TravTipster Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
TravTipster

V75 Tips Åby Lördag 25 April

22 April 2020 - 19:38

V75 på Åby med jackpot och finalen av Paralympiatravet. Här följer mina V75-tips inför Åby lördag 25 april.

Som vanligt tar jag med en del rejäla skrällar i jakten på de stora pengarna. Min spik blir 13 Prosperous i Paralympiastayern. Han har sett ut som en helt ny häst sedan han flyttade till Holland och bör blir mycket svårslagen i den tredje avdelningen.

V75 Tips Åby Lördag 25 April
Avd 1: 1,2,3,4,5,6,8,11
Avd 2: 7,11
Avd 3: 13 Prosperous
Avd 4: 1,2,9
Avd 5: 3,4,5,6,11
Avd 6: 2,4,5,10
Avd 7: 5,8

1 920 rader = 960 kronor

DD Tips Åby Lördag 25 April
DD-1: 2,4,5,10
DD-2: 5,8

8 rader x 30 kr = 240 kronor

Bästa bolagen för fasta odds på trav & V75:
bet365 Unibet LeoVegas - Casumo

V75 TIPS ÅBY LÖRDAG 25/4

V75-1: Stoeliten 2140 A
5 Conrads Rödluva vann enkelt från ledningen i comebacken och såg fin ut utan att förta sig. Med knappa 10 miljoner kronor intjänat är hon bästa hästen i loppet. Barfota bak och lopp i kroppen är plusfaktorer den här gången. Vettig chans men det saknas inte motstånd.

3 Zaniah Bi är ett toppsto. Hon har bara 70-80 procentig form enligt stallet men är ändå farlig att nonchalera då hon är startsnabb och har hög kapacitet. Slog världsrekord på 800-metersbana för tre starter sedan vid segern i grupp 1-löpningen Gran Premio Continentale. Leder länge.

4 Aleppo Pine har blivit obegripligt bortglömd. Lopp i kroppen och barfota runt om nu. Trolig vinnare av Derbystoet utan galopp i höstas. 11 Vikens Fingerprint håller absolut toppform och spurtade fantastiskt då hon fick gå först i tredjespår utan rygg senast. Anmäld barfota och räknas tidigt vid hårt tempo.

6 Lyx Håleryd blir allt bättre och har en vass avslutning. Spännande med Björn Goop. 1 Miss Sober har läget och årsdebuten avklarad. 8 Racing Brodda är en topphäst. Farlig att nonchalera även om läget är uselt och hon inte startat sedan november. 2 Blueridge Sun satt fast mot flera av de här hästarna senast. Kan duga med klaff.

Min ranking avdelning 1:
5 Conrads Rödluva
3 Zaniah Bi
4 Aleppo Pine
11 Vikens Fingerprint
6 Lyx Håleryd
1 Miss Sober
8 Racing Brodde
2 Blueridge Sun

10 Au pair Girl
9 Sunday Sonata
7 Velegance
12 Ziara del Ronco

V75-2: Klass 1 – 2640 A
Ett riktigt fint Klass 1-försök som jag försöker lösa på två streck. 7 Zeppelin Kyu Bar är en väldigt intressant italienare som vunnit 14 av 18 starter. Han kan inte öppna från start men är mycket stark så ett offensivt upplägg är att vänta så fort han har travat in sig.

Jag pratade med personer som jobbar för Alessandro Gocciadoro i början av veckan och de ser Zeppelin Kyu Bar som stallets absolut bästa chans under lördagen. Ett tänktbart singelstreck men jag vill dubbla systemet med en häst som jag väntat länge på att han ska tävla utan skor.

11 Armour As har inte fått vinna i Sverige ännu men har trots det visat prov på mycket hög kapacitet. Enligt tränare Jerry Riordan är han en blivande topphäst och herr Riordan har ju haft några stycken så han vet vad han pratar om. Spår 11 är inte bra men då han nu är anmäld barfota runt om är han mycket intressant. Blir tempot högt blir jag inte förvånad om han bara blåser till dem.

Har man råd med fler hästar är 5 King of Everything spännande. Han har inte varit som bäst på slutet men ska nu testas barfota runt om. 2 Amazing Warrior är segervan och imponerade vid segern senast. 10 Ivory Di Quattro är stark och 6 Victory’s Club har nu fått två lopp innanför västen efter uppehåll.

Min ranking avdelning 2:
7 Zeppelin Kyu Bar
11 Armour As

5 King of Everything
2 Amazing Warrior
10 Ivory di Quattro
6 Victory’s Club
12 Broad Vision
3 Sam the Man
4 Martin Tooma
9 Benjamin S.H.
1 Twigs Ceasar
8 Admiral Knick

V75-3: Paralympiastayern 3140 V
Dagens bästa spikförslag. 13 Prosperous har sett ut som en ny häst sedan han kom till Holland och han har nu tagit sju segrar på åtta starter i sin nya regi. Tränaren hyllar honom och varför fick vi veta i Sverigecomebacken senast då han imponerade stort och enkelt plockade ned ledande Nicky Flax från dödens i Silverdivisionen.

Som Prosperous såg ut på Jägersro är han snart en häst för den yppersta eliten och då ska han vinna ett sådant här lopp. Enkelstreck.

För er som vill gardera är 12 Bucks To Burn och 15 Moni Viking intressanta motbud. Kanske även styrkefenomenet 6 Cyrius D’Ariane som krossade motståndet på Solvalla senast.

Min ranking avdelning 3:
13 Prosperous
12 Bucks to Burn
15 Moni Viking
6 Cyrius d’Ariane
14 Harran Boko
8 Andre Ward
10 Ribaude
3 Don Cash
9 Enzo Am
2 Tyson Dimanche
1 Edmund
4 Vagabond Bi
11 Racing Ribb
5 Crown Wood

Struken: 7  

V75-4: Diamantstoet 2640 V
9 Indra’s Secret är en riktigt tuff dam som tål att göra mycket jobb själv. Hon är nu tillbaka i fin form efter en liten downperiod och ett uppehåll. Två raka segrar och hon är matchad mot den här uppgiften. Offensivt upplägg att vänta och fin segerchans om hon är lika bra som vid segrarna i november och december.

2 Darah Bibo hamnade sist och blev dessutom lite störd i sista sväng senast men såg ändå väldigt fin ut i avslutningen utan att pressas. Barfota runt om igen och två lopp i kroppen nu. Segerfarlig om hon klarar andraspåret.

1 Cobbys Nana har varit ruskigt bra på slutet och imponerat vid segrarna. Särskilt vid senaste segern på Solvalla där hon krossade Super Sarah. Skor runt om den här gången kanske skrämmer vissa. Men hon var väldigt bra med skor vid vinsten på Solvalla 26 februari.

8 Sharp Dream vann på en fantastisk tid över sprinterdistans senast. Helt andra förutsättningar nu med innerspår på tillägg över lång distans men kapacitet finns. 10 Visia Spin är snabb och vann från spets senast. Precis som för Sharp Dream är det helt andra förutsättningar den här gången. Dessutom svensk voltstart för första gången. 13 Royal Baby tränar bra. Inte borta.

Min ranking avdelning 4:
9 Indra’s Secret
2 Darah Bibo
1 Cobbys Nana

8 Sharp Dream
10 Visia Spin
13 Royal Baby
4 Rapide Cash
11 Callemesally
6 Catwalk Ima
3 Hasty Helene
5 Floalts Cesna
14 Darshana
7 Majors Corona
15 Above All

Struken:12

V75-5: Silverdivisionen 2140 A
11 Night Brodde gillar jag skarpt. Han är ojämn och inte helt att lita på men högstanivån är riktigt hög. Skulle han gå felfritt och det bara blir hyfsat tempo räknas han tidigt trots ett uselt spår. Min tipsetta.

5 M.S. Triple J. spurtade sylvasst till enkel seger på Bjerke näst senast. Satt fast med krafter kvar i ett race som vanns av Disco Volante senast. Räknas tidigt. 6 Man At Work går bra varje gång. Hängde i tredjespår i 600 meter senast innan han nådde dödens i silverfinalen. Höll sedan starkt som trea.

4 Can Lane ser ut att ha tagit vinterträningen bra och har imponerat i årets båda starter. Vettig läge och med i striden. 3 Voyager Grif är tillbaka i nygammal regi. Han är svårbedömd men hos Stall Gocciadoro tyckte de att han skulle med på kupongen då han tränar bra. Då får det bli så och han är intressant då han inte är speciellt mycket spelad.

Min ranking avdelning 5:
11 Night Brodde
5 M.S.Triple J.
6 Man at Work
4 Can Lane
3 Voyager Grif

2 Pastor Power
7 Niky Flax
8 Grainfield Aiden
9 Wild Love
10 Kung Edward
12 Secret Mission

Struken: 1

V75-6: Bronsdivisionen 2140 A
10 Ike Schermer är en blivande elithäst som visade flera gånger ifjol att han är nästan lika bra som de kulltopparna i den svenska fyraåringskullen. Han hade dock otur i derbykvalet. Årsdebut och bakspår är ingen lätt uppgift men enligt rapporterna är Ike Schermer väl förberedd och han får tipset.

5 Vikens High Yield har absolut toppform. Han är både stark och snabb och jag räknar med ett offensivt uplägg. 4 Zaire Wise As har vunnit mer än hälften av karriärens starter. Honom har vi sett i Sverige tidigare och har vi bättre koll på än flera av Gocciadoros andra hästar. Tre segrar på fyra starter är facit på svensk mark så här långt och om formen är lika bra som när han vann på Jägersro i somras räknas han tidigt. Bäst i ryggar.

2 Nero Maximus höll riktigt bra senast och fick bara stryk av en smygkörd Giant Shadow. Intressant läge. 6 Iggy B.R. har tre raka segrar och imponerade vid seger i klass 2-finalen. Upp i klass nu men kapacitet finns.

Min ranking avdelning 6:
10 Ike Schermer
5 Vikens High Yield
4 Zaire Wise As
2 Nero Maximus

6 Iggy B.R.
7 Adde S.H.
3 Sandsjöns Enzo
1 Gogo Hall
8 Zinco Jet
12 Guillaume Boko
9 Gizmo De Veluwe
11 Hobby De L’Iton

V75-7: Paralympiatravet 2140 A
5 Milliondollarrhyme var väldigt lugnt jobbad inför årsdebuten men svarade trots det för en riktigt vass avslutning som trea bakom Elian Web och Sorbet. Under normala omständigheter går han framåt kraftigt med det loppet och kommer han bara till från sitt femtespår och får ett vettigt lopp blir han svårslagen. Jag tror att han kommer vara Sveriges bästa häst i år. Tipsetta.

Bakom favoriten tycker jag att 8 Velvet Gio kan vara en intressant skräll. Med open stretch och ett gäng gasglada finnar med sartsnabba hästar och spetslägen blir jag inte förvånad om det blir våldsam körning. Hårt tempo gynnar flera hästar men framförallt Velvet Gio som har ett dåligt läge och är väldigt stark. När han är bra är han ruskigt bra och han har en enorm högstanivå. Kan krossa allt vid överpace och jag dubblar systemet med honom i jakten på de stora pengarna.

I övrigt känns det väldigt öppet. 1 Disco Volante är startsnabb och har ett intressant läge. 2 Cyber Lane har lopp i kroppen och är i andraspår direkt eller kanske kan nå en fin position på innerspår om han laddas.

Flagghästarna som reser från Frankrike tror jag inte alls på. Det är obegripligt att rätt många tror på 3 Billie De Montfort i det här racet. Bör vara chanslös. Trots Goop och ett fint läge.

Min ranking avdelning 7:
5 Milliondollarrhyme
8 Velvet Gio

1 Disco Volante
2 Cyber Lane
10 Sorbet
6 New Direction
4 Elian Web
9 Gareth Boko
3 Billie De Montfort
7 Looking Superb

Bästa bolagen för fasta odds på trav & V75:
bet365 Unibet LeoVegas - Casumo

Lycka till!

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Sirius - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.00
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:52  Lopp 8 - Callmesally
Trav - Halmstad - Plats
2.0
21:00  Wolverhampton - Southampton
Fotboll - Premier League  - BLGM
1.95
21:00  Athletic Bilbao - Betis
Fotboll - La Liga - 1
2.23
02:15  Buccaneers - Rams
Amfotboll - NFL - 1 hcp -3
1.70
18:55  Rennes - Chelsea
Fotboll - Champions League - 1 över 3,5 hörnor
1.73
21:00  PSG - Leipzig
Fotboll - Champions League - 1
1.60
21:00  Dynamo Kiev - Barcelona
Fotboll - Champions League - 1 asian hcp +1,5
1.74
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Topptipset Tips Måndag 23/11
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Halmstad 23/11
Insats: 600 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Halmstad 23/11
Insats: 250 kr - DrTrav
18:55  Europatipset Tips Onsdag 25 Nov
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming