. Men trav är trav. Det var i det senaste loppet Don Fanucci Zet skulle vara på topp. Och han fick gå helt i botten. Sådant kan slå åt båda håll. Dessutom har han spår 8. Trolig vinnare men det är inte givet att han är lika bra igen.

3 Enjoy The Game är stark och rejäl. Han svarade för en mycket fin insats senast på Charlottenlund där han fick gå på först i tredjespår. Höll starkt även om fick ge sig på linjen mot Velten Limelight. Livsfarlig vid hårt tempo.

1 Velten Limelight har vunnit åtta av karriärens nio starter. En mycket fin travare som spurtade vasst till seger efter en sen lucka på Charlottenlund. Han kunde dock inte svara spets från innerspåret senast. Segerstrider om det löser sig.

7 Västerbo Pokerface är en kapabel travare som bland annat var favorit i ett derbykval för två år sedan. Han gjorde comeback efter nio månaders uppehåll senast och såg mycket fin ut efter en lite lagom snäll Örjan-styrning. Farlig med lopp i kroppen.

4 Mr Marvelous värmde bedrövligt senast men krossade dem från utvändigt ledaren i loppet. Inte borta.

Min ranking avdelning 2:
8 Don Fanucci Zet
3 Enjoy The Game
1 Velten Limelight
7 Västerbo Pokerface
4 Mr Marvelous
6 Gardner Shaw
12 Rackham
2 T.Rex Face
9 Frodo S.
10 Vitro Diablo
5 Big Shot
11 Fredric Palema

V75-3: Silverdivisionen 2140 A
6 Very Kronos är en fantastisk travare och egentligen alldeles för bra för silverdivisionen. Men han har galopperat bort mycket pengar. Senast visade han hur bra han är då han fullständigt krossade Religious från utvändigt ledaren. I en comeback.

Very Kronos tävlar mot sig själv i det här loppet. Det är dock ingen dålig motståndare. Fungerar han så vinner han men det är inte alltid han gör det.

2 Prosperous var en besvikelse senast då han gav sig enkelt efter att ha körts till spets. Han var dock fantastisk innan det och det kan helt enkelt ha varit den långa distansen som spökade senast. Det pratas även om en lättare halsinfektion. Nu är det ett varv kortare. Från ett perfekt läge är han förste utmanare till Very Kronos.

11 Vincero Gar såg fin ut som fastlåst senast. Lopp i kroppen nu och blir det hårt tempo kliver han in i matchen trots det dåliga utgångsläget. Barfota runt om.

Otroligt öppet bakom min trio. Den som har råd tar med många.

Min ranking avdelning 3:
6 Very Kronos
2 Prosperous
11 Vincero Gar

1 Island Life
3 Coogan
4 Wild Love
5 Man At Work
7 Religious
9 Han Herred
8 Commit Boom Bay
10 Pastor Power
12 Niky Flax

V75-4 Diamantstoet 2140 V
5 Waiting Hill Hall var lite seg senast då hon tävlade med skor runt om. Hon var dock mycket bra gången innan då hon var nära att kvala in till finalen av Drottning Silvias Pokal. Trots ett tufft lopp.

Barfota runt om för första gången i karriären nu är väldigt intressant. Waiting Hill Hall blir mycket farlig om det löser sig från innerspåret.

8 Sharp Dream vinner ofta och visade fin form senast. Spurtade också mycket vasst mot ett liknande gäng som det här trots en ofördelaktig resa näst senast. Vann på 10.2 över kort distans i början av april. Både snabb och stark.

6 Karamell Hill har varit mycket fin i två raka segrar. Kan duga igen om Björn Goop är först framme att överta ledningen eller med rätt resa.

14 Indra’s Secret är stark och rejäl. Räknas trots ett dåligt läge och kortare distans än vad som är optimalt.

1 Gorgeous L.A. står bra till och har kapacitet. 10 Anthara Bi har två raka segrar. Planen lär vara att vara först framme av tilläggshästarna för att få överta ledningen.
 
Min ranking avdelning 4:
5 Waiting Hill Hall
8 Sharp Dream
6 Karamell Hill
14 Indra’s Secret
1 Gorgeous L.A.
10 Anthara Bi
13 Argbiggan
2 Infinite Knight
3 Anna Baffel
4 And Stitch
7 Worth A Lot
11 Jasmin Band
9 Charmante Amok

Struken: 12, 15

V75-5: Klass 1 – 2140 A
5 Armour As var fantastisk senast då han länge stod emot en av Europas bästa fyraåringar Ecurie D. Jerry Riordan har pratat gott om den här hästen länge och nu fick han äntligen visa hur bra han är. Min tipsetta.

2 Victory’s Club gjorde ett mycket gott intryck som tvåa utvändigt om Van Gogh Z.S. näst senast. Han är inte att lita på men från ett perfekt läge räknas han mycket tidigt. Alldeles för bortglömd.

6 Van Gogh Z.S. är startsnabb och segervan. 12 segrar på 16 starter och tre raka i år. Det är starka papper. Kommer han förbi favoriten från start leder han länge.

7 The Gambler har jag följt under en tid. Han gör det bra varje gång. Senast fick han en tuff inledning och fick efter det gå på först i tredjespår. Spurtade trots det mycket bra. Bättre distans den här gången och ett intressant skrällbud.

12 Strong Heartbeat har ett gott rykte och det pratas om derbyt mm. Han har kanske inte levt upp till allt snack ännu men blir det hårt tempo kan han duga trots sämsta spåret.

Vad har hänt med 11 King Of Everything? Är han bara inne i en formsvacka och slår till när som helst eller är han inte så bra som vi trodde? Det han visat på slutet duger i alla fall inte från spår 11. Om tillbaka i gammal god form.

Min ranking avdelning 5:
5 Armour As
2 Victory’s Club
6 Van Gogh Z.S.
7 The Gambler
12 Strong Heartbeat

11 King Of Everything
1 Master Blaster
10 Valiant Dream
9 Global Venture
3 G.R.J.’S Wolverine
4 Lennart Sjöhammar
8 Zlatan Knick

V75-6: Bronsdivisionen 2140 A
1 Seismic Wave är en väldigt kapabel travare som tangerade världsrekordet för treåriga valacker då han travade 08.5 över sprinterdistans på The Red Mile i Lexington 2018. Han såldes sedan till Sverige där han nu tränas av Timo Nurmos.

Så här långt har han tagit fem segrar på fem försök i Sverige. Enda plumpen sedan han kom till Europa var i ett stenhårt lopp i Tyskland som vanns av Zarenne Fas. Men då hade han problem med resan och den starten är bara att glömma.

Nurmos har nu haft tid att ge Seismic Wave ytterligare en vinterträning och det märktes verkligen i comebacken senast där han vann okörd. Han såg grym ut och den här hästen är alldeles för bra för bronsdivisionen.

Är han lika bra igen blir han mycket svårslagen. Seismic Wave visade dessutom i USA att han kan öppna bra bakom bilen. Även om han kan vinna ett sådant här lopp från andra positioner än spets. Jag spikar!

6 Vikens High Yield har varit väldigt bra sedan han kom till Robert Bergh och ståtar nu med fyra raka segrar. Senast vann han lätt från spets med krafter kvar. En väldigt bra häst men jag tror att Seismic Wave är ännu bättre.

2 Giant Shadow har vunnit 23 av 28 starter. Har har dock tjänat snabba pengar och ser inte längre lika ”oslagbar” ut.

Min ranking avdelning 6:
1 Seismic Wave
6 Vikens High Yield
2 Giant Shadow
3 Nero Maximus
12 Zap Di Girifalco
7 Better Boss
4 Franklin Face
5 Guillaume Boko
11 Sandsjöns Enzo
9 Ontrack He’s Black
8 Bon Ego

Struken: 10

V75-7: Harper Hanovers 3140 V
10 Viking Brodde är en potentiell elithäst som inte hade den rätta turen i de stora årgångsloppen som tre- och fyraåring. Han borde ha mycket mer pengar på sig och står bra till här.

Timo Nurmos har matchat honom mot den här uppgiften och han fick därför en välbehövlig genomkörare senast. Nu blir det täta starter och barfota runt om. Fungerar han går ingen säker.

15 Moni Viking är en mycket kapabel travare som imponerade enormt på Åby. Även om Prosperous hade en dålig dag den gången. Moni Viking är både stark och snabb vilket ger Björn Goop flera taktiska valmöjligheter. En av två för mig.

Den som har råd streckar även 13 Ble Du Gers som imponerade stort på Charlottenlund senast. Ett styrkefenomen med gamle playboyen Jos Verbeeck i sulkyn. Han kan duga vid högt tempo eller om han skulle lyckas nå utvändigt ledaren utan att det kostar för mycket.

Min ranking avdelning 7:
10 Viking Brodde
15 Moni Viking

13 Ble Du Gers
2 Ivory Di Quattro
7 Vaduz Wise As
4 Atik D.L.
1 Betting Rebel
11 Pacific Face
12 Gareth Boko
3 Tengil Face
14 Hard Times
6 Cobbys Nana
9 Sir Henry P.Hill
8 Chablis D.K.
5 Personal Goals

Bästa bolagen för fasta odds på trav & V75:
bet365 Unibet Casumo - LeoVegas

Lycka till!

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
TravTipster Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

V75-tips Solvalla lördag 30 maj. Vilka underbara race! Som vi har väntat på den här fantastiska helgen...

Här följer mina tidiga tankar. Jag återkommer som vanligt med ett komplett spelförslag inklusive analys under tisdagen.

Bästa bolagen för fasta odds på trav & V75:
bet365 Unibet Casumo LeoVegas

V75 TIPS SOLVALLA LÖRDAG 30/5

V75-1 Stoeliten 1640 A
Ett mycket fint lopp som med största sannolikhet innehåller en av omgångens största favoriter. 4 Double Exposure hade kunnat vara en av favoriterna till segern i Elitloppet. Nu startar hon i stoeliten i stället och då är såklart tipsettan given. Toppchans under normala omständigheter.

Jerry Riordans nyförvärv 6 Tessy d’Ete imponerade stort i Sverigedebuten då hon vann åkandes trots ett svårt utgångsläge. 7 Mellby Free har tjänat mest pengar i loppet och vunnit 14 av 22 starter. 1 Willow Pride är startsnabb och har läget.

Startlista avdelning 1:
1 Willow Pride
2 Hevin Boko
3 I Love Paris
4 Double Exposure
5 Vivacious Allie
6 Tessy d’Ete
7 Mellby Free
8 Zaniah Bi
9 Ultra Bright
10 Unique Juni

V75-2: Klass 2 – 2140 A
8 Don Fanucci Zet var nära att vinna Kungapokalen senast då han fick stryk på linjen av superstjärnan Aetos Kronos. Nu startar han i klass 2! Snacka om att gå ner i klass. Väldigt svårslagen trots spår åtta.

1 Velten Limelight har vunnit åtta av karriärens nio starter. En mycket fin travare. 4 Mr Marvelous har sin egen stil men imponerade senast trots en tuff resa. 7 Västerbo Pokerface med lopp i kroppen?

12 Rackham är bra. Men hur ska det gå till? Måste ha en väldig överpace.

Startlista avdelning 2:
1 Velten Limelight
2 T.Rex Face
3 Enjoy The Game
4 Mr Marvelous
5 Big Shot
6 Gardner Shaw
7 Västebo Pokerface
8 Don Fanucci Zet
9 Frodo S.
10 Vitro Diablo
11 Fredric Palema
12 Rackham

V75-3: Silverdivisionen 2140 A
6 Very Kronos är en grym Ready Cashare som rent kapacitetmässigt är en av Sveriges bästa hästar. Han var riktigt vass i comebacken senast där han krossade Religious från utvändigt ledaren. Toppchans felfri men han är inte att lita på.

Öppet bakom. 1 Island Life är bra men läget kan bli en fälla. 2 Prosperous svek senast. Kanske var det den långa distansen. Perfekt läge och bättre distans nu. 11 Vincero Gar fick en nyttig genomkörare senast. Såg mycket fin ut.

3 Coogan har hög kapacitet och 5 Man At Work gör det bra nästan varje gång. 4 Wild Love har en grym spurt vid rätt resa. Det visade hon vid segern näst senast på Åby. 7 Religious kan öppna och kanske kan duga om favoriten kommer bort.

Startlista avdelning 3:
1 Island Life
2 Prosperous
3 Coogan
4 Wild Love
5 Man At Work
6 Very Kronos
7 Religious
8 Commit Boom Bay
9 Han Herred
10 Pastor Power
11 Vincero Gar
12 Niky Flax

V75-4 Diamantstoet 2140 V
6 Karamell Hill går från klarhet till klarhet och har alldeles för lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet. Räknas tidigt.

5 Waiting Hill Hall är under utveckling och har tävlat i tuffa gäng på slutet. Bland annat i ett kval till Drottning Silvias Pokal där hon var väldigt nära att kvala in till finalen. Anmäld barfota runt om för första gången i karriären nu. Det är mycket intressant.

14 Indra’s Secret är stark och rejäl. Räknas trots ett dåligt läge. 15 Millie Millionaire har två lopp i kroppen. Spurtade bra som tvåa bakom Karamell Hill senast och slog då en så bra häst som Vikens Fingerprint.

8 Sharp Dream vinner ofta och visade fin form senast. Vann på 10.2 över kort distans för tre starter sedan.

Startlista avdelning 4:
1 Gorgeous L.A.
2 Infinite Knight
3 Anna Baffel
4 And Stitch
-----------------------
5 Waiting Hill Hall
6 Karamell Hill
7 Worth A Lot
8 Sharp Dream
9 Charmante Amok
10 Anthara Bi
11 Jasmin Band
12 Shutter Island
13 Argbiggan
14 Indra’s Secret
------------------------
15 Millie Millionaire

V75-5: Klass 1 – 2140 A
5 Armour As har Jerry Riordan pratat gott om länge trots att det inte blivit så många segrar i Sverige. Senast visade han dock att det inte bara var snack då han höll väldigt starkt bakom fantastiske Ecurie D. Svårslagen om lika bra igen.

6 Van Gogh Z.S. har fyra raka segrar. Farlig om han når spets. 2 Victory’s Club var väldigt bra som tvåa näst senast. Utvändigt om Van Gogh Z.S. Inte att lita på men farlig felfri från ett perfekt läge. 10 Valiant Dream är anmäld barfota runt om som vid segern näst senast.

11 King Of Everything och 12 Strong Heartbeat är två hästar med väldigt goda rykten som kanske inte riktigt levt upp till dessa ännu. Kapacitet finns dock hos båda.

Startlista avdelning 5:
1 Master Blaster
2 Victory’s Club
3 G.R.J.’S Wolverine
4 Lennart Sjöhammar
5 Armour As
6 Van Gogh Z.S.
7 The Gambler
8 Zlatan Knick
9 Global Venture
10 Valiant Dream
11 King Of Everything
12 Strong Heartbeat

V75-6: Bronsdivisionen 2140 A
1 Seismic Wave är en fantastiskt travare som var otroligt bra i comebacken senast där han vann okörd. Han travade 08.5 i USA vilket säger en del om kapaciteten. Alldeles för bra för brons men läget kanske kan bli en fälla.

6 Vikens High Yield bara vinner och vinner och man talar om honom som en blivande elithäst. Blir inte lätt att passera om han når ledningen. 2 Giant Shadow har vunnit 23 av 28 starter. Har dock sett lite mer ”mänsklig” ut i årets två starter.

3 Nero Maximus är kapabel men Stall Lugauers stallform är ända längst ned i källaren. Om bättring. 12 Zap Girifalco har nu två lopp i kroppen. Vid extrem överpace.

Startlista avdelning 6:
1 Seismic Wave
2 Giant Shadow
3 Nero Maximus
4 Franklin Face
5 Guillaume Boko
6 Vikens High Yield
7 Better Boss
8 Bon Ego
9 Ontrack He’s Black
10 Randemar R.D.
11 Sandsjöns Enzo
12 Zap Di Girifalco

V75-7: Harper Hanovers 3140 V
13 Ble Du Gers imponerade stort på Charlottenlund senast. Ett styrkefenomen med gamle playboyen Jos Verbeeck i sulkyn. Han brukar inte vara blyg.

10 Viking Brodde är en potentiell elithäst som inte hade den rätta turen i de stora årgångsloppen som tre- och fyraåring. Borde ha mycket mer pengar på sig och står rätt bra till här. Lopp i kroppen.

15 Moni Viking imponerade enormt på Åby. Även om Prosperous hade en dålig dag den gången. 7 Vaduz Wise As är kapabel och har ett kanonläge. Kan bli farlig från ledningen. Detsamma gäller 2 Ivory Di Quattro. Den som körs till spets av Ivory Di Quattro och Vaduz Wise As leder länge.

12 Gareth Boko är stark och rejäl. Om stallformen är tillbaka. 1 Betting Rebel tränar bra och är underskattad. Jätteskräll från rygg ledaren?

Startlista avdelning 7:
1 Betting Rebel
2 Ivory Di Quattro
3 Tengil Face
4 Atik D.L.
5 Personal Goals
6 Cobbys Nana
7 Vaduz Wise As
8 Chablis D.K.
-----------------------
9 Sir Henry P.Hill
10 Viking Brodde
11 Pacific Face
-----------------------
12 Gareth Boko
13 Ble Du Gers
14 Hard Times
15 Moni Viking

Bästa bolagen för fasta odds på trav & V75:
bet365 Unibet Casumo - LeoVegas

Komplett spelförslag och mina V75-tips inför Solvalla 30 maj publiceras på tisdag kväll.

Lycka till!

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
TravTipster Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
TravTipster

V75 Tips Åby Lördag 9 Maj

8 Maj 2020 - 00:28

V75 på Åby lördag 9 maj med en ny jättejackpot. Det talas om 78 miljoner kronor till en ensam vinnare!

Dessutom fantastisk sport. Med finalerna av Drottning Silvias Pokal och Kungapokalen samt flera andra intressanta lopp.

V75 Tips Åby Lördag 9/5
Avd 1: 2 Fleet Admiral
Avd 2: 1,2,3,4,6,7,8
Avd 3: 1,2,3,5,6
Avd 4: 2 Forfantone Am
Avd 5: 1,2,3,4,5,6,7,9,12
Avd 6: 1,2,5
Avd 7: 2,5

1 920 rader = 960 kronor

DD Tips Åby Lördag 9/5
DD-1: 1,2,5,9,10
DD-2: 2,5

10 rader x 20 kr = 200 kronor

Bästa bolagen för fasta odds på trav & V75:
bet365 Unibet LeoVegas - Casumo

V75 TIPS ÅBY LÖRDAG 9 MAJ

V75-1: Bronsdivisionen 2640 V
2 Fleet Admiral är en toppstammad kanadensare som nu gör sin andra säsong för Daniel Redén. En man som brukar skynda långsamt och ge hästarna tid innan det är dags att börja tävla på riktigt. Fleet Admiral var fin vid seger i comebacken efter sex månaders uppehåll senast och kapacitetsmässigt tror jag ingen i det här loppet kan mäta sig med honom.

Fleet Admiral är helbror med stjärnstoet Ariana G som sprang in över 24 miljoner kronor. Mitt tips bygger på att vi får se ett liknande upplägg och en liknande insats från Fleet Admiral som vi nyligen fick bevittna från Redéns Don Fanucci Zet.

I början av april visste ingen utomstående hur bra Don Fanucci Zet var. Han vann också ett billigt lopp i comebacken och skulle sedan ut på V75. Resten är historia. Han fullkomligt krossade dem och är nu med i finalen av Kungapokalen. Där han är någorlunda betrodd mot hästar som Green Manalishi, Aetos Kronos och Power. Snacka om helomvandling på några veckor.

Jag blir inte det minsta förvånad om Fleet Admiral gör en ”Don Fanucci Zet” och bara går ut och vinner det här loppet. Det är nog dags att börja tävla på riktigt nu. Efter en rejäl vinterträning, med lopp i kroppen och barfota runt om. Spik!

Vid gardering är österrikiske derbyvinnaren 10 Nero Maximus tidig. Han är van tufft motstånd. 6 Andre Ward har två lopp i kroppen och visade uppåtform senast. 1 Enzo Am har läget och imponerade som tvåa bakom Moni Viking. 9 Wihipped Eggs är lite svårbedömd och bäst där framme. Men kapacitet finns och Robert Bergh har toppform på stallet.

Min ranking avdelning 1:
2 Fleet Admiral
10 Nero Maximus
6 Andre Ward
1 Enzo Am
9 Whipped Eggs
11 Guillaume Boko
7 Athos Race
3 Mr Clayton J.F.
5 Ontrack He's Black
4 Vagabond Bi
8 Personal Goals
12 Bag's Simoni

V75-2: Klass 1 - 1640 A
2 In Love Boko står perfekt inne i loppet och har tre raka segrar. Även om i enklare gäng. Han har matchats mot den här uppgiften och det blir barfota runt om och laddning från start.

Även om det var ett tag sedan minns jag när han krossade hästar som Zinco Jet, Lyx Håleryd, Adi Gallia mm och vann med halva upploppet. Då han tävlade barfota runt om och trots en tuff resa. Min tipsetta.

4 Zeppelin Kyu Bar är ett tidigt streck. Trots att han inte kan öppna och att det är fel distans. Och trots alla kontroverser med Gocciadoro. Han har 14 segrar på 19 starter och imponerade i Sverigedebuten senast trots en tuff resa.

Det var ett väldigt tufft gäng senast och Zeppelin Kyu Bar var minst lika bra som exempelvis King of Everything. Jag vet inte var han ska hamna här men det kanske inte spelar någon roll. Med lopp i kroppen och en revanschsugen Gocciadoro. Jag blir inte förvånad om han vinner trots en stentuff resa.

6 Southwind Queen är på gång. Höll starkt som trea utvändigt om Mellby Harissa näst senast och gick bra från spår tolv senast. Inte ofarlig. 7 Zlatan Knick är startsnabb. Kan duga från spets eller rygg ledaren. Två lopp i kroppen nu och knappt slagen från spets senast.

1 Broad Vision har läget och 3 Sugarcraft har lopp i kroppen efter ett nio månader långt uppehåll och ska tävla barfota runt om. 8 The Gambler är bra men läget är mycket svårt över kort distans. Om det klaffar.

Min ranking avdelning 2:
2 In Love Boko
4 Zeppelin Kyu Bar
6 Southwind Queen
7 Zlatan Knick
1 Broad Vision
3 Sugarcraft
8 The Gambler

9 Pere Ubu
10 Roofparty
11 Thai Explosive
5 Livi Joy
12 Pastorns Lady

V75-3: Drottning Silvias Pokal 2140 A
1 Alaska Kronos var mycket fin som tvåa från utvändigt ledaren I Oaks ifjol innan hon tappade formen i slutet av säsongen. Hon har inlett årets säsong med tre raka segrar och sett mycket fin ut. Tipsetta från ett perfekt läge.

6 Ganga Bae kan vara kullens bästa sto. Hon var inte som bäst senast då hon förlorade från spets trots 14-fart första 1500 meterna. Jag räknar dock med att hon är mycket bättre i finalen. Dessutom barfota runt om.

3 Dontlooseallmoney blir allt bättre. Vann från spets senast men är nästan vassare bakifrån. Tidigt bud. 5 Diana Zet pressades inte till max i uttagningsloppet i klassisk Örjan-stil. Vann Oaks ifjol och verkar bli underskattad den här gången. Pass upp.

2 Tonique svarade för en mycket vass avslutning senast och besegrade Ganga Bae. Inte borta från ett perfekt läge.

Min ranking avdelning 3:
1 Alaska Kronos
6 Ganga Bae
3 Dontlooseallmoney
5 Diana Zet
2 Tonique

9 Residual Thrust
4 Gobi Princess
8 Mahma Lane
10 Sashay My Way
7 Schweppes
12 Grande Diva Sisu
11 M.B.S. Pretty Girl

V75-4: Femåringslopp 2640 A
Här tycker jag mig ha hittat en mycket intressant och spelvärd spik. I mitt tycke har spelarna gjort fel häst till favorit.

2 Forfantone Am är en superstammad häst som tillhört årgångstoppen under hela sin karriär utan att riktigt få till det. Förutom i sista loppet ifjol då han vann Breeders Crown-finalen från spets före Betting Gangster.

Jag gillade verkligen intrycket på Forfante Am inför årsdebuten senast. Han såg riktigt rejäl och musklad ut och jag tror att han går framåt kraftigt med det loppet i kroppen. Då han inte har några problem med distansen, kan öppna och står till för spets efter en bit bör han bli mycket svårslagen. Jag spikar!

4 Zarenne Fas är bra. Han och Forfante Am möttes senast och gjorde likvärdiga lopp som tvåa och trea bakom Missle Hill. Jag tror dock inte han tar en längd på Forfantone Am från start och då måste han slå denne utvändigt. Det blir ingen lätt uppgift. Zarenne Fas är dessutom segerlös på fem försök i Sverige. Han kan vinna men är han bättre än Forfantone Am? Jag tror inte det och tar ställning.

I övrigt är 9 Maxus kapabel. Dock ej att lita på. 8 Thrust Control har sett klart fin i år men galopperat bort sig. Tidig felfri. Derbytvåan 10 Ferrari Sisu har inte fått till det ännu i år. Två lopp i kroppen nu och trivs på distansen.

Min ranking avdelning 4:
2 Forfantone Am
4 Zarenne Fas
9 Maxus
8 Thrust Control
10 Ferrari Sisu
6 Stoletheshow
7 Noble Superb
3 Mellby Glader
1 Peak Fear
11 Tito C.A.
12 Zabul Fi

Struken: 5

V75-5: Silverdivisionen 2140 A
7 Night Brodde är riktigt bra i ljusa stunder och bäst när han är med i den främre träffen. Jag tror på ett offensivt upplägg och kanske kan Stall Lugauer hjälpa varandra då de har två fina hästar med framspår. Tipsetta.

2 Harran Boko svek senast men var mycket bra innan det. Räknas tidigt i normal författning. 4 Island Life imponerade stort som fyra i gulddivisionen för tre starter sedan. Segerfarlig om Robert Bergh är lite kyligare än näst senast då allt blev fel.

5 Wild Love avslutade sylvasst till seger i silver på Åby för två veckor sedan. Kan bli en favorit i repris. 1 Niky Flax kan öppna och har läget. 12 Roofie gillar jag. Gjorde flera fina lopp mot årgångstoppen ifjol så tillräcklig kapacitet finns. Kan duga trots läget om han har en bra dag.

9 Jet Voice är lite svårbedömd men var mycket fin vid seger på Vincennes i januari. 6 Han Herred är kapabel och visade lite uppåtform senast. Inte borta om det klaffar. 3 Pastor Power är startsnabb och kan nå en fin position. Kan skrälla med rätt resa.

Min ranking avdelning 5:
7 Night Brodde
2 Harran Boko
4 Island Life
5 Wild Love
1 Niky Flax
12 Roofie
9 Jet Voice
6 Han Herred
3 Pastor Power

8 Lexington Hall
10 Kung Edward
11 Mr Perfect

V75-6: Gulddivisionen 1640 A
1 Billie De Montfort är startsnabb och såg mycket fin ut som trea från tredje inner i finalen av Paralympiatravet senast. Hon satt då i rygg på Cyber Lane men det löste sig inte riktigt till slut.

Billie De Montfort har passande förutsättningar här och hade kunnat vara ett tänkbart spikbud. Men med tanke på hur otroligt snabb ut Son of God var senast vågar jag inte tro fullt ut på att hon kan hålla ledningen och då blir allt väldigt chansartat.

Nämnde 5 Son of God öppnade som sagt som en raket senast på Umåker. Och tog hur enkelt som helst en längd på bland annat Next Direction. Han höll sedan helt ok som tvåa. Två lopp i kroppen, bättre kusk och kortare distans talar för att han kan hålla hela vägen den här gången.

2 Cyber Lane gjorde det bra som tvåa från rygg ledaren senast i Paralympiatravet men borde kanske ha avgjort på strectchen för att få högsta betyg. Från ett perfekt läge räknas han tidigt.

Min ranking avdelning 6:
1 Billie De Montfort
5 Son of God
2 Cyber Lane

10 Cokstile
9 Sir Ratzeputz
8 Racing Mange
7 Ghazi B.R.
3 Partizan Face
4 Mellby Drake
6 Generaal Bianco

V75-7: Kungapokalen 2140 A
2 Aetos Kronos har varit bäst i kullen varje gång han fungerat och efter en imponerande årsdebut finns det inget som tyder på att något är annorlunda i år. Han fick en fin resa senast men avväpnade Green Manalishi väldigt enkelt över upploppet. Tipsetta.

Johan Untersteiner har vunnit två miljonlopp med honom så jag är inte bekymrad över kuskbytet. Han har tävlat väldigt bra för Johan.

Då jag inte litar helt på att Aetos Kronos sköter sig vill jag gardera med 5 Green Manalishi. Han imponerade i Sverigedebuten vilket var första starten på ett halvår och nära inpå en lång resa över Atlanten. Lopp i kroppen nu och möjligen barfota runt om. Kan vara grym om han fungerar. Han var dessutom startsnabb i USA om Björn Goop vågar ladda från start.

I övrigt har Kriterievinnaren 4 Power inte varit som bäst i år. Men kapacitet finns så det räcker och blir över. 6 Don Fanucci Zet är orutinerad men har tagit stora kliv framåt på kort tid. 11 Admiral As kan vara skrällen om det blir körning. Vass efter tidig galopp senast och den här Ready Casharen har styrkan som vapen.

3 Click Bait och 1 Osterc kan båda öppna. Någon av dem kanske kan skrälla från rygg ledaren om favoriterna kommer bort. 7 Upset Face var inte som bäst senast. Kan bättre. 9 Gaylord Am är på gång. Ett drag för de som jagar 78 miljoner.

Min ranking avdelning 7:
2 Aetos Kronos
5 Green Manalishi

4 Power
6 Don Fanucci Zet
11 Admiral As
3 Click Bait
1 Osterc
7 Upset Face
9 Gaylord Am
10 Exodus Brick
8 Karat Band
12 Tabasco C.D.

Bästa bolagen för fasta odds på trav & V75:
bet365 Unibet LeoVegas - Casumo

Lycka till!

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
TravTipster Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Ännu en fantastisk travdag på Åby med finalerna av Kungapokalen och Drottning Silvias Pokal. Dessutom jackpot på V75 med 70-80 miljoner kronor till en ensam vinnare med sju rätt!

Här följer mina tidiga tankar och V75-tips inför Åby lördag 9 maj. Jag återkommer med ett fullständigt spelförslag inklusive analys och system senare i veckan.

Bästa bolagen för fasta odds på trav & V75:
bet365 Unibet Casumo LeoVegas

V75 TIPS ÅBY LÖRDAG 9/5

V75-1: Bronsdivisionen 2640 V
2 Fleet Admiral är en toppstammad kanadensare som gjorde en mycket fin comeback senast. Han står för klassen i det här gänget och klarar han andraspåret blir han inte lätt att stå emot.

10 Nero Maximus blir allt bättre och är van tuffa gäng. Tvåa bakom Giant Shadow näst senast och duktig trea bakom vasse Vikens High Yield senast på 12.1 full väg.

9 Whipped Eggs är ojämn men bra de gånger han fungerar. Normalt bäst i främre träffen så ett offensivt upplägg är troligt. Kan segerstrida felfri.

Startlista avdelning 1:
1 Enzo Am
2 Fleet Admiral
3 Mr Clayton J.F.
4 Vagabond Bi
5 Ontrack He's Black
6 Andre Ward
7 Athos Race
8 Personal Goals
9 Whipped Eggs
10 Nero Maximus
11 Guillaume Boko
12 Bag's Simoni

V75-2: Klass 1 – 1640 A
Ett öppet och svårtippat race. 1 Broad Vision galopperade från ett svårt läge senast. Tre segrar på fyra starter innan det i år och kapacitet finns. 3 Sugarcraft har lopp i kroppen och ett fint läge.

6 Southwind Queen blir allt bättre. Tuff uppgift på papperet men hon är under utveckling och har gått rätt bra mot hyggliga ston. 4 Zeppelin Kyu Bar är normalt en trög men väldigt stark långluffare. Frågetecken för distansen nu. Han har dock tagit 14 segrar på 19 starter och jag vågar inte räkna bort kontroversielle Gocciadoros hästar ännu.

Som sagt väldigt öppet på förhand. Här gäller det att invänta den senaste infon och studera lopparkivet noga.

Startlista avdelning 2:
1 Broad Vision
2 In Love Boko
3 Sugarcraft
4 Zeppelin Kyu Bar
5 Livi Joy
6 Southwind Queen
7 Zlatan Knick
8 The Gambler
9 Pere Ubu
10 Roofparty
11 Thai Explosive
12 Pastorns Lady

V75-3: Drottning Silvias Pokal 2140 A
Ett härligt lopp. Trots att 6 Ganga Bae fick stryk i uttagningsloppet räknar jag med att hon ska ha riktigt bra chans i finalen. Nu rycker man skorna och det finns inte mycket annat att välja på än ett offensivt upplägg. Vågar någon ta emot henne? Jag tror inte det. Bra chans.

3 Dontlooseallmoney går bra varje gång. Tidigare bäst i ryggar men vann lätt från spets senast. 1 Alaska Kronos ser allt bättre ut och har läget. 2 Tonique slog Ganga Bae senast trots bakspår. Ett perfekt andraspår nu.

Startlista avdelning 3:
1 Alaska Kronos
2 Tonique
3 Dontlooseallmoney
4 Gobi Princess
5 Diana Zet
6 Ganga Bae
7 Schweppes
8 Mahma Lane
9 Residual Thrust
10 Sashay My Way
11 M.B.S. Pretty Girl
12 Grande Diva Sisu

V75-4: Femåringslopp 2640 A
2 Forfantone Am är startsnabb och den trolige ledaren i det här loppet. Han såg mycket fin ut i årsdebuten som trea från ett svårt läge. Han vann bland annat Breeders Crown-finalen ifjol där han höll undan för en vasst spurtande Betting Gangster. Skor bak nu. Samma balans som då han vann BC-finalen. Ute efter en plats i Elitloppet.

4 Zarenne Fas går på alla distanser och jagar också en plats i Elitloppet. Trots ett genrep över lång distans. Han var riktigt bra i årsdebuten som tvåa bakom Missle Hill och slog då Forfantone Am. Dock spår utanför värste konkurrenten nu.

8 Thrust Control har galopperat två gånger i rad. Kanske fungerar det bättre med en ny kusk. Hade troligtvis slagit Attraversiamo i årsdebuten näst senast. 9 Maxus är osäker men har hög kapacitet. 10 Ferrari Sisu var tvåa i derbyt över den här distansen i höstas. Norske kriterievinnaren 6 Stoletheshow blir allt bättre.

Startlista avdelning 4:
1 Peak Fear
2 Forfantone Am
3 Mellby Glader
4 Zarenne Fas
5 Eicas
6 Stoletheshow
7 Noble Superb
8 Thrust Control
9 Maxus
10 Ferrari Sisu
11 Tito C.A.
12 Zabul Fi

V75-5: Silverdivisionen 2140 A
2 Harran Boko är en häst som trivs bäst där framme och har ett perfekt läge. Han lär laddas för sin favoritposition spets och köras där så länge lampan lyser om han kommer dit. 1 Niky Flax är dock inte lätt att ta en längd på. Han har gått bra under en längre tid.

4 Island Life svarade för en fantastisk insats som fyra i gulddivisionen för tre starter sedan. Endast slagen av Cyber Lane, Velvet Gio och Tae Kwon Deo. Näst senast blev det för tufft och senast var han fin igen vid seger i ett enklare sällskap. Tidig.

7 Night Brodde har inte varit helt på topp på slutet men har kapacitet att vinna det här loppet. Gynnas av framspår även om lite väl långt ut på vingen. 5 Wild Love raketspurtade till seger i silver på Åby senast. Inte omöjligt att hon slår till igen.

Startlista avdelning 5:
1 Niky Flax
2 Harran Boko
3 Pastor Power
4 Island Life
5 Wild Love
6 Han Herred
7 Night Brodde
8 Lexington Hall
9 Jet Voice
10 Kung Edward
11 Mr Perfect
12 Roofie

V75-6: Gulddivisionen 1640 A
På papperet bör det här loppet stå mellan 1 Billie De Montfort och 2 Cyber Lane. De möttes senast och gjorde likvärdiga lopp som tvåa och trea i Paralympiatravet.

Vid en första anblick kan man tro att Billie De Montford är gynnad av sitt innerspår. Men 5 Son of God var ohyggligt startsnabb senast. Två lopp i kroppen nu och kanske testar man i spets igen. Eller så kan Cyber Lane hålla jämna steg med Billie De Montfort från start och sedan ta över ledningen av Son of God. Eller så blir det en perfekt resa för Billie De Montfort i rygg ledaren. 1X2! Intressant spetsstrid och här gäller det att försöka ta reda på vilka upplägg de olika eikipagen vill ha.

I övrigt spurtade 10 Cokstile mycket vasst i comebacken senast. Men läget är inte roligt.

Startlista avdelning 6:
1 Billie De Montfort
2 Cyber Lane
3 Partizan Face
4 Mellby Drake
5 Son of God
6 Generaal Bianco
7 Ghazi B.R.
8 Racing Mange
9 Sir Ratzeputz
10 Cokstile

V75-7: Kungapokalen 2140 A
Dagens höjdpunkt! 2 Aetos Kronos var grym i årsdebuten senast då han vann säkert och besegrade Green Manalishi och Upset Face. Aetos Kronos brukar vara bäst de gånger han fungerar och från ett perfekt läge blir han svårslagen. Johan Untersteiner kör nu i stället för Örjan Kihlström men det ska inte vara någon nackdel. Johan har redan vunnit två miljonlopp med Aetos Kronos.

5 Green Manalishi var väldigt bra som tvåa i Sverigedebuten efter ett lopp mestadels utvändigt ledaren. Barfota runt om nu och går han framåt med loppet segerstrider han. Vi vet ännu inte hur bra Green Manalishi är.

Det känns konstigt att ranka en sådan superhäst som 4 Power trea. Men så bra är det här racet och Power har ännu inte varit som bäst i år. Han har krånglat lite innan loppen och fick stryk senast. Det går dock inte att räkna bort honom på något sätt. Fungerar han kan han krossa dem från dödens.

De här tre hästarna sticker ut men det finns några roliga outsiders. 6 Don Fanucci Zet är orutinerad men också osynad. Han spurtade mycket vasst senast och ser fantastisk ut. 3 Click Bait kan ta ledningen. Tveksamt om han får vara i fred men kan duga med rätt resa. Kommer från samma stall som Green Manalishi. Kanske kommer det ha betydelse för hur loppet blir kört...

1 Osterc är startsnabb och har läget. Underskattar vi honom? Tre lopp i kroppen nu sedan flytten till Sverige. 9 Gaylord Am var bra senast. Normalt för tufft men han kan köras rakt fram på innerspåret direkt. Vid klaff och högt tempo.

Startlista avdelning 7:
1 Osterc
2 Aetos Kronos
3 Click Bait
4 Power
5 Green Manalishi
6 Don Fanucci Zet
7 Upset Face
8 Karat Band
9 Gaylord Am
10 Exodus Brick
11 Admiral As
12 Tabasco C.D.

Klicka här för samtliga startlistor och streckfördelning.

Bästa bolagen för fasta odds på trav & V75:
bet365 Unibet Casumo - LeoVegas

Lycka till!

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
TravTipster Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
TravTipster

V75 Tips Örebro Lördag 2 Maj

1 Maj 2020 - 18:42

V75-tips inför Örebro lördag 2 maj. Riktigt fina lopp med jackpot och 75 miljoner kronor till en ensam vinnare. Enorma pengar att spela om!

Då flera för systemet viktiga hästar ströks under lördagsmorgonen uppdaterades system och ranking kl 11.00 under lördagen. Jag spelar med två spikar. 9 Seismic Wave i den sjätte avdelningen och 10 Super Nice i den sjunde och sista avdelningen.

V75 Tips Örebro Lördag 2 Maj
Avd 1: 1,3,6,9,11
Avd 2: 1,2,3,4,6,7,10
Avd 3: 1,2,9,10
Avd 4: 1,3,5,7,10,11,12
Avd 5: 6,7
Avd 6: 9 Seismic Wave
Avd 7: 10 Super Nice

1 960 rader = 980 kronor

DD Tips Örebro Lördag 2 Maj
DD-1: 9 Seismic Wave
DD-2: 1,3,4,6,7,8,10,13

8 rader x 30 kr = 240 kronor

Bästa bolagen för fasta odds på trav & V75:
bet365 Unibet LeoVegas - Casumo

V75 TIPS ÖREBRO LÖRDAG 2/5

V75-1: Klass 2 - 2140 V
Som ofta öppet och svårtippat i lägsta klassen. Jag försöker lösa loppet med fem streck. 3 T.Rex Face såg mycket fin ut i debuten i ny regi senast. Han kan öppna rätt bra från start och jag räknar med att Björn Goop är offensiv. Farlig om han kommer till spets och får bestämma tempot.

9 Mellby Hurricane är stark och rejäl. Näst senast höll han starkt i spets trots tuff press och senast avslutade han vasst. Två segrar och en andraplats i år. Tidig trots bakspår. 6 Cherry Oh Baby kan öppna och är speedig. Dock inte att lita på men Lindblom har riktigt bra stallform.

11 Mr Marvelous är lite trög men gör alltid sitt. Fick bara stryk av en väldigt bra häst senast. 1 Otroligosåfin är startsnabb och har läget. Var fyra i V75 efter lite trafikstrul senast. 

5 Easy Cash är bättre än min ranking. Men spår fem i voltstart och årsdebut är en utmaning den här gången.

Min ranking avdelning 1:
3 T.Rex Face
9 Mellby Hurricane
6 Cherry Oh Baby
11 Mr Marvelous
1 Otroligosåfin

5 Easy Cash
4 Svempa Laday
2 Double Night
7 Your Dreamlove
10 Lemon Brodde
8 Raj’s Oh Lord

Struken: 12

V75-2: Silverdivisionen 2100 A
3 Very Kronos är en av Sveriges bästa hästar. Egentligen. Och om han fungerar. Frågan är dock hur länge man kan säga det då han nu hunnit bli sex år med begränsade meriter. Fin chans om han har en bra dag men är ej att lita på.

1 Thrust Control såg fin ut i årsdebuten i ett tufft gäng men galopperade omotiverat i sista sväng. Van tufft motstånd men det är svårbedömt var han hamnar från innerspåret. Räknas tidigt om han klarar att hålla ledningen.

7 Dom Perignon är startsnabb och ledde runt om i en V75-final i Silverdivisionen näst senast. Kan nå spets om han laddas. 4 Religious är rejäl. Han har fått tuffa resor på slutet men räknas tidigt om det stämmer. Kan öppna.

6 Man At Work går bra varje gång. Kopplade greppet senast men fick ge sig mot en smykörd Wild Love. Kapacitet att segerstrida men vinner inte så ofta. 2 Pascha Tilly är stark och har ett fint läge. 10 Rushmore Face har lopp i kroppen. Såg fin ut senast.

Min ranking avdelning 2:
3 Very Kronos
1 Thrust Control
7 Dom Perignon
4 Religious
6 Man at Work
2 Pascha Tilly
10 Rushmore Face

5 Flash Håleryd
9 Han Herred
8 Hazard Boko
11 Mr Perfect

Struken: 12

V75-3: Gulddivisionen 1609 A
Förutsättningarna ändrades väldigt här då mitt drag 8 Stepping Spaceboy ströks. Jag räknade med att han skulle ha laddats hårt och vara den troliga ledaren. Då Stepping Spaceboy nu strukits finns det inga startkanoner med i loppet och kanske är det så att 1 Esprit Sisu kan hålla ut de andra. Om han når ledningen blir han inte lätt att passera med ett lopp i kroppen.

Sprintermästaren 2 Tae Kwon Deo imponerade i årsdebuten och har ett fint läge och ska tävla barfota runt om. Segerchans men han är lite ojämn och inte är helt att lita på.

10 Perfect Spirit har vunnit både Hambletonian och Sprintermästaren. ”Hyggliga” meriter över loppets distans. Såg fin ut innan galoppen senast och segerstrider. 9 Ghazi B.R. imponerade som knappt slagen av Disco Volante på Halmstad senast. Har även gått bra mot tufft motstånd i Frankrike.

I övrigt har 4 Minnestads El Paso toppform. Kan kanske duga trots tufft motstånd.  5 Snowstorm Hanover är jämn och säker och blir allt bättre. Han har slutat tvåa tre gånger bakom Disco Volante i år och närmar sig en seger i högsta klassen.

Min ranking avdelning 3:
1 Esprit Sisu
2 Tae Kwon Deo
10 Perfect Spirit
9 Ghazi B.R.
4 Minnestads El Paso
5 Snowstorm Hanover
6 Speedy Face
3 Test Drive
7 Giveitgasando

Struken: 8

V75-4: Stoeliten 2100 A
5 Willow Pride har slagit finska gulddivisionare på slutet och sett mycket fin ut. Kretsen kring hästen har siktat på det här loppet och planen är att leda runt om. Min tipsetta.

Favoriten 3 Unique Juni är stark och rejäl. Fint läge och hon kan vinna även den tunga vägen om hon har en bra dag. 1 Aleppo Pine har läget, två lopp i kroppen och kan öppna. Obegripligt lite streckad med tanke på att hon har perfekta förutsättningar. Trolig vinnare av stoderbyt ifjol utan galopp.

12 Tessy d’Ete har tjänat över sex miljoner kronor och är van stentufft motstånd på Vincennes. Intressant debut för Riordan. 11 Calina är superspeedig. Vid klaff. 7 Hevin Boko gör ofta fina lopp över medeldistans. Om hon kommer till från det här läget.

10 Rose Run Sydney är väldigt svårbedömd i debuten på svensk mark. Men då hon har sprungit in över fem miljoner kronor i USA vågar jag inte nonchalera henne.

Min ranking avdelning 4:
5 Willow Pride
3 Unique Juni
1 Aleppo Pine
12 Tessy d’Ete
11 Calina
7 Hevin Boko
10 Rose Run Sydney

8 Dibaba
2 Eelctra Jet
6 Donatella Center

Struken: 4 & 9

V75-5: Klass 1 – 2100 A
6 Whelk var väldigt positiv som tvåa i årsdebuten. Då hon inte var speciellt hårt vässad i träningen inför det loppet bör hon gå framåt mycket inför den här starten. Hon ska dessutom tävla med amerikansk sulky för andra gången i karriären. Något som hade en väldigt positiv effekt första gången det testades. Laddas mot spets.

Tränare Jörgen Westholm meddelar att Whelk har minst lika bra chans som favoriten 10 Strong Heartbeat som kommer från samma stall. Då hon är väldigt mycket mindre spelad är det såklart intressant info. Strong Heartbeat felade bort segern senast. Ska köras i ryggar nu men farlig om högt tempo.

7 Zarina Bi är en svårbedömd men mycket intressant gäst från Alessandro Gocciadoros stall. Hon har vunnit 12 av 33 starter. I de två senaste starterna har hon vunnit lätt från ledningen. Björn Goop upp är spännande och skulle hon ta spets räknas hon tidigt. Jag dubblar systemet med henne.

1 Valiant Dream har två lopp i kroppen och ska tävla barfota runt om. Satt fast senast. 12 Fighter Mearas har vi inte riktigt sett botten i ännu. Kan duga trots startspåret. 2 Upstate Face har läget. 3 Roofparty är snabb ut och det pratas om bike nu. 5 Global Venture ska tävla barfota fram för första gången sedan september och 4 Bonny Boy testas barfota runt om igen. Avslutade bra med den balansen näst senast.

Min ranking avdelning 5:
6 Whelk
7 Zarina Bi

10 Strong Heartbeat
1 Valiant Dream
12 Fighter Mearas
2 Upstate Face
3 Roofparty
5 Global Venture
4 Bonny Boy
8 G.R.’j Wolwerine
11 Cyrano de B.
9 U.B.Cool

V75-6: Bronsdivisionen 1609 A
9 Seismic Wave är en riktigt vass och kapabel häst som är obesegrad i fyra starter i Sverige. Han har bland annat travat 08.5 i USA tidigare och hör hemma i en helt annan klass än bronsdivisionen.

Timo Nurmos avslöjar inte sina planer i onödan men det faktum att han ska tävla barfota runt direkt i årsdebuten tyder på att Nurmos har helt andra uppgifter i åtanke än brons framöver. Nurmos hästar brukar inte behöva lopp i kroppen och jag tror att Seismic Wave är grym direkt. Spik trots bakspår!

2 Mr Southwind är min spetsfavorit. Kan leda länge. 10 Betting Rebel fick starta i en vattenpöl senast och kom bort. Glöm den starten. Han är bäst i ryggar och kan sluta långt framme vid högt tempo.

3 Randemar R.D. var grym senast då han provades barfota runt om för första gången i karriären. Dock skor runt om nu. 7 Zip di Girifalco är svårbedömd och har ett tråkigt läge. Men kommer med ett gott rykte. 8 Better Boss är väldigt bra men läget är uselt.

Min ranking avdelning 6:
9 Seismic Wave
2 Mr Southwind
10 Betting Rebel
3 Randemar R.D.
7 Zip di Girifalco
8 Better Boss
5 Syoss
11 Chapuy
1 Neelix
6 Findus M.
4 Concrete Dee
12 Deep Pockets

V75-7: Örebro International 3140 V
10 Super Nice har sett ut att vara kraftigt på gång under en tid i stentuffa gäng. Bortsett från möjligen den senaste starten där han fick en dålig rygg i Makethemark av alla hästar. Loppet var då kört och Torbjörn Jansson gav upp så vi glömmer det racet som vanns av Elian Web.

Näst senast satt han fast med krafter och hade varit sämst tvåa bakom Disco Volante med fritt i tid. Super Nice har tidigare gått bra över distansen 2640 i Sverige och visade även i Frankrike att han är stark och rejäl så 3140 är ingen nackdel.

Super Nice har blivit helt bortglömd av spelarna den här gången. Endast streckad på 3% i skrivande stund men det måste väl öka? För mig är han förstahäst och då spelvärdet är enormt går jag på Super Nice rakt ut. Spik!

I övrigt har 4 Electrical Storm fyra segrar i de fem senaste starterna. Barfota runt om och ett intressant läge. 7 Figaro Vici är en vass långluffare som var fin i Sverigecomebacken. Dessutom Björn Goop i sulkyn vilket fungerat bra tidigare.

Min ranking avdelning 7:
10 Super Nice
4 Electrical Storm
7 Figaro Vici
6 Making Love
1 Tengil Face
13 Ferrari Sisu
3 Mcgarret
8 Hard Times
12 Rajesh Face
9 Pacific Face
14 Perfect Dynamite
15 Lover Face
5 Flash Hammering
2 Vikens Dome

Struken: 11

Bästa bolagen för fasta odds på trav & V75:
bet365 Unibet LeoVegas - Casumo

Lycka till!

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Fler inlägg: