TravTipster Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
TravTipster

V75 Tips Åby 9/5 - Tidiga Tankar

3 Maj 2020 - 21:49

Ännu en fantastisk travdag på Åby med finalerna av Kungapokalen och Drottning Silvias Pokal. Dessutom jackpot på V75 med 70-80 miljoner kronor till en ensam vinnare med sju rätt!

Här följer mina tidiga tankar och V75-tips inför Åby lördag 9 maj. Jag återkommer med ett fullständigt spelförslag inklusive analys och system senare i veckan.

Bästa bolagen för fasta odds på trav & V75:
bet365 Unibet Casumo LeoVegas

V75 TIPS ÅBY LÖRDAG 9/5

V75-1: Bronsdivisionen 2640 V
2 Fleet Admiral är en toppstammad kanadensare som gjorde en mycket fin comeback senast. Han står för klassen i det här gänget och klarar han andraspåret blir han inte lätt att stå emot.

10 Nero Maximus blir allt bättre och är van tuffa gäng. Tvåa bakom Giant Shadow näst senast och duktig trea bakom vasse Vikens High Yield senast på 12.1 full väg.

9 Whipped Eggs är ojämn men bra de gånger han fungerar. Normalt bäst i främre träffen så ett offensivt upplägg är troligt. Kan segerstrida felfri.

Startlista avdelning 1:
1 Enzo Am
2 Fleet Admiral
3 Mr Clayton J.F.
4 Vagabond Bi
5 Ontrack He's Black
6 Andre Ward
7 Athos Race
8 Personal Goals
9 Whipped Eggs
10 Nero Maximus
11 Guillaume Boko
12 Bag's Simoni

V75-2: Klass 1 – 1640 A
Ett öppet och svårtippat race. 1 Broad Vision galopperade från ett svårt läge senast. Tre segrar på fyra starter innan det i år och kapacitet finns. 3 Sugarcraft har lopp i kroppen och ett fint läge.

6 Southwind Queen blir allt bättre. Tuff uppgift på papperet men hon är under utveckling och har gått rätt bra mot hyggliga ston. 4 Zeppelin Kyu Bar är normalt en trög men väldigt stark långluffare. Frågetecken för distansen nu. Han har dock tagit 14 segrar på 19 starter och jag vågar inte räkna bort kontroversielle Gocciadoros hästar ännu.

Som sagt väldigt öppet på förhand. Här gäller det att invänta den senaste infon och studera lopparkivet noga.

Startlista avdelning 2:
1 Broad Vision
2 In Love Boko
3 Sugarcraft
4 Zeppelin Kyu Bar
5 Livi Joy
6 Southwind Queen
7 Zlatan Knick
8 The Gambler
9 Pere Ubu
10 Roofparty
11 Thai Explosive
12 Pastorns Lady

V75-3: Drottning Silvias Pokal 2140 A
Ett härligt lopp. Trots att 6 Ganga Bae fick stryk i uttagningsloppet räknar jag med att hon ska ha riktigt bra chans i finalen. Nu rycker man skorna och det finns inte mycket annat att välja på än ett offensivt upplägg. Vågar någon ta emot henne? Jag tror inte det. Bra chans.

3 Dontlooseallmoney går bra varje gång. Tidigare bäst i ryggar men vann lätt från spets senast. 1 Alaska Kronos ser allt bättre ut och har läget. 2 Tonique slog Ganga Bae senast trots bakspår. Ett perfekt andraspår nu.

Startlista avdelning 3:
1 Alaska Kronos
2 Tonique
3 Dontlooseallmoney
4 Gobi Princess
5 Diana Zet
6 Ganga Bae
7 Schweppes
8 Mahma Lane
9 Residual Thrust
10 Sashay My Way
11 M.B.S. Pretty Girl
12 Grande Diva Sisu

V75-4: Femåringslopp 2640 A
2 Forfantone Am är startsnabb och den trolige ledaren i det här loppet. Han såg mycket fin ut i årsdebuten som trea från ett svårt läge. Han vann bland annat Breeders Crown-finalen ifjol där han höll undan för en vasst spurtande Betting Gangster. Skor bak nu. Samma balans som då han vann BC-finalen. Ute efter en plats i Elitloppet.

4 Zarenne Fas går på alla distanser och jagar också en plats i Elitloppet. Trots ett genrep över lång distans. Han var riktigt bra i årsdebuten som tvåa bakom Missle Hill och slog då Forfantone Am. Dock spår utanför värste konkurrenten nu.

8 Thrust Control har galopperat två gånger i rad. Kanske fungerar det bättre med en ny kusk. Hade troligtvis slagit Attraversiamo i årsdebuten näst senast. 9 Maxus är osäker men har hög kapacitet. 10 Ferrari Sisu var tvåa i derbyt över den här distansen i höstas. Norske kriterievinnaren 6 Stoletheshow blir allt bättre.

Startlista avdelning 4:
1 Peak Fear
2 Forfantone Am
3 Mellby Glader
4 Zarenne Fas
5 Eicas
6 Stoletheshow
7 Noble Superb
8 Thrust Control
9 Maxus
10 Ferrari Sisu
11 Tito C.A.
12 Zabul Fi

V75-5: Silverdivisionen 2140 A
2 Harran Boko är en häst som trivs bäst där framme och har ett perfekt läge. Han lär laddas för sin favoritposition spets och köras där så länge lampan lyser om han kommer dit. 1 Niky Flax är dock inte lätt att ta en längd på. Han har gått bra under en längre tid.

4 Island Life svarade för en fantastisk insats som fyra i gulddivisionen för tre starter sedan. Endast slagen av Cyber Lane, Velvet Gio och Tae Kwon Deo. Näst senast blev det för tufft och senast var han fin igen vid seger i ett enklare sällskap. Tidig.

7 Night Brodde har inte varit helt på topp på slutet men har kapacitet att vinna det här loppet. Gynnas av framspår även om lite väl långt ut på vingen. 5 Wild Love raketspurtade till seger i silver på Åby senast. Inte omöjligt att hon slår till igen.

Startlista avdelning 5:
1 Niky Flax
2 Harran Boko
3 Pastor Power
4 Island Life
5 Wild Love
6 Han Herred
7 Night Brodde
8 Lexington Hall
9 Jet Voice
10 Kung Edward
11 Mr Perfect
12 Roofie

V75-6: Gulddivisionen 1640 A
På papperet bör det här loppet stå mellan 1 Billie De Montfort och 2 Cyber Lane. De möttes senast och gjorde likvärdiga lopp som tvåa och trea i Paralympiatravet.

Vid en första anblick kan man tro att Billie De Montford är gynnad av sitt innerspår. Men 5 Son of God var ohyggligt startsnabb senast. Två lopp i kroppen nu och kanske testar man i spets igen. Eller så kan Cyber Lane hålla jämna steg med Billie De Montfort från start och sedan ta över ledningen av Son of God. Eller så blir det en perfekt resa för Billie De Montfort i rygg ledaren. 1X2! Intressant spetsstrid och här gäller det att försöka ta reda på vilka upplägg de olika eikipagen vill ha.

I övrigt spurtade 10 Cokstile mycket vasst i comebacken senast. Men läget är inte roligt.

Startlista avdelning 6:
1 Billie De Montfort
2 Cyber Lane
3 Partizan Face
4 Mellby Drake
5 Son of God
6 Generaal Bianco
7 Ghazi B.R.
8 Racing Mange
9 Sir Ratzeputz
10 Cokstile

V75-7: Kungapokalen 2140 A
Dagens höjdpunkt! 2 Aetos Kronos var grym i årsdebuten senast då han vann säkert och besegrade Green Manalishi och Upset Face. Aetos Kronos brukar vara bäst de gånger han fungerar och från ett perfekt läge blir han svårslagen. Johan Untersteiner kör nu i stället för Örjan Kihlström men det ska inte vara någon nackdel. Johan har redan vunnit två miljonlopp med Aetos Kronos.

5 Green Manalishi var väldigt bra som tvåa i Sverigedebuten efter ett lopp mestadels utvändigt ledaren. Barfota runt om nu och går han framåt med loppet segerstrider han. Vi vet ännu inte hur bra Green Manalishi är.

Det känns konstigt att ranka en sådan superhäst som 4 Power trea. Men så bra är det här racet och Power har ännu inte varit som bäst i år. Han har krånglat lite innan loppen och fick stryk senast. Det går dock inte att räkna bort honom på något sätt. Fungerar han kan han krossa dem från dödens.

De här tre hästarna sticker ut men det finns några roliga outsiders. 6 Don Fanucci Zet är orutinerad men också osynad. Han spurtade mycket vasst senast och ser fantastisk ut. 3 Click Bait kan ta ledningen. Tveksamt om han får vara i fred men kan duga med rätt resa. Kommer från samma stall som Green Manalishi. Kanske kommer det ha betydelse för hur loppet blir kört...

1 Osterc är startsnabb och har läget. Underskattar vi honom? Tre lopp i kroppen nu sedan flytten till Sverige. 9 Gaylord Am var bra senast. Normalt för tufft men han kan köras rakt fram på innerspåret direkt. Vid klaff och högt tempo.

Startlista avdelning 7:
1 Osterc
2 Aetos Kronos
3 Click Bait
4 Power
5 Green Manalishi
6 Don Fanucci Zet
7 Upset Face
8 Karat Band
9 Gaylord Am
10 Exodus Brick
11 Admiral As
12 Tabasco C.D.

Klicka här för samtliga startlistor och streckfördelning.

Bästa bolagen för fasta odds på trav & V75:
bet365 Unibet Casumo - LeoVegas

Lycka till!

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Everton - Leeds
Fotboll - Premier League - 1
2.02
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
12:30  Lazio - Udinese
Fotboll - Serie A - 1
1.74
14:00  Barcelona - Osasuna
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1,5
1.77
14:30  Varberg - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - Ö 1,5 mål 1a hl
2.55
14:30  Helsingborg - Falkenberg
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp 0
2.55
15:00  Southampton - Man Utd
Fotboll - Premier League  - BLGM
1.66
15:00  Milan - Fiorentina
Fotboll - Serie A - Under 2,5 mål
2.25
17:30  Modo - Västerås
Ishockey - SHL - 1
2.20
20:15  Arsenal - Wolves
Fotboll - Premier League - 2 asian hcp +0.5
1.83
20:45  Napoli - Roma
Fotboll - Serie A - 1
2.17
21:00  Real Sociedad - Villarreal
Fotboll - La Liga - X2
1.76
18:30  Leicester - Fulham
Fotboll - Premier League - Ful ö 3.5 hörnor
1.87
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Europatipset Tips Söndag 29/11
Insats: 864 kr - Tipsexperten
14:30  Europatipset Tips Söndag 29 Nov
Insats: 864 kr - USandeback
15:00  
Insats: 864 kr - DrTrav
15:00  GS75 Tips Eskilstuna 29/11
Insats: 864 kr - DrTrav

Livestreaming