TravTipster Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
TravTipster

V75 Tips Åby Lördag 9 Maj

8 Maj 2020 - 00:28

V75 på Åby lördag 9 maj med en ny jättejackpot. Det talas om 78 miljoner kronor till en ensam vinnare!

Dessutom fantastisk sport. Med finalerna av Drottning Silvias Pokal och Kungapokalen samt flera andra intressanta lopp.

V75 Tips Åby Lördag 9/5
Avd 1: 2 Fleet Admiral
Avd 2: 1,2,3,4,6,7,8
Avd 3: 1,2,3,5,6
Avd 4: 2 Forfantone Am
Avd 5: 1,2,3,4,5,6,7,9,12
Avd 6: 1,2,5
Avd 7: 2,5

1 920 rader = 960 kronor

DD Tips Åby Lördag 9/5
DD-1: 1,2,5,9,10
DD-2: 2,5

10 rader x 20 kr = 200 kronor

Bästa bolagen för fasta odds på trav & V75:
bet365 Unibet LeoVegas - Casumo

V75 TIPS ÅBY LÖRDAG 9 MAJ

V75-1: Bronsdivisionen 2640 V
2 Fleet Admiral är en toppstammad kanadensare som nu gör sin andra säsong för Daniel Redén. En man som brukar skynda långsamt och ge hästarna tid innan det är dags att börja tävla på riktigt. Fleet Admiral var fin vid seger i comebacken efter sex månaders uppehåll senast och kapacitetsmässigt tror jag ingen i det här loppet kan mäta sig med honom.

Fleet Admiral är helbror med stjärnstoet Ariana G som sprang in över 24 miljoner kronor. Mitt tips bygger på att vi får se ett liknande upplägg och en liknande insats från Fleet Admiral som vi nyligen fick bevittna från Redéns Don Fanucci Zet.

I början av april visste ingen utomstående hur bra Don Fanucci Zet var. Han vann också ett billigt lopp i comebacken och skulle sedan ut på V75. Resten är historia. Han fullkomligt krossade dem och är nu med i finalen av Kungapokalen. Där han är någorlunda betrodd mot hästar som Green Manalishi, Aetos Kronos och Power. Snacka om helomvandling på några veckor.

Jag blir inte det minsta förvånad om Fleet Admiral gör en ”Don Fanucci Zet” och bara går ut och vinner det här loppet. Det är nog dags att börja tävla på riktigt nu. Efter en rejäl vinterträning, med lopp i kroppen och barfota runt om. Spik!

Vid gardering är österrikiske derbyvinnaren 10 Nero Maximus tidig. Han är van tufft motstånd. 6 Andre Ward har två lopp i kroppen och visade uppåtform senast. 1 Enzo Am har läget och imponerade som tvåa bakom Moni Viking. 9 Wihipped Eggs är lite svårbedömd och bäst där framme. Men kapacitet finns och Robert Bergh har toppform på stallet.

Min ranking avdelning 1:
2 Fleet Admiral
10 Nero Maximus
6 Andre Ward
1 Enzo Am
9 Whipped Eggs
11 Guillaume Boko
7 Athos Race
3 Mr Clayton J.F.
5 Ontrack He's Black
4 Vagabond Bi
8 Personal Goals
12 Bag's Simoni

V75-2: Klass 1 - 1640 A
2 In Love Boko står perfekt inne i loppet och har tre raka segrar. Även om i enklare gäng. Han har matchats mot den här uppgiften och det blir barfota runt om och laddning från start.

Även om det var ett tag sedan minns jag när han krossade hästar som Zinco Jet, Lyx Håleryd, Adi Gallia mm och vann med halva upploppet. Då han tävlade barfota runt om och trots en tuff resa. Min tipsetta.

4 Zeppelin Kyu Bar är ett tidigt streck. Trots att han inte kan öppna och att det är fel distans. Och trots alla kontroverser med Gocciadoro. Han har 14 segrar på 19 starter och imponerade i Sverigedebuten senast trots en tuff resa.

Det var ett väldigt tufft gäng senast och Zeppelin Kyu Bar var minst lika bra som exempelvis King of Everything. Jag vet inte var han ska hamna här men det kanske inte spelar någon roll. Med lopp i kroppen och en revanschsugen Gocciadoro. Jag blir inte förvånad om han vinner trots en stentuff resa.

6 Southwind Queen är på gång. Höll starkt som trea utvändigt om Mellby Harissa näst senast och gick bra från spår tolv senast. Inte ofarlig. 7 Zlatan Knick är startsnabb. Kan duga från spets eller rygg ledaren. Två lopp i kroppen nu och knappt slagen från spets senast.

1 Broad Vision har läget och 3 Sugarcraft har lopp i kroppen efter ett nio månader långt uppehåll och ska tävla barfota runt om. 8 The Gambler är bra men läget är mycket svårt över kort distans. Om det klaffar.

Min ranking avdelning 2:
2 In Love Boko
4 Zeppelin Kyu Bar
6 Southwind Queen
7 Zlatan Knick
1 Broad Vision
3 Sugarcraft
8 The Gambler

9 Pere Ubu
10 Roofparty
11 Thai Explosive
5 Livi Joy
12 Pastorns Lady

V75-3: Drottning Silvias Pokal 2140 A
1 Alaska Kronos var mycket fin som tvåa från utvändigt ledaren I Oaks ifjol innan hon tappade formen i slutet av säsongen. Hon har inlett årets säsong med tre raka segrar och sett mycket fin ut. Tipsetta från ett perfekt läge.

6 Ganga Bae kan vara kullens bästa sto. Hon var inte som bäst senast då hon förlorade från spets trots 14-fart första 1500 meterna. Jag räknar dock med att hon är mycket bättre i finalen. Dessutom barfota runt om.

3 Dontlooseallmoney blir allt bättre. Vann från spets senast men är nästan vassare bakifrån. Tidigt bud. 5 Diana Zet pressades inte till max i uttagningsloppet i klassisk Örjan-stil. Vann Oaks ifjol och verkar bli underskattad den här gången. Pass upp.

2 Tonique svarade för en mycket vass avslutning senast och besegrade Ganga Bae. Inte borta från ett perfekt läge.

Min ranking avdelning 3:
1 Alaska Kronos
6 Ganga Bae
3 Dontlooseallmoney
5 Diana Zet
2 Tonique

9 Residual Thrust
4 Gobi Princess
8 Mahma Lane
10 Sashay My Way
7 Schweppes
12 Grande Diva Sisu
11 M.B.S. Pretty Girl

V75-4: Femåringslopp 2640 A
Här tycker jag mig ha hittat en mycket intressant och spelvärd spik. I mitt tycke har spelarna gjort fel häst till favorit.

2 Forfantone Am är en superstammad häst som tillhört årgångstoppen under hela sin karriär utan att riktigt få till det. Förutom i sista loppet ifjol då han vann Breeders Crown-finalen från spets före Betting Gangster.

Jag gillade verkligen intrycket på Forfante Am inför årsdebuten senast. Han såg riktigt rejäl och musklad ut och jag tror att han går framåt kraftigt med det loppet i kroppen. Då han inte har några problem med distansen, kan öppna och står till för spets efter en bit bör han bli mycket svårslagen. Jag spikar!

4 Zarenne Fas är bra. Han och Forfante Am möttes senast och gjorde likvärdiga lopp som tvåa och trea bakom Missle Hill. Jag tror dock inte han tar en längd på Forfantone Am från start och då måste han slå denne utvändigt. Det blir ingen lätt uppgift. Zarenne Fas är dessutom segerlös på fem försök i Sverige. Han kan vinna men är han bättre än Forfantone Am? Jag tror inte det och tar ställning.

I övrigt är 9 Maxus kapabel. Dock ej att lita på. 8 Thrust Control har sett klart fin i år men galopperat bort sig. Tidig felfri. Derbytvåan 10 Ferrari Sisu har inte fått till det ännu i år. Två lopp i kroppen nu och trivs på distansen.

Min ranking avdelning 4:
2 Forfantone Am
4 Zarenne Fas
9 Maxus
8 Thrust Control
10 Ferrari Sisu
6 Stoletheshow
7 Noble Superb
3 Mellby Glader
1 Peak Fear
11 Tito C.A.
12 Zabul Fi

Struken: 5

V75-5: Silverdivisionen 2140 A
7 Night Brodde är riktigt bra i ljusa stunder och bäst när han är med i den främre träffen. Jag tror på ett offensivt upplägg och kanske kan Stall Lugauer hjälpa varandra då de har två fina hästar med framspår. Tipsetta.

2 Harran Boko svek senast men var mycket bra innan det. Räknas tidigt i normal författning. 4 Island Life imponerade stort som fyra i gulddivisionen för tre starter sedan. Segerfarlig om Robert Bergh är lite kyligare än näst senast då allt blev fel.

5 Wild Love avslutade sylvasst till seger i silver på Åby för två veckor sedan. Kan bli en favorit i repris. 1 Niky Flax kan öppna och har läget. 12 Roofie gillar jag. Gjorde flera fina lopp mot årgångstoppen ifjol så tillräcklig kapacitet finns. Kan duga trots läget om han har en bra dag.

9 Jet Voice är lite svårbedömd men var mycket fin vid seger på Vincennes i januari. 6 Han Herred är kapabel och visade lite uppåtform senast. Inte borta om det klaffar. 3 Pastor Power är startsnabb och kan nå en fin position. Kan skrälla med rätt resa.

Min ranking avdelning 5:
7 Night Brodde
2 Harran Boko
4 Island Life
5 Wild Love
1 Niky Flax
12 Roofie
9 Jet Voice
6 Han Herred
3 Pastor Power

8 Lexington Hall
10 Kung Edward
11 Mr Perfect

V75-6: Gulddivisionen 1640 A
1 Billie De Montfort är startsnabb och såg mycket fin ut som trea från tredje inner i finalen av Paralympiatravet senast. Hon satt då i rygg på Cyber Lane men det löste sig inte riktigt till slut.

Billie De Montfort har passande förutsättningar här och hade kunnat vara ett tänkbart spikbud. Men med tanke på hur otroligt snabb ut Son of God var senast vågar jag inte tro fullt ut på att hon kan hålla ledningen och då blir allt väldigt chansartat.

Nämnde 5 Son of God öppnade som sagt som en raket senast på Umåker. Och tog hur enkelt som helst en längd på bland annat Next Direction. Han höll sedan helt ok som tvåa. Två lopp i kroppen, bättre kusk och kortare distans talar för att han kan hålla hela vägen den här gången.

2 Cyber Lane gjorde det bra som tvåa från rygg ledaren senast i Paralympiatravet men borde kanske ha avgjort på strectchen för att få högsta betyg. Från ett perfekt läge räknas han tidigt.

Min ranking avdelning 6:
1 Billie De Montfort
5 Son of God
2 Cyber Lane

10 Cokstile
9 Sir Ratzeputz
8 Racing Mange
7 Ghazi B.R.
3 Partizan Face
4 Mellby Drake
6 Generaal Bianco

V75-7: Kungapokalen 2140 A
2 Aetos Kronos har varit bäst i kullen varje gång han fungerat och efter en imponerande årsdebut finns det inget som tyder på att något är annorlunda i år. Han fick en fin resa senast men avväpnade Green Manalishi väldigt enkelt över upploppet. Tipsetta.

Johan Untersteiner har vunnit två miljonlopp med honom så jag är inte bekymrad över kuskbytet. Han har tävlat väldigt bra för Johan.

Då jag inte litar helt på att Aetos Kronos sköter sig vill jag gardera med 5 Green Manalishi. Han imponerade i Sverigedebuten vilket var första starten på ett halvår och nära inpå en lång resa över Atlanten. Lopp i kroppen nu och möjligen barfota runt om. Kan vara grym om han fungerar. Han var dessutom startsnabb i USA om Björn Goop vågar ladda från start.

I övrigt har Kriterievinnaren 4 Power inte varit som bäst i år. Men kapacitet finns så det räcker och blir över. 6 Don Fanucci Zet är orutinerad men har tagit stora kliv framåt på kort tid. 11 Admiral As kan vara skrällen om det blir körning. Vass efter tidig galopp senast och den här Ready Casharen har styrkan som vapen.

3 Click Bait och 1 Osterc kan båda öppna. Någon av dem kanske kan skrälla från rygg ledaren om favoriterna kommer bort. 7 Upset Face var inte som bäst senast. Kan bättre. 9 Gaylord Am är på gång. Ett drag för de som jagar 78 miljoner.

Min ranking avdelning 7:
2 Aetos Kronos
5 Green Manalishi

4 Power
6 Don Fanucci Zet
11 Admiral As
3 Click Bait
1 Osterc
7 Upset Face
9 Gaylord Am
10 Exodus Brick
8 Karat Band
12 Tabasco C.D.

Bästa bolagen för fasta odds på trav & V75:
bet365 Unibet LeoVegas - Casumo

Lycka till!

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Wycombe - Tottenham
Fotboll - FA-cupen - Under 3,5 mål
1.83
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Vita Hästen - Tingsryd
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.50
20:45  Wycombe - Tottenham
Fotboll - FA-cupen - Under 3,5 mål
1.83
21:00  Athletic Bilbao - Getafe
Fotboll - La Liga - 1
2.35
19:00  Crystal Palace - West Ham
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp 0
2.27
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:45  Topptipset Tips Måndag 25/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming