TravTipster Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
TravTipster

V75 Tips Eskilstuna Lördag 25 jan

22 Januari 2020 - 15:16

Här följer mina V75-tips inför Eskilstuna lördag 25 januari. Jag väljer att spika 11 Barista Oak i den fjärde avdelningen. Odds 4.75 hos Casumo, Unibet & LeoVegas. Min andra spik är 1 Remarkable Feet i den sista avdelningen. 7.00 hos bet365.

Bästa bolagen för fasta odds på trav & V75:
Casumo bet365 Unibet LeoVegas 888sport - Nordicbet

V75 TIPS ESKILSTUNA LÖRDAG 25 JANUARI

V75-1: Silverdivisionen 2140 A
6 Doctor Doxey Zenz fick elakt tryck i spets över lång distans senast men höll ändå storstilat till andraplatsen. Han har visat toppform under en längre tid och frågan är om någon vågar ta emot honom om han körs offensivt från start. Segerchans oavsett och min tipsetta.

5 Dom Perignon är lite ojämn men mycket stark och rejäl de gånger han har en bra dag. Jag blir inte förvånad om det blir tufft tempo i det här loppet och då biter hans avslutning bra. 2 Hazard Boko har ett perfekt läge och borde kunna välja position. Spets eller en ryggresa. Segerstrider. 3 Sign Me up Too körs ofta offensivt. Några loppen i kroppen nu och ett fint utgångsläge. 11 Pascha Tilly var otroligt bra då han slog ett tufft gäng på Solvalla trots galopp för fyra starter sedan. Han har gått bra även efter det och räknas trots bakspår. 7 Digger Lord har jag jagat länge. Han har mött tufft motstånd under en längre tid och gjort flera bra i lopp V75-konkurrens. Kan duga vid överpace.

Min ranking avdelning 1:
6 Doctor Doxey Zenz
5 Dom Perignon
2 Hazard Boko
3 Sign Me up Too
11 Pascha Tilly
7 Digger Lord

4 National Prince
8 Urgent Call
10 Southwind Hydro
9 Flash Håleryd
12 Neo Neon

Struken: 1  

V75-2: Diamantstoet 2140 V
Ett mycket öppet stolopp där det vimlar av segerkandidater. 7 Anthara Bi är en fin travare som gjorde ett bra lopp i comebacken senast. Hon har en toppkusk i sulkyn och kan vinna om hon når spets och får bestämma tempot. Men Anthara Bi har bara vunnit i 3 av 15 starter och det känns som att hon blir lite överskattad här i brist på annat och då det är öppet bakom. Jag vill gardera och har en annan tipsetta.

12 I’m a Believer har inte den roligaste raden men hon är van tuffa gäng och då jag tycker att tilläggshästarna står rätt bra inne här ska hon räknas tidigt. Satt fast med mycket krafter kvar 23 december och har gjort flera fina lopp i tuffa sällskap. Mitt drag i ett öppet lopp. 15 Melizza har inte fått till det på slutet men var väldigt fin vid segern i Diamantstoets final på Solvalla i november. Hon har kapacitet som räcker och blir över här om formen är ok. 13 Sahara Sun har en toppkusk i sulkyn och är också van tuffa gäng. Om det klaffar med Örjan. 3 Rapide Cash har varit fin i två raka segrar. Tuffare motstånd nu men det finns kapacitet i den här Ready Cash-märren.

Min ranking avdelning 2:
12 I’m a Believer
7 Anthara Bi
15 Melizza
13 Sahara Sun
3 Rapide Cash

11 Fleur Mearas
1 Veritas Grif
9 Allie Hanover
14 Saga Doc
4 Wannabe Young
2 Flying Knight
8 Frida’s Daylight
5 S.G.’s Atalanta
6 The Perfect One
10 Timetoleaveagain

V75-3: Gulddivisionen 1640 A 
1 Västerboonthenews har blivit till åren men får ändå tipsettan då han har perfekta förutsättningar. Tränaren varnade för att han var på gång inför loppet senast vilket han också visade då han satt fast med krafter kvar. Från ett perfekt läge över passande kort distans räknas Västerboonthenews mycket tidigt. Svårslagen om han lyckas hålla spets.

10 Disco Volante visade toppform senast då han vann lätt trots en tuff löpning. Är han lika bra igen blir han inte lätt att stå emot. Bakspår på kort distans är dock aldrig enkelt och då han bara vunnit 1 av de 13 senaste starterna vill jag gardera honom som favorit. Gamlingen West Wing spurtade som besatt näst senast på Jägersro och han brukar skrälla någon gång per år. Ni som tvivlar på honom. Gå in i lopparkivet och titta på loppet från 4 januari. Ett lopp som vanns av Disco Volante. Jag spelar med tre hästar. Det förmodade spetsbudet, bästa hästen från bakspår och en megaskräll.

Min ranking avdelning 3:
1 Västerboonthenews
10 Disco Volante
6 West Wing
2 Snowstorm Hanover
7 Deep Sea Dream
5 Narold Vox
9 Ajlexes Cubano
12 Super Zantos
4 Let’s Dance D.E.
8 Highspeed Call

Struken: 3,11

V75-4: Ungdomslopp 2140 A
Trots ett tråkigt utgångsläge har 11 Barista Oak ett mycket lämplig uppgift i ett ganska svagt lopp. Han har vunnit i fem av de sex senaste starterna. Näst senast imponerade han stort då han höll undan trots en mycket tuff öppning och i den senaste starten vann han säkert och såg fin ut. Vid femteplatsen på Åby mötte han mycket tuffare motstånd än den här gången och jag tror att 11 Barista Oak bara är bäst i det här loppet. En spik!

5 Deep Sea gjorde det bra senast då han höll starkt som trea bakom V75-meriterat motstånd. Han är jämn och säker och med duktige Victor Rosleff i jollen dyker han upp där framme. 1 Accolade är stark och rejäl men öppnar ungefär lika snabbt som inlandsisen så innerspåret är sämsta tänkbara. Måste ha tur eller runda alla.

Min ranking avdelning 4:
11 Barista Oak
5 Deep Sea
1 Accolade
4 Zagor Grif
3 Justwalkonby
6 Star’s Fighter
2 Imakeyouproud
7 Ekebys Ia
10 Blue Star Cantab
12 Langen’s Airborne
8 Guilty Pleasure
9 Bear Gift

V75-5: Klass 2 – 2140 A
Ett öppet och roligt Klass 2-försök där jag tror det kan skrälla och har några roliga drag. 8 Rally Hans har ett tråkigt utgångsläge men om han skulle komma till tror jag att han är bäst. Han kvalade in till en E3-final i augusti som vanns av Aetos Kronos och har tävlat i mycket tuffare gäng än det här. Näst senast visade han hög kapacitet och om det skulle klaffa från åttondespåret tror jag att han är vinnaren.

3 G.R.J.’s Wolverine har blivit märkligt underskattad från ett fint läge. Han satt fast med mycket krafter kvar senast. Och bortsett från galoppen näst senast har han gått mycket bra under en tid. Tidigt segerbud. 5 Bottnas Fantom blir mycket streckad som de flesta hästar från Nurmos stall. Han har inte riktigt räckt till på V75 tidigare men såg fin ut i comebacken senast och får därför ett streck. 4 Indy D. var rejäl vid segern senast även om motståndet inte var det tuffaste. Kan duga. 2 Father of Sun har läget och en vass spurt. Vid en perfekt smygare.

Min ranking avdelning 5:
8 Rally Hans
3 G.R.J.’s Wolverine
5 Bottnas Fantom
4 Indy D.
2 Father of Sun

6 Staro Mojito
10 Ivanhoe
7 Tiger Journey
11 Edmund
1 Go Around
12 Ace to Play

Struken: 9  

V75-6: Klass 1 - 2140 V
6 Xanthis Coktail har gjort två starter efter uppehåll och spurtat fantastiskt bra i båda dessa som tvåa och trea. Båda gångerna på V75 och från ett fint läge och med två lopp i kroppen är ett mer offensivt upplägg att vänta. Min tipsetta.

3 Surf’ n Turf går bra varje gång och vann den tunga vägen senast. Med fyra segrar i de fem senaste starterna och ett fint läge räknas han tidigt. 9 Odds Indicator har gått bra under en längre tid. Senast fick han en mycket stygg inledning men höll trots det starkt. Får han smyga med i draget i andraspår den här gången kommer han spurta vasst till slut. Orutinerad kusk men han har skrällt med hästen förut. 7 Bossy Alley spurtade starkt i comebacken senast. Om han går framåt med loppet i kroppen kan han duga från ett intressant läge.

Min ranking avdelning 6:
6 Xanthis Coktail
3 Surf’ n Turf
9 Odds Indicator
7 Bossy Alley

2 Ingo
12 Digital Class
4 Italiano Boko
5 Valour Kronos
8 The Lucky One
1 Deux en Un
10 Barney Granit
11 Rasmus Raz

V75-7: Bronsdivisionen 2640 A
1 Remarkable Feet är en kapabel travare som nu har två lopp i kroppen efter ett kortare uppehåll. Han har sett mycket fin ut i båda dessa starter. I comebacken gick han väldigt bra till slut som tvåa och senast höll han starkt efter att ha fått gå på först i tredjespår från fjärde ytter efter ett mycket långsamt förstavarv. Han gjorde ett lika bra lopp som Rocky Tilly som satt i spets. Remarkable Feet kan öppna rätt bra och över lång distans och med en toppkusk i vagnen tror jag att det löser sig och att han spurtar ner dem till slut. Jag håller det inte heller som helt omöjligt att han kan svara spets även om det inte är det mest troliga scenariot. Toppformen bör vara nära nu och från ett spännande läge väljer jag att spika Remarkable Feet.

Med en svårbedömd finne i 3 Ronaldo Malibu som hårt betrodd, då 4 Religious bara var ok senast och då 8 Bo C. har lottats till ett uselt läge känns ett enkelstreck på Remarkable Feet som en bra lösning. Dessutom till en väldigt intressant streckprocent. Visst var 5 Rocky Tilly bra senast men jag tror inte att han kommer till spets den här gången och rankar därför ned honom.

Min ranking avdelning 7:
1 Remarkable Feet
3 Ronaldo Malibu
4 Religious
8 Bo C.
5 Rocky Tilly
10 Global Unspoked
7 Vincent Chase
9 Radjah d’Inverne
6 Pikachu Face
2 Wind Knight
11 Aramis Amok

Struken: 12

V75 Tips Eskilstuna Lördag 25/1
Avd 1: 2,3,5,6,7,11
Avd 2: 3,7,12,13,15
Avd 3: 1,6,10
Avd 4: 11 Barista Oak
Avd 5: 2,3,4,5,8
Avd 6: 3,6,7,9
Avd 7: 1 Remarkable Feet

1 800 rader = 900 kr

DD Tips Eskilstuna Lördag 25/1
DD-1: 2,3,6,7,9,12
DD-2: 1 Remarkable Feet

6 rader x 30 kr = 180 kr

Bästa bolagen för fasta odds på trav & V75:
Casumo bet365 Unibet LeoVegas 888sport - Nordicbet

Lycka till!

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Arsenal - West Ham
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1
1.88
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
12:30  Parma - Napoli
Fotboll - Serie A - 2
1.65
13:00  Southampton - Tottenham
Fotboll - Premier League  - Under 2.5 mål
1.89
14:30  AIK - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp 0
2.12
15:30  Newcastle - Brighton
Fotboll - Premier League - 1
2.60
17:30  IFK Norrköping - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - 1X / asian +0.5
1.68
17:30  IFK Göteborg - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.84
17:30  Chelsea - Liverpool
Fotboll - Premier League - Ö 2,5 mål + BLGM
1.83
20:00  Leicester - Burnley
Fotboll - Premier League  - 1 och under 3.5
2.20
20:45  Juventus - Sampdoria
Fotboll - Serie A - 1 asian hcp -1,5
1.89
21:00  Real Sociedad - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.75
19:00  Elfsborg - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp 0
2.01
19:00  Aston Villa - Sheffield U
Fotboll - Premier League - AV vinner hörnor
1.72
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Europatipset Tips Söndag 20/9
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
14:30  Europatipset Tips Söndag 20 Sep
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming